Serwer Diablo 3 - Co o tym myślicie?

Chciałem dzisiaj ale maszynę chyba dopiero jutro odpalą (niedziela) :(

przygotuj sie tez na wielki atak dos tak jak w przypadku innych serwerow do gier wow l2 aion itp itd przez min 2-3tyg serwer bedzie dosowany w celu zlikwidowania go, jesli sie utrzymasz to juz masz 1 bitwe wygrana pozniej pozostanie ci tylko zebrac ludzi

Ja chętnie wpadnę na forum zaraz po uruchomieniu :P

Tylko jak już mówił Psiryj nastaw się na 2-3 tyg. dosowania. :)

Dzięki za informację :|

Ja chętnie zagram na serwerze ale niestety sms'a nie wyśle gdyż mieszkam za granicą.

i właśnie tu się już pojawiają problemy z sms, dlatego lepiej zrobić system dotacji lub nawet coś na zasadzie miesięcznego abonamentu 5-10 zl, przy 50 osobach masz już 250-500 zł co miesiąc i możesz część inwestować w grę a cześć zostawić za swoją prace

Zrób dobrowolną dotacje. Jeśli będzie się dobrze grało, to masz moją i innych kasę.

narazie chcialem zobaczyc na 4Vandeta jak to wszystko wyglada i jak wchodze przez skrot to mam w opcjach ze lacze sie z nimi ale logowanie nie dziala jakas rada ?

Ja tak samo chciałem spróbować 4vandeta i błagam żeby ten serwer działał lepiej 1 raz na 50 udało mi wejść do poziomu wyboru charaktera, udało mi się to 4 razy z czego tylko 1 wejść naprawdę do gry, a długo też nie pograłem, bo doszedłem do wioski i kliknąłem na handlarza i gra wywaliła do pulpit, później próbowałem jeszcze ale bez skutku więc podziękowałem i usunąłem.

po co usunąłeś jak do tej będzie ten sam klient tylko inny skrót

No w sumie racja mój błąd, ale po prostu już nie wytrzymałem 4 h męczarni i 5 minut w grze - jakiś żart - oby ten serwer był lepszy

juSZ nie mogę się doczekać również aż wejdę do gry na PL privie

Widzisz nawet ze zdenerwowania błędy ortograficzne robię!

jutro się okaże czy wypali nie ma co czekać :P

Chętnie zagram tylko chyba wpierw musiał bym mieć Diablo 3 więc dałbyś na stronce linki czy coś żeby wszyscy mieli tę samą wersje ; )

http://diablo.4vendeta.com/index.php

z tej strony ściągnij potem wystarczy będzie dodać inny skrót czego dowiesz się później

Diablo 3 client

Najlepiej z tego torrenta, masz odrazu clienta z patchem 14 (8815).

warn_ico.png
To forum to nie warez. Warn. - Cree
Diablo 3 clientNajlepiej z tego torrenta, masz odrazu clienta z patchem 14 (8815).

Taki offtop : jest opcja single player?

przecież diablo 2 to single z możliwością coop-a XD, chyba póki co na piracie da się tylko single pograć

Taki offtop : jest opcja single player?

to kiedy to bedzie działać?