Rok 2012

Moja teoria:

Rok 2012. Euro w polsce, jako że nikt inny jakoś nie maił czasu go przygotować, a my jesteśmy jako-tako przygotowani. Podczas meczu Polska - Niemcy niemiecki napastnik potyka się o kreta który akurat kopał od boiskiem. Jako że kret był polski, oskarża się polską drużynę o jego przekupienie i ustawienie meczu. Ze złości polski bramkarz tak mocno kopie piłkę że leci ona na terytorium rosji, gdzie radary mylą ja z rakietą. Jedyne zdjęcie piłki ukazuje napis "Made in USA". Rosjanie uznają piłkę za amerykańską rakietę i odpalają swoje. 90% z nich zostaje powstrzymana przez tarcze rozmieszczone na terytorium europy. Wojska krajów europejskich zbierają się na wschodzie polski pod miejscowością Kurozwęki Górne, gdzie zakładają obozy. Obozowisko jest większe niż Warszawa, ale jakoś trzeba się bronić. Z Rosji nadjeżdżają czołgi. W tym momencie żółci uznali to za świetny moment i atakują wschodnie prowincje Rosji.Ta zostaje zmiażdżona. W tym momencie Ameryka uznaje to za dobry moment i próbuje zająć tereny Rosji. Oddziały amerykańskie zostają jednak wybite, żołnierze europy zwiększają ich zawartość ołowiu w organizmie. Japonia zaczyna ofensywę na Chiny, wysyłając im masę komiksów Hentai po czym mordując zajętych masturbowaniem się oficerów. W Afryce wszystko po staremu.

SupermenDa ja wyznaje Rastafarianizm oni wieżą w życie po życiu

A ja jestem pastafarianinem , doceńcie latającego potwora spaghetti.

Nie! Brodacz kłamstwo rzecze! Otóż w roku 1331 p.n.e Prorok pewien żył! Prawdę on samą głosił, bowiem prawdą ową jest to iż wizję on miał. Ujrzał nieszczęśnik świata naszego koniec. Świata koniec spowodowany przez Latającego Potwora Spaghetti! Biedak nie znający danej wizji przeznaczenia olać ją postanowił, i to przez błąd jego Potwór Spaghetti do życia powrócił. Historia Potwora tego nie znana rasie naszej jest!

Jednakże! Niegdyś słuchy chodziły jakoby Potwór zgładzony został, przez grubasa jednego, który to zjeść Potwora postanowił.

Słuchy te nigdy nie zostały potwierdzone gdyż księgi wszystkie spalone zostały! Spalone zostały one bowiem przez zjednoczonych kultystów klanów "Latający Potwór Spaghetti Powróci Jeszcze!" i "Tibia rzyciem mym!"

Teraz los nasz w rękach potomków grubasa jest, gdyż tylko oni mieć mogą na tyle silną wolę i pojemne żołądki by zgładzić Potwora który to zniszczyć świat po raz kolejny spróbuje!

Jakoby widać dokładnie teraz - Brodacz, przynależeć do wyżej wymienionego klanu któregoś musi!

@Topic

Brednie i tyle ~:<

Niegdyś słuchy chodziły jakoby Potwór zgładzony został, przez grubasa jednego, który to zjeść Potwora postanowił. Słuchy te nigdy nie zostały potwierdzone gdyż księgi wszystkie spalone zostały!

Boshe ! To Veker chce mnie już zjeść ! :(

Jam jest ten potwór, Veker być może was uratuje;

Otóż Cytuje:

``przez grubasa jednego, który zjeść Potwora postanowił``

To prawda? zje mnie ? :mellow:

@Joker

Też w to wierze ^_^

Ale kim będę po śmierci... może.. .. ..(no hmm .. .. ..) .. .. .. patyczakiem !! xD

