opem pvp czyli ty kontra wszyscy (oprocz party)
open pvp czyli ty kontra wszyscy (oprocz party)
opem pvp czyli ty kontra wszyscy (oprocz party)
open pvp czyli ty kontra wszyscy (oprocz party)
mag jest slaby juz powyzej 40 lvl na pvp wtedy inne klasy sa o wiele mocniejsze poza tym nie ma lepszej narazie klasy do pvp w kazdym razie niz sniper ktory bez trudu zabija magow co maja 10-15 lvl wiecej
jest sin ale trzeba go najpierw w wbić mu capa potem wydać 1kkk-10kkk na pieczęcie i eq lub 1000-2000 reali na żeczy z ulepszeniami. i mamy sina pvp który zabije każdego.
O co chodzi z tym Royal Quest i ciśnieniem na niego? Przecież ta gra wygląda i ma mechanikę jak gry z przed 5-8 lat. Czy po prostu działą to że jest nowa i f2p i każdy chce cisnąć? Pograłbym, póki co spędziłem w grze 2 godzinki i szału nie widzę, czy dalej jest lepiej?
Ja tak samo jak zobaczyłem to ciśnienie na tą grę to też pomyślałem, że sprawdzę ale według mnie ta gra nie ma się czym pochwalić.
Na samym początku chyba najbardziej odrzuciło mnie to, że wszystko się dzieje prawie automatycznie. xd
Wystarczy tylko wziąć questa, kliknąć aby postać pobiegła na spota, kliknąć na kilka mobów i od nowa to samo.
to wbij 30 lvl w tej grze sie nie oplaca robic questow tylko grindowac
I dopiero na około 30 lvlu się zaczyna grind ?
Ja gram w gry dla rozrywki, a nie po to żeby się męczyć więc nie interesuje mnie za bardzo to żeby bić na siłę do 30 lvla aby dopiero potem zacząć zabawę.
Juz wam tlumacze czemu jets cisnienie ... znacie takiego pana rockalone? no wlasnie on na dwoch swoihc livach "promowal" gierke to i sie rzucili
moim zdaniem ciśnienie jest przez to, że ta gra jest dobra. Dawno nie spotkałem się z nową grą z rafineringiem, craftingiem, upgradem, potrzebą gry w party żeby dobrze poexpic (mapy pvp), oblężeniami, gry gdzie jest sryliard roznych materialow gdzie wszystko moze sie przydać. Moim zdaniem ta gra odzwierciedla te stare gry mmorpg a nie nowoczesne które śmierdzą chińszczyzną albo cukrem. Ta gra ma wszystko, osobiście nie gram teraz bo mi szkoda czasu, czekam na OBT. Gra jest serio dobra, oby tylko cena premki nie była za duża.
Jedyne czego mi brakuje to instancji al'a Neverwinter. Chociaz może są ale do nich nie doszedłem?
grind najlepiej zaczac na 17-18 lvl gra jest dobra i rozpoznawana pvp swietne nie porownujcie pvp na 20-30-40 lvlach tylko na 60 bo do tego czasu nie macie wiekszosci najwazniejszych skilli
na poczatku na pvp kosi mag a sniper cisnie all ;p
wiadomo juz kiedy OB ??
CBT konczy sie pod koniec stycznia a OBT ma byc na poczatku lutego
grind najlepiej zaczac na 17-18 lvl gra jest dobra i rozpoznawana pvp swietne nie porownujcie pvp na 20-30-40 lvlach tylko na 60 bo do tego czasu nie macie wiekszosci najwazniejszych skilli na poczatku na pvp kosi mag a sniper cisnie all ;p
Mam 34 level i mam już korowy skill mojej Klasy a jesli chodzi o skille te koncuwki drzewek to dwa takie można mieć bo na tyle puktów wystarczy.
A ja powiem tak, gier dość przyjemna dla wszelakiego grona jednak administracja i support to fleje które nic o grze nie wiedzą...
Tu macie przykład rozmowy z takim jednym osobnikiem za co dostałem bana do 2019roku, a najlepsze jest to że jak ktoś oberwie bana na forum to równocześnie też już nie pogra w grę bo ban się sumuje gra=forum
Nie dość że administrator wie tyle o tej grze i jej możliwościach co ja o mongolskim balecie, to jeszcze z braku jakichkolwiek argumentów daje bana za pytania na które nie zna odpowiedzi, albo po prostu nadużywa swojej władzy bo niewygodne osoby piszące prawdę im przeszkadzają, trochę jak na Ukrainie, tam też zamyka się niewygodnych dla władzy ludzi żeby nie mówili prawdy a jedynie pochlebców się wynagradza...
Chcę zaznaczyć że się nie żalę że dostałem bana bo mi to zwisa, ale pisze to na przekór innym osobom które mają zamiar wchodzi w dyskusje z nierozumnymi ludźmi którzy mają nadmiar władzy a mimo tego nie potrafią z niej korzystać odpowiednio:)
Witam wszystkich serdecznie, dzisiaj ściągnąłem i zacząłem swoją przygodę z Royal Quest, niestety aktualnie jest to Beta i dość mało ludzi gra a sądzę że warto. Gierka mi się spodobała no ale są gusta i guściki, do rzeczy. Szukam ludzi chętnych do grania, może założenia wspólnej gildii Jeżeli jest ktoś zainteresowany to pisać.
Kontakt - priv
W grze - Gavin
Gg: 5185896
Juz wam tlumacze czemu jets cisnienie ... znacie takiego pana rockalone? no wlasnie on na dwoch swoihc livach "promowal" gierke to i sie rzucili
Coooty, zanim rock sie dowiedział o polskiej wersji gry to grało multum ludzi, a po jego streamach nawet różnicy nie było.
Poza tym jak oglądałem, jak rock w to gra to mi się odechciewało grać w to xD. Jak bym od rocka sie o niej dowiedział to nawet bym sie nie pokusił o kluczyk xD
Jeśli ktoś szuka jeszcze kluczy do bety to tu troszkę info
http://www.royalquest.com.pl/klucze-do-closed-beta-royal-quest/
Co wy tak szukacie tych kluczy, skoro na portalu jest ich jeszcze od groma... Ja właśnie generowałem dla kolegi i bez problemu poszło
Mam pytanko dla ludzi, którzy może już dobili wysoko z lvl'ami w RQ. Jest jakiś cap na rozdawane punkty? Nie chodzi o ogólną ilość, ale ile maksymalnie można wpakować w daną statystykę, np. INT? 100? 200?
Oraz co waszym zdaniem z obecnego IS może być P2W? Ja nic takowego za bardzo nie zauważyłem, ale nie wiadomo co da VIP dokładnie oprócz XP boost itp dodatków. Na co tam (Item Shop) zwróciliście uwagę? Mi się spodobał strój robota
Czy po obt będzie wipe?
@edit Wyżej było napisane nie zauważyłem. Zostaje tylko to pytanie wyżej.
Czy w tą grę będą grać sami Polacy? W sensie to polski serwer czy jak?