Sczerbiec - polski mmorpg

Co jest lepsze ?

To >>

czy

To >>

Masz od Brody warnik za rozmywanie ważnego tematu . Skargi wiesz do kogo-Broda81

I znowu potwory, czary blablabla. Co jest trudniejsze do wykonania, czary, czy realistyczna gra oparta na realiach XVIII w.?

Realistyczna?? Ciekawe pod jakim względem, ludzie lubią magie i potwory a nie realia średniowieczne bez potworów i magi

Realistyczna?? Ciekawe pod jakim względem, ludzie lubią magie i potwory a nie realia średniowieczne bez potworów i magi

I takie osoby w Szczerbca grac nie beda. Za to mamy wiele osob, ktore chce poczuc w koncu realizm i maja dosyc ciaglej magii i jedynie walki.

P.S. masz podpis, ze piszesz poprawnie po polsku, pisze sie "magii"

Brozek mi się realia średniowieczne podobają np.są takie w mount blade :P

Szerbiec na fanastyczna grafike. Nie mowie tutaj o jakosci tekstur itp. Ale o klimacie. Jest niewiarygodny. Sredniowiecze prezentuje sie tak jak powinno. Jest budne i zimne. Ta 'brzydota' grafiki dziala tutaj na plus. A zaprezentowany przez kogos filmik B&S? Kolejna japonszczyzna, z kobietami, ktore maja nierealistycznie oblesne cycki i facetami z kilo gelu na glowie. Ehe, wole szczerbca. Mam nadzieje, ze to bedzie gra z odgrywaniem postaci:P.

Szczerbiec jeśli powstanie(a mam nadzieje że wkrótce)będzie dla mnie hitem.Ostatnio pogrywam w Mount&Blade.Tam nie ma smoczków,pół nagich elfek,i potężnych czarodziejów,a w dodatku grafika jest średnia.Gniot?NIE to jedna z najlepszych gier w jaką grałem.Grafika wszystkim nie jest.Jeśli średniowiecze będzie odwzorowane w Szczerbcu tak jak jest to zrobione w M&B to będę mógł powiedzieć z dumą że jest to polski M&B mmo.I będę wtedy w Szczerbca grać z taką chęcią i przyjemnością jak w M&B.

Jak dla mnie ta gra bedzie SHITEM! (ale to tylko moje zdanie) i tak watpie aby wogole wyszła... A nawet jezeli wyjdzie to ja widze co wniej bedzie:

-na poczatku duzo ludzi

-na koncu bedzie jak GW bez wszystkich dodatkow 7 osob na krzyz w miescie... i piszesz sam do siebie

I ta grafa .... :D

-na koncu bedzie jak GW bez wszystkich dodatkow 7 osob na krzyz w miescie... i piszesz sam do siebieI ta grafa ....

Oj dziecko... zapewne siedziałeś na polskim dystrykcie i nie umiałeś tego zmienić oj biedny ty biedny.

Dobrze, że wyrażasz swoje zdanie ale nie sądzisz chyba, że ktoś weźmie pod uwagę zdanie osoby z nickiem Pierfszy...

Pierfszy, przeraża mnie Twój iloraz inteligencji... Ciesz się, że Łosiek mnie wyręczył...

ale nie sądzisz chyba, że ktoś weźmie pod uwagę zdanie osoby z nickiem Pierfszy...
Jeśli to nie było zamierzone, naprawdę jest nad czym zawiesić ręce.

Co do Szczerbca mam nadzieję, że projekt się uda. Zagrałabym w prawdziwy rodzimy Role-play.

o boże. Nie mogę uwierzyć ,że kilka fotek, trailerów i powiedzonek tyle u was robi nadziei. Tak jak z Driv3r. Pewnie zrobią jeszcze do tego Donate Shop. Ja im w małym stopniu wierzę. Może i klimat będzie fajny ,ale fizyka gry i grafika, to im pewnie się nie uda w miarę dobrze zrobić. Co do klimatu też nie jestem taki pewien.

@crracked

Nie każdy jest taki nie wiernym jak ty :D (joke). Świetnej grafy i fizyki gry, nikt nie zapowiadał. Ta gra ma opierać się na niesamowitym klimacie. Co do klimatu nie masz się co bać, gra pod tym względem powinna się wyróżniać. A jeśli fizyka i grafika Ci się nie podoba, nie musisz grać. Ale jest wiele osób, dla których bardzo ważny jest klimat i to gra przeznaczona dla tej części graczy.

Pierfszy, przeraża mnie Twój iloraz inteligencji... Ciesz się, że Łosiek mnie wyręczył...

