jestem otwarty na propozycję postaci dopasuję się do grupy
Silkroad Online - czy warto zaczynać?
A Warlock+Cler jakby to wyglądało?
No i jak ogólnie dziś już zaczną grać, bo nigdy wcześniej nie grałem więc przydałoby się, żebym już zaczął ogarniać. Na dodatek zawsze jak się pierwszy raz w coś gra to tak wolniej te lvle idą.
@REy
A jaki styl gry preferujesz ?
@blaumro
Warlock +cler to bardzo dobra postać na pve i całkiem niezła na pvp. Ale myślę, że możesz mieć problem z ogarnięciem skili na początku ( warlock ma ich poprostu bardzo dużo, a nie każdy jest przydatny). Jeśli jednak interesuje Cie ta klasa, to polecam poszukać jakiegoś opisu jak rozwijać skille. A co do samego warlocka, to jest to klasa, która zasypuje wroga debuffami, stunami i cursami, do tego ma skilla, który wysysa HP z przeciwnika.
Jeśli chcesz jeszcze dzisiaj mogę wbić i pomóc Ci co nieco ogarnąć.
Clera chciałem jako maina a Warlocka jako second profession. Robi to jakąś różnicę w dostępności skilli Warlocka?
Nie, aczkolwiek i tak walczyć będziesz skillami Warlocka a cler do supportu.
To gracie w tego od Joymax?
Tak. Zobaczymy jak to będzie wyglądać po update nowym. Jeśli się nam nie spodoba pomyślimy może o jakimś privie ogarniętym.
Dobra, ja już pobieram grę. Mogę już od razu powiedzieć ,że na priv się nie pisze, tylko Global.
zaczynam pobierać jakieś propozycje co do postaci
Dobra dopisuje do listy. Ogólnie start planujemy we wtorek, po update. Jednak jak ktoś chce to zapraszam już teraz
http://www.rev6.com/...-Warlock-Cleric
Tu jeden koleś załączył jak rozdawałskille pod warlock/cleric. Temat ma 2 lata i tu się pytam czy według was jest to ok i też mogę tak rozdawać?
Co do nicku w Silku to Canaton będę miał.
@EDIT nie zauważyłęm. On ma tam buildy wizard/warlock oraz bard/cleric czyli to raczej nie zadziała by warlock/cleric pewnie.
@DOWN ja mam tsa 3
macie może ts'a ?
Jeżeli chodzi o chiny to Bow
Jeżeli chodzi o europę to mogę jakiegoś wizza odegrać ;P ale co tam chcecie
TS to nie problem, problem to serwer na który możemy wejść ^^
Ja sam będę grać nuker s/s.
@blaumro
Poszukaj sobie jakiegoś buildu nawet nie warlock- cler, zasadniczo tak samo rozdaje się skile w warlocku dla każdego bulidu full INT. Poza tym zawsze będziesz mógł mnie zapytać o zdanie ^^
@Szera
Powiedz jaki styl gry preferujesz, a coś Ci dobiorę
@REy
Wybierz sobie wg własnego upodobania, dobrym i klasycznym buildem jest BOW + fire + light/cold, full STR.
Wizz to klasyka i tutaj sub-classe albo cler albo bard ^^
Przeglądam neta, ale są same poradniki gdzie cler jest drugą profesją.
pytanie jest takie , kiedy chcecie zacząć grać ? Grałem dość dużo w silka kilka lat temu więc oogarniam i nie ma problemu jeżeli ktoś nie bedzie czegoś wiedział , wytłumaczę np na team speaku : )
@UP
Też mam taką opinię o naszym graniu Ja chcę pograć dla funu, ale wolę jednak Chiny
Ja zrobiłem już sobie na serwerze 1 lvl