Co 11 lat jest zwiększona aktywność słońca i dzieje się to przez około 400 lat czyli że było około 23 cyklów tego typu lecz majowie napisali (czy coś tam ) że cykl 24 będzie tak silny że będzie przebiegunowanie ziemi a co oznacza że wszystkie oceany i morza przeleja sie na druga stronę i będzie wielki potop i ten cykl przepada na rok 2012 ! Ja w to wierzę nie wiem jak wy @edit i nie wierzcie w te planety Nibiru czy jakoś tak @edit z tego co czytałem ma być nowa era nie będzie żadnej elektryczności i stracimy 99,99999% naszej wiedzy i w przyszłym świecie w żadnym wypadku nie możemy budować elektrowni jadrowych a co do tych cyklów to co 11500 lat jest taka aktywność i w ten sposób zgineli majowie i egipcjanie a ich zdania były takie same i byli wstanie to przewidzieć około 200 lat przed ta tragedia czyli oni byli potężni umysłowoi właśnie w roku 2012 minie 11500 lat od tamtego przebiegunowania (tak więc jeżeli dobrze mi się zdaje będzie USA będzie pod lodem )mam nadzieje że uświadomiłem to i owo wszystkim niedowiarkom@downTeż bym tego chciał

no no majowie wygineli... ale nie dzieki czemus co nazywasz przesileniem slonecznym.... w ogole co to za glupota LOL. Majowie wygineli bo Hiszpanie zrobili im z d*py jesien sredniowiecza. A za co... A za ich glupie wierzenia.

Odnosnie tego przesilenia... restart swiata co 11500 lat? :D Gdzies ty to wyczytal? :D

Sracie sie Majami rokiem 2012... Komercyjny shit robi wam burdel w banki. Nie spadnie na nas deszczkartofli... slonce nie wybuchnie... Ocieplenie klimatyczne ma jeszcze jakies 60 lat za nim zacznie byc naprawde dla nas niebespieczne. Jedyne co moze nas za***ac to USA... Ktore prowokuje wszystkich. Az ktos sie wk***i i wsadzi im jondrowke w dupe.... a oni w odwecie zrobia to samo.

A dzisiaj ludzie wierzący nie tłumacza sobie wszystkiego jako dzieło boga lub bogów???

pewnie , są tacy co se wszystko tłumaczą jako dzieło Boga , tak czy owak ja wieże w Boga ale sobie wszystkiego religią nie tłumaczę,wierzę że Bóg może pomóc w życiu ale nie wieże że jak się pomodlę to wszystko mi z nieba spadnie,Bóg nie zrobi nic za ciebie jeżeli ty nie zaczniesz działać,"Bóg pomaga tym którzy sobie pomagają" takie jest moje zdanie w tej sprawie.

Zresztą ja nie wierze w boga, raczej w przeznaczenie i reinkarnacje

Piszesz że ludzie wierzący tłumaczą sobie wszystko Bogiem , a czy Ty , skoro wierzysz w przeznaczenie wszystkiego sobie takowym nie tłumaczysz ?

Tak ja sobie tłumacze głupim przeznaczeniem a ty jakims głupim bogiem, aniołkami czy co tam wy macie. Zresztą ja TV nie oglądam bo to jeden wielki syf jest.

dobra nie zaczynajcie klotni i offtopu ;)

Tak ja sobie tłumacze głupim przeznaczeniem a ty jakims głupim bogiem, aniołkami czy co tam wy macie. Zresztą ja TV nie oglądam bo to jeden wielki syf jest.

I tacy ludzie mnie właśnie śmieszą. Uważają, że wiara w Boga to ciemnoty. A sami wierzą w reinkarnacje, chodzą do wróżek i wierzą w inne głupoty, TO JEST DOPIERO CIEMNOGRÓD! Ventis wierz sobie człowieku w co chcesz, może sobie wierzysz w Mansona, w szatana, w cokolwiek, ale przestań obrażać religie innych. Takie dziecko jak ty słucha sobie Mansona i myśli sobie że jest ziomal. Jak widzę Manson, Behemotha i te wszystkie gówna to mnie skręca i mi się rzygać chce. W dodatku odczuwam zaniepokojenie przed tym jakim człowiek może być idiotą i jak sobie może spier... życie. Podsumowując na Marylin Manson Fan odpowiadam zaaallll.pl. Sory za ten spam, ale to taka moja dygresja. Moge warna dostać, ale musiałem powiedzieć co mi na sercu leży.