Ja tylko mowie ze ta gra dla mnie w 100% bedzie shitem w ktore nikt nie bedzie gral :P... Nie plujcie sie do nicku... Zazdrosc? Łos sprobuj zagrac w GW bez dodatkow i zobaczysz na kazdym dyskrypcie zobaczysz 7 osob na krzyz ... Tylko najpierw w to zagraj... Bo gra wogole nie jest taka jak ja opisuja. A zreszta klimat w "tej" grze tez nie bedzie dobry widze 1 zadanie: Wydój krowe, pozbieraj jagody... Ludzie zazwyczaj graja poto aby oderwac sie od szarego swiata a nie jeszcze bardziej sie w nim pograzac ... Ale to tylko moje zdanie ;]

-Sadzicie ze jeste inny tak : Nie podlizuje sie...

Łos sprobuj zagrac w GW bez dodatkow i zobaczysz na kazdym dyskrypcie zobaczysz 7 osob na krzyz

Kebra pało widzisz to? Hahahaha

1st a skąd ty możesz wiedzieć jaka będzie gra??

W tej grze będzie chodziło tylko o klimat, gra będzie świetna...

Kto się podlizuje? lizu lizu lizu

Wydój krowe, pozbieraj jagody... Ludzie zazwyczaj graja poto aby oderwac sie od szarego swiata a nie jeszcze bardziej sie w nim pograzac ... Ale to tylko moje zdanie ;]

To mnie rozbawiło... "oderwać się od szarego świata"... by wydoić krowę bądź pozbierać jagody ;D. Wiesz zazwyczaj ludzie to robią bo im nie wychodzi w życiu towarzyskim ,a wirtualny kolega prędzej zaakceptuje go.

Zależy jak oni to zrobią np. jak kiedyś grałem w Metina 2 (wiem ,że to wstyd, wbiłem 4 lvl) to musiałem złowić ryby. Siedziałem przy tym kilkanaście minut by złowić tą odpowiednią. Oby nie było tak ,że muszę przejść połowę lasu by znaleźć jagody lub zakupić krowę do dojenia xD to by było żmudne i monotonne. Może być tak ,że powstanie klan zbieraczy jagód i to oni będą zbierać ,a my kupować od nich ;D. Trudno mi sobie to wyobrazić jak oni to wszystko zrobią. Team z tak małym doświadczeniem.

Co do ostatniego postu Pierfszego to jest całkiem możliwe.

Pierfszy... Zgiń, przepadnij....

Kto się podlizuje? lizu lizu lizu

W tym momencie wlasnie Ty.

Kebra666 brak argumentów :x

crracked: w pewnym stopniu sie z toba zgadzam :D

Czemu myslisz ze granie w metin2 to wstyd mialem tam dosc wysoki lv moj 1 mmorpg :D jak masz towarzystwo to fajnie sie gra nocne wyapady na bossow itp :P

Panowie, polowe lasu, zeby kupic krowe? Bez przesady :) Powiem inaczej. Kazdy chlop od czegos musi zaczac, co to jest i czego chce sie uczyc moze wybrac sam, czy bedzie zbieral jagody i je sprzedawal, czy bedzie sie uczyl kuc metal czy tez cokolwiek innego, musi przez pewne etapy przebrnac, przeciez nie zaczyna sie od bycia rycerzem.

Skoro już mnie wywołałeś do tablicy Pierfszy, to dam Ci argumenty:

Twierdzisz, że w GW w mieście jest 7 ludzi na krzyż... Po pierwsze, w jakim mieście ?

Masz podstawkę, byłeś może w Lwich Wrotach ? Główne miasto dla Twojej wiadomości, a tak poza tym, to GW ma świat zamknięty na kilkanaście zamkniętych lokacji, więc jakim cudem w wszystkich chciałbyś widzieć mnóstwo ludzi ?!

Teraz sobie wyobraź, że takich zamkniętych jest kilkadziesiąt łącznie z dodatkami i ludzie nie będą łazić tam gdzie Ty mierzisz swój low lvl, tylko po to by pokazać Ci, PAATRZ MY TU GRAMY I JEST NAS WIELU !!! ...

Ponad to, ludzie są na arenach, robią misję, są na instancjach, innych miastach, (a jest ich MNÓSTWO) bądź w siedzibach gildii... Wiesz o czym mówię ?

Dodatkowo, GW ma tzw dystrykty... Zmieniłeś chociaż?

Bo jak siedziałeś na polskim, to nie dziwota, że ludzi mało... Bo Polacy siedzą na zagranicznych, np: Amerykańskim, Angielskim itp... Rozumiesz ?