Serwer Diablo 3 - Co o tym myślicie?

Jeśli będzie działać tak jak serwer 4vendetta, to ja dziękuję za takie coś ... najtrudniejszą misją jest wejście na serwer .... dają restarta co godzinę, ale i tak możliwość zalogowania się jest tylko przez pierwsze 4-5min później dostać się do gry graniczy z cudem, postacie przy starcie warpią się losowo na mapie chyba tylko barb jest ok, ale co z tego q nie działają drop też lipa, nie które jaskinie i lokacje działają, ale co z tego jak się wejdzie, a później wyjść się nie da.

Gra potrafi się po 5min zwiesić, a później patrz punkt 1 - zalogowanie się graniczy z cudem :>

btw. mam dylemata kupić Terę i nie czekać na DIII, czy kupić DIII i z końcem roku GW2 , ale nie kupić Tery hmmmm

D2 to nie D3. A skoro jest tyle serv to wygląda, że nie ma opcji single.

...gra jest single tylko wymaga stałego połączenia z siecią :)

"Oprócz trybu dla pojedynczego gracza dostępna jest także kooperacja"

To nie jest typowe MMO :) jest w niej masa starego D2, będziesz napierdzielał solo, a jak ci się nudzi to zapraszasz przyjaciela/przyjaciół lub dołączasz do czyjejś gry, nie wiem tylko ile to max w diablo2 chyba max to 5-8 ? ... kupiłem ale gold spamerzy mnie odstraszyli i nie rozejrzałem się dokładniej, co prawda są mody poprawiające grafikę ale BN tego nie akceptuje :/, a solo lub pod hasłem grał nie będę

Gdy strona zostanie uruchomiona zostaniecie poinformowani w tym wątku :P

Można się jej już dziś spodziewać? Nie żebym cię pospieszał, z ciekawości pytam :)

Trudno jest mi ocenić :(

dawac ;D

Można mieć nadzieję, że w piątek już będzie?

" Nadzieja matką głupich "

chętnie zagram

Ja jeszcze odniosę się do tych co piszą o tym że nie warto okradać blizza... 200zł piechotą nie chodzi, nie zamierzam wydać takiej kasy w ciemno jeśli gra zwyczajnie nie okaże się tego warta. Jeśli będzie jakiś stress test dla wszystkich albo dostanę się do którejś bety, ok, będę miał najlepsze porównanie. Jeśli nie, to skąd mam wiedzieć czy gra jest tego warta? Nie każdy na siebie zarabia i ma mnóstwo kasy do wydania.

I tak nawet po ściągnięciu z torenta i zdecydowaniu, że jednak ją lubisz i tak nie kupisz, bo po co?

I tak nawet po ściągnięciu z torenta i zdecydowaniu, że jednak ją lubisz i tak nie kupisz, bo po co?

A może dlatego że żadna ściągnięta gra nie odda ci tego co można mieć w oryginale? Ja sam nawet jak mam kasę na grę to i tak wolę wpierw ściągnąć i przetestować przed kupnem. Zbyt wiele razy się oparzyłem bo sądziłem iż produkt jest genialny po czym odkładałem pudełko po dniu gry. W moim przypadku będzie przetestowanie diabła na moim sprzęcie i zobaczymy. ;)

ja jestem tego samego zdania co n4z4rh i Zbiggi, wole dany tytuł najpierw przetestować a kiedy się okaże wart swojej ceny to kupić go chociaż dla samego trybu multiplayer, też kilka razy przejechałem się na tytułach i nauczyłem się, że nie ma co kasą szastać na lewo i prawo na gry bo przy dzisiejszych czasach i przy dzisiejszych produkcjach mało firm zostało co robi dobre tytuły

ja jestem tego samego zdania co n4z4rh i Zbiggi, wole dany tytuł najpierw przetestować a kiedy się okaże wart swojej ceny to kupić go chociaż dla samego trybu multiplayer, też kilka razy przejechałem się na tytułach i nauczyłem się, że nie ma co kasą szastać na lewo i prawo na gry bo przy dzisiejszych czasach i przy dzisiejszych produkcjach mało firm zostało co robi dobre tytuły

Nie jestem fanem Blizzarda... ale czy on kiedys zawiodl?

Poza tym mentalnosc polakow... graj na priv.. nie plac za gry... i tu jestem za ACTA :D

Nie mieć na półce takiej gry jak Diablo 3 to wstyd :P Dlatego kupię na 100% :) W sumie chciałem zobaczyć jak będzie wyglądać ten serwer, ale chyba sobie odpuszczę :) I tak mam dostęp do bety, więc lepiej na pewno nie będzie :) W każdym razie życzę powodzenia :)

mod_ico.png
Dla mnie wstyd to wlasnie posiadanie takiej gry, ale mniejsza o to ; p. - Dzz'

i tak to nie działa, także nie ma co sie cieszyc

Nie jestem fanem Blizzarda... ale czy on kiedys zawiodl?

Jak na razie nie ale słyszałem bardzo dużo negatywnych opinii ludzi którzy w to grali i nie chce inwestować 200 zl w ciemno w produkt który mi się nie spodoba coś na zasadzie jak idziesz kupić ciuch w sklepie, podoba Ci się i jest ładny to idziesz go najpierw przymierzyć czy będzie na Ciebie pasował i czy jest Ci w nim wygodnie. Tak jak już wcześniej pisałem, nie raz się przejechałem na pewnych tytułach i już jestem ostrożny a co do grania na privach to jest wybór graczy albo płace za grę i ciesze się pełnią okazałości danego tytułu albo gram na privie gdzie mam dostęp do 50% rzeczy i do wielu bugów tak więc coś za coś

Kogo chcesz oszukać, że kupisz grę?

Kogo chcesz oszukać, że kupisz grę?

że Ty tak robisz to nie oceniaj innych, nie raz kupiłem grę ( czy też moi znajomi ) po wcześniejszym jej ściągnięciu dlatego, że stwierdziłem iż jest ona tego warta lub też dla samego trybu multi i nie oceniaj mnie lub też innych jak ich nie znasz :) Wiem, że dużo ludzi ściąga grę a później jej nie kupuje ale też dużo ludzi przezornych najpierw sprawdza czy dany tytuł jest wart swojej ceny i wart jego kupna