Racja powtarzasz sie...Co do podlizywania sie kazdy nowy/ troche starszy uzytkownik tego forum TO widzi ..Gralem chociaz w Metin2(tego slowa sie nie wymienia na metina ^^)... Zaloze sie ze nie poprostu slyszych opinie innych. A ta ich opinia jest wzorowana na expieniu od1 do5 lvla czyli nie cale 5 min... wiec za przeproszeniem stul morde .... Bo zachowujesz sie tak jak opisujesz w swoich postach ludzi grajacyh w metin2 skad wiesz co w tej grze bedzie ... Juz widze dzieci biegajace: Jak doic krowe? a ten klimat dla mnie ta gra wogole nie posiada klimatu ... wole juz marne podrobki WoW-a jak sciagac to od najlepszych a nie twoerzyc wlasny odzielny shit... I nie zamierzam tu wiecej pisac chyba ze napiszesz jakies glupstwo oco sie moge zalozyc zaraz jakis gllupi tekscik typu co zatkalo? Straszny spam sie zrobil
Ja się powtarzam, ty się powtarzasz, to się nazywa spam
.
Z tym lizaniem skończmy, bo i tak nie zrozumiem.
Opinie słyszałem od gracza metina, który nabił tam jakiś 40lv(tutaj twój argument zostaje obalony)."wiec za przeproszeniem stul morde"(a tu właśnie tak jakbyś się przyznawał, że jesteś takim jakim cię opisuje
). Lecz tutaj pochwała dla ciebie, jeszcze z żadnym metino maniakiem tak nie dyskutowałem ^^.
"Juz widze dzieci biegajace: Jak doic krowe? a ten klimat dla mnie ta gra wogole nie posiada klimatu
"
Ciągle ci to próbuje wpoić, że dzieci(takie jak 99% graczy metina) na pierwszy rzut oka, odrzucą tą grę i dlatego też jej klimat(który jest, a nie "dla mnie ta gra wogole nie posiada klimatu"kolejna pochwała za zajebi*** tekst) zostanie nienaruszony
.
Mówisz, że wolisz klony, to co z ciebie za gracz? Odp: metino maniak.
"zaraz jakis gllupi tekscik typu co zatkalo?" Tekścik typu zatkało?
PS: Co ty do tej krowy się uczepiłeś, "byczku"?