Sczerbiec - polski mmorpg

Czemu myslisz ze granie w metin2 to wstyd mialem tam dosc wysoki lv moj 1 mmorpg

Nadal pytam o co chodziło z podlizywaniem?

To, że grałeś w metina można się domyśleć po nicku i wypowiedziach ; >.

Kolejnym plusem szczerbca będzie brak metino maniaków co można zobaczyć po twoich postach ^^.

ups powtarzam się

Racja powtarzasz sie...

Co do podlizywania sie kazdy nowy/ troche starszy uzytkownik tego forum TO widzi :)..

Gralem chociaz w Metin2(tego slowa sie nie wymienia na metina ^^)... Zaloze sie ze nie poprostu slyszych opinie innych. A ta ich opinia jest wzorowana na expieniu od1 do5 lvla czyli nie cale 5 min... wiec za przeproszeniem stul morde .... Bo zachowujesz sie tak jak opisujesz w swoich postach ludzi grajacyh w metin2 skad wiesz co w tej grze bedzie ... Juz widze dzieci biegajace: Jak doic krowe? a ten klimat dla mnie ta gra wogole nie posiada klimatu :D... wole juz marne podrobki WoW-a jak sciagac to od najlepszych a nie twoerzyc wlasny odzielny shit... I nie zamierzam tu wiecej pisac chyba ze napiszesz jakies glupstwo oco sie moge zalozyc zaraz jakis gllupi tekscik typu co zatkalo? Straszny spam sie zrobil :P

Racja powtarzasz sie...Co do podlizywania sie kazdy nowy/ troche starszy uzytkownik tego forum TO widzi ..Gralem chociaz w Metin2(tego slowa sie nie wymienia na metina ^^)... Zaloze sie ze nie poprostu slyszych opinie innych. A ta ich opinia jest wzorowana na expieniu od1 do5 lvla czyli nie cale 5 min... wiec za przeproszeniem stul morde .... Bo zachowujesz sie tak jak opisujesz w swoich postach ludzi grajacyh w metin2 skad wiesz co w tej grze bedzie ... Juz widze dzieci biegajace: Jak doic krowe? a ten klimat dla mnie ta gra wogole nie posiada klimatu ... wole juz marne podrobki WoW-a jak sciagac to od najlepszych a nie twoerzyc wlasny odzielny shit... I nie zamierzam tu wiecej pisac chyba ze napiszesz jakies glupstwo oco sie moge zalozyc zaraz jakis gllupi tekscik typu co zatkalo? Straszny spam sie zrobil

Ja się powtarzam, ty się powtarzasz, to się nazywa spam ;).

Z tym lizaniem skończmy, bo i tak nie zrozumiem.

Opinie słyszałem od gracza metina, który nabił tam jakiś 40lv(tutaj twój argument zostaje obalony)."wiec za przeproszeniem stul morde"(a tu właśnie tak jakbyś się przyznawał, że jesteś takim jakim cię opisuje :)). Lecz tutaj pochwała dla ciebie, jeszcze z żadnym metino maniakiem tak nie dyskutowałem ^^.

"Juz widze dzieci biegajace: Jak doic krowe? a ten klimat dla mnie ta gra wogole nie posiada klimatu :D"

Ciągle ci to próbuje wpoić, że dzieci(takie jak 99% graczy metina) na pierwszy rzut oka, odrzucą tą grę i dlatego też jej klimat(który jest, a nie "dla mnie ta gra wogole nie posiada klimatu"kolejna pochwała za zajebi*** tekst) zostanie nienaruszony :D.

Mówisz, że wolisz klony, to co z ciebie za gracz? Odp: metino maniak.

"zaraz jakis gllupi tekscik typu co zatkalo?" Tekścik typu zatkało?

PS: Co ty do tej krowy się uczepiłeś, "byczku"?

Juz widze dzieci biegajace: Jak doic krowe? a ten klimat dla mnie ta gra wogole nie posiada klimatu biggrin.gif

Klimat tworzą w większości gracze. Trochę poczytałem o tej grze i muszę Ciebie zawieść Pierfszy ponieważ jak mi wiadomo twórcy mają zamiar stworzyć grę realistyczną bez żadnych sura itp (metin to tylko gra dla nie ogarniętych dzieci ,które klikają w każdą reklamę). więc jedynie co mnie cieszy to ,że w tej grze nie będzie zbyt dużo niedojrzałych gnojków. A twoje zachowanie równa się z czystym neo ,więc by było dobrze odpuść sobie i zostaw tą kłótnie. (jak widzę to i tak łoś Tobie dopiął xD)

Ej dzieci spokój! Trzeba Was przywołać do porządku xD Tak na poważnie to już nie przesadzajcie, jak chcecie się kłócić to przez PM - Kubox66

Pierwszy raz słyszę o tym projekcie i czekam z niecierpliwością na końcowy efekt ;)

Pierwszy raz słyszę o tym projekcie i czekam z niecierpliwością na końcowy efekt

Wlasnie poczekamy zobaczymy (skoro w metin2 graja dzieci to ta gra mi sie bedzie kojazyla z wiesniakami :D)...

Łos i jest takie powiedzenie nie oceniaj ksiazki po okladce przemysl te slowa... MOze ten koles ktory mial 40 lv (jeden dzien grania -.-) to poprostu wstydzil sie przynzac ze gra tak bywa ale z 40 lvlem nic nowego nie odkryasz dobij tak z 65 lv pograj i zobaczysz a nie taka glupia opinia ... I rzeczywiscie straszny spam sie zrobil :D.. Ale ta gra to i tak niewypal bedzie jezeli wogole wyjdzie ... wtedy sie wam przypomne :D

jeszcze EDIT: A twoje zachowanie równa się z czystym neo ,więc by było dobrze odpuść sobie i zostaw tą kłótnie. (jak widzę to i tak łoś Tobie dopiął xD)

Dopial mi ? zlapal sie tego ze gram w metin2 i powtarza sie chociaz ogolnie niewie co to jest :> a moje zachowanie po prostu mowie to co mysle a nie tak jak wiekszac tu udaje kogos innego :)

Dzz: klimat (ktos tak napisal) tworza gracze :D

Łos i jest takie powiedzenie nie oceniaj ksiazki po okladce przemysl te slowa...
.. Ale ta gra to i tak niewypal bedzie jezeli wogole wyjdzie ... wtedy sie wam przypomne

Jestes genialny.

Do wszytskich oceniajacych te gre po grafice i mechanice:

Nie musicie w to grac. I ciesze sie, ze takie osoby omina szcerbca szerokim lukiem. Pamietajcie, ze grafika to nie wszytsko. Ta gra, po samych tylko filmikach, pokazuje mase wspanialego klimatu. Kto powiedzial, ze kazda gra ma polegac na klepaniu mobow w debilnym kolorowym swiecie? Szczerbiec mimo swej budzetowosci, ma szanse stac sie hitem :))).

Misie koniec wycieczek osobositych , każdy kolejny post tego typu będzie karany warnem , to zbyt ciekawy temat żeby go rozmywać

W ramach informacji, w TA sobote uruchamiamy rejestracje dla ludzi. Limit: 20 osob. Osoby te otrzymaja swoje konta i dostep do gry 24h, wiecej informacji na naszym blogu.

NO!!! Nareszcie jakieś konkrety.

Z chceca bym zagral, ale raczej nie bede mial czasu grac caly dzien, wiec nie bede zabieral grze aktywnego testera:P.

Mam nadzieje, ze ktos potem zda relacje z gry...Screeny mile widziane:)

Jak widze twórcy zalewają nowymi informacjami,filmami,fotkami(na blogu).

Wiele sie dzieje, to i wiele informacji sie pojawia :)

Chyba mają konkurenta xD

http://ether-fields.blog.pl/

Następny polski projekt mmo

Fajnie gdyby projekt wypalił ale raczej będę sceptycznie nastawiony do tego i póki co myślę że nic ciekawego z tego nie wyjdzie ale miejmy nadzieję, że się mylę ;].

btw metin to naprawdę nieciekawa gra grałem od początku pl i miałem masę postaci 40-49 lvl nie więcej bo strasznie mnie to nudziło, zresztą dzieci itp ;] a 40 to 1 dzień?chyba na longju ;].

Ether fields nie jest dla nas konkurentem. Przede wszystkim to jest ZNOWU fantasy. Chociaz na forum wyczytalem, ze niby o sredniowieczu, ale co robi krasnal w sredniowieczu? Fantasy osadzone w srodkowej europie, gdzie jednak chcieliby dodac mala dzungle? I w koncu zaczynaja pisac gre od antycheata i obslugi gg w grze? Chyba cos nie tak :) Ale nie mnie oceniac, w kazdym razie, dla nas nie ma konkurencji ze stron gier ze swiatem fantasy, to dwa rozne swiaty.

A ja mam takie dwa pytanka:

Czy będzie podział na klasy np łucznik (myśliwy) łotrzyk (rozbójnik) wojownik (?milicja?) czy raczej dodawanie punktów umiejętności do broni 2 ręcznej, 1 ręcznej, łuku itp tak jak w M&B?

Czy będą profesje coś ala WoW.

PS co wy macie do tych krów ja bym chętnie taką wydoił coś nowego w grach jeszcze tego nie było (hmmm minigierka?)

Nie bedzie czegos takiego jak sztywne klasy, profesje. Beda rozne punkty statystyk, co pozwoli, jak w zyciu, dojsc do dobrej znajomosci kilku dziedzin. Zajmie to wtedy o wiele wiecej czasu niz zdobycie jednej profesji jak w innych grach, ale takie zycie, w zyciu tez nie uczysz sie wszystkiego od razu i szybko :)

Nie bedzie czegos takiego jak sztywne klasy, profesje. Beda rozne punkty statystyk, co pozwoli, jak w zyciu, dojsc do dobrej znajomosci kilku dziedzin. Zajmie to wtedy o wiele wiecej czasu niz zdobycie jednej profesji jak w innych grach, ale takie zycie, w zyciu tez nie uczysz sie wszystkiego od razu i szybko

To mi się podoba :) . Taki system profesji jest wspaniały, ponieważ jest bardzo realistyczny oraz bardzo pasuje do klimatu tej gry. Szukałem tego w wielu grach, ale nie znalazłem jeszcze nigdzie, podobno jest w Darkfallu, ale Darkfall w moim przypadku odpada.

Podsumowując: To świetna decyzja. Zdecydowanie POCHWALAM!

Mają jeszcze jednego konkurenta.Pewna grupa ludzi tworzy grę Harry potter online.

Nie będę podawał strony, google nie gryzie.