Koniec świata pewnie kiedyś będzie. Ale raczej tego nie dożyjemy. Teoretycznie koniec świata może być jutro, pojutrze, a może być za 8000 lat.

z tad to wyczytałem

http://www.eioba.pl/a70278/czy_ziemi_grozi...ada_w_2012_roku

długa notatka ale warta zobaczenia

Najbardziej bawi mnie Nibiru i Anunaki, czy jak im tam. Nie wiem co za barany wymyslaja takie glupoty, ale na roznych forach mozna wyczytac, ze nibiru widac juz golym okiem w ameryce poludniowej! A za pare lat bedzie widac w Polsce! A anunaki wysysaja z ziemian energie zyciowa:(.

Najgorsze, ze ludzie w to wierza:/.

Dajcie mu bana,bo z takimi nie będę dyskutował na forum.

Jak wierzysz w przeznaczenie, to po co zyjesz? Kazde twoje dzialanie jets bezcelowe, bo wsyztsko zostalo z gory ustalone. Swoja droga, jak wierzysz w przeznaczenie, to w jakiegos boga rowniez, poniewaz ktos to musial uporzadkowac.

Nie o to tu chodzi w co wierzę,tylko że powinien mieć trochę szacunku do innych religii

z tad to wyczytałemhttp://www.eioba.pl/a70278/czy_ziemi_grozi...ada_w_2012_rokudługa notatka ale warta zobaczenia

No no wiesz internet jest bardzo wiarygodnym źródłem informacji :D

Nie uważam że wiara w boga to ciemnoty, jak ktoś chce to niech sobie wierzy że w ciele psa znajduja wie bogowie mi to zwisa. Chodzi o to że jak wierzysz w coś to wierz w to naprawde a nie na pokaz. Może i faktycznie jest jakiś tam bóg ale napewno nie ma czegoś takiego jak kościól. Celem kościała było stworzenie jednego państwa które byłoby podporządkowane papieżowi, aby tego dokonać musieli byc zjednoczeni w jednej wierze. Wyprawy krzyżowe, tępienie pogan to była kampania aby stworzyc 1 wielkie państwo. Niby że w imie boże to było robione. JEdno wielkie gówno. Możecie mi dać bana czemu nie przecież to jest Polska a ja jestem wolnym człowiekiem co za tym idzie nie mam prawa do własnego zdania bo takie jest u nas karane. Wsumie to niech będzie ten koniec świata w tym 2012 przynajmniej ten syf sie skończy.

Co do posta gdzie napisałem: "Tak ja sobie tłumacze głupim przeznaczeniem a ty jakims głupim bogiem, aniołkami czy co tam wy macie."

obraziłe wasza wiarę wiem przepraszam, ale SupermenDa nazwał przeznaczenie głupim, czyli on obraził także moja wiare. Mimo że zedytował juz swojego posta.

Kubox ja nie wierze we wróżki. Zresztą po co mam wam tłumaczyc moje przekonania skoro i tak nie jesteście w stanie ich zrozumieć.

Może to wy macie racje i bóg jest a może to ja mam rację no albo wszyscy jesteśmy w błędzie.

W dzisiejszych czasach jest wiele drog. Nie trzeba opowiadac sie za kosciolem katolickim. Chrzescijanstwo ma wiele odlamow. Wezmy takich protestantow. Zielonoswiatkowcy, baptysci itp. Nie wierza w kosciol, a w Boga. I dobrze. Kosciol zawsze byl zepsuty i takim penwie pozostanie.

Ja jestem protestantem,kościół jest zepsuty i a osoby nim sprawujące jeszcze bardziej oczywiście istnieją wyjątki

Prawda jest taka ze czlowiek ma zaprogramowana wiare w genach. I czlowiek musi w cos wierzyc bo jest to mu potrzebne by przetrwac. A to w co wierzymy to juz kwestia gustu.