Runes of Magic PL - Open Beta

Nie wiem, dla nie każda tłumaczenie angielskiej gry to niewypał, przykładem może być (pierwszy lepszy) Sword of Wrath, no przetłumaczysz to na Miecz Gniewu? Litości, to z góry skreśla takie tłumaczenie, oczywiście w moim wypadku.

Jak spam, to spam ^^

Sword of Wrath - przecież to już po angielsku jest żałosne(nazwa) ! Po co się czepiasz, że na polski było by inaczej? Nic tego faktu nie zmieni, gra nazywała by się żałośnie w obu wypadkach!

//Nie ma to jak złapać sens wypowiedzi... - R3m4ke

Wiadomość z oficjalnej strony RoM.

Koniec fazy testowej Open Beta w Polsce z wielką pompą!Dzisiaj, we wtorek 2 marca 2010 otwierają się oficjalnie nasze podwoja dla graczy z Polski! Razem z naszą społecznością obchodzimy ten fakt bardzo hucznie!Przez całe 2 tygodnie, od 2 marca 2010, od godz. 15 czasu środkowoeuropejskiego (14:00 UTC) do 16 marca 2010, do godz. 12:00 (11:00 UTC), wszyscy gracze na polskim serwerze „Cath” otrzymają podwójne Punkty Doświadczenia za wykonane misje, oraz podwójne Punkty Doświadczenia i Talentu za walkę z potworami!Ale to jeszcze nie wszystko!Każdy, kto dokonał rejestracji do gry w okresie od 16 lutego 2010, od godz. 12:00 czasu środkowoeuropejskiego (11:00 UTC), do 11 marca 2010, do godz. 23:59 (22:59 UTC), otrzyma od nas 12 marca na zarejestrowany adres e-mail specjalną wiadomość z miłą niespodzianką w postaci Klucza!Naszą polską społeczność witamy bardzo serdecznie i życzymy udanej zabawy z Runes of Magic!
Wiadomość z oficjalnej strony RoM.

HUHUHUHUHU bedzie 55/55

HUHUHUHUHU bedzie 55/55

xD. Ty tylko czekasz na taką okazję, by przyexpić na max level :D. Sam osobiście nie grałem w RoM'a na polskim serwerze, i mam pytanie. Jak jest z tłumaczeniem? Dobre, czy raczej słabe?

Jak jest z tłumaczeniem? Dobre, czy raczej słabe?

co do tłumaczenia to napisałem na ten temat na poprzedniej stronie - przeczytaj.

Streszcze tylko, że wg. mnie spolszczenie jest naprawdę bardzo dobre. Wręcz zaskakująco dobre bo spodziewałem się czegoś gorszego po grze f2p.

I jeszcze pytanko, pójdzie gra na 1 giga ram, ge force 7100 256mb i procek 3,2? Nawet na low detach żeby poszło by było dobrze

pójdzie na 100%

A więc, DOWNLOAD :)))

Duzo trzeba ściagać upadate jak ściagne gre z głównej stronki? [w związku z zamknięciem bety]

Raczej nie, chyba że coś dodali od czasu kiedy pobierałem...

Juhu rany koniec świata 2x exp!!! To trzeba uczcić lecimy grindować 5 godzin, ale będzie zabawa!

ja twierdze że będzie drugi Metin

gra jest zdecydowanie bardziej 'dorosła' niż metin :)

ja twierdze że będzie drugi Metin

Ty twierdzisz, że to będzie drugi Metin?? Ty w ogóle grałeś w Runes of Magic? To całkowicie dwie inne gry, które nic ze sobą nie mają wspólnego, oprócz tego, że są to gry MMORPG. Metin, to grind, a Runes of Magic, to gra polegająca na questach... Więc najpierw zagraj, a potem mów.

Nie ma najmniejszych szans, że to będzie drugi Metin... ROM to ROM, a Metin to Metin...

Razor mu nie chodziło że ta gra to będzie drugi metin... chodziło o to, że na polską wersje będzie taki super najazd jak na metina, ale raczej nie, z paru powodów.

1. ROM to bardziej rozwinięta gra niż metinek

2. Nie ma oficjalnego klienta, trzeba zmnienić w opcjach na PL, wiekszość noobków pewnie nie bedzie wiedziała jak (chyba ;p)

3. dużo więcej zajmuje

4. Jak narazie nie jest tak bardzo reklamowana jak metin

Ps. Mac70 w twoje mmo masz napisane Ruses of magic ;p

A ja twierdze że to będzie (w zasadzie już jest) taki darmowy WoW dla tych, których nie stać na WoWa albo nie chcą robić w balona Blizzarda grając na privie. Każdy orze jak może, a wiele osób chwali produkcje więc powodzenia w expieniu ja już mam free mmo dość i podziękuje.

Jak dla mnie gra ciekawsza od WoW-a , chocby z powodu dwuklasowości , lepszego systemu gildii no i ja w nią gram ( ten argument ownuje wszystkie inne :lol: )

Jak dla mnie gra ciekawsza od WoW-a , chocby z powodu dwuklasowości , lepszego systemu gildii no i ja w nią gram ( ten argument ownuje wszystkie inne )

Pff... I tak Tipia rox!! xD Może jak mi się znudzi Allods, to zobaczę na ten polski serwer, bo jak mówicie, że nie ma zjazdu "dzieci". A co do dwuklasowości, to dla mnie ma to plusy i minusy. :D.

Wtf? Co Wy się uparliście z tymi dziećmi? Ludzie, to nie Metin. Metin jest tylko jeden :P A co do RoMa to ja gram co prawda krótko, lecz jakiegoś prawdziwego neo kida jeszcze nie spotkałem. I mam nadzieję, że pozostanie tak nadal. Pozostaje nołlajfić...

Kurde bo mi się ściągać tego Roma zachciewa. Wy jesteście ZŁOOO, szatany uwodzące jakieś.

Co do tych glidii to są jakieś wojenki glidii, siedziby itd?

Mnie najbardziej odrzuca to multum ludzi, takie widzenie wszędzie jednej rasy mogłem przeżyć tylko w guild wars, no i w realu.

Kurde bo mi się ściągać tego Roma zachciewa. Wy jesteście ZŁOOO, szatany uwodzące jakieś. Co do tych glidii to są jakieś wojenki glidii, siedziby itd? Mnie najbardziej odrzuca to multum ludzi, takie widzenie wszędzie jednej rasy mogłem przeżyć tylko w guild wars, no i w realu.

Tak. Są tam bitwy... Zresztą gdyby nie było, to by tyle osób nie grało. :P A tam, znowu takiego multum jednej rasy nie ma, możesz sobie pograć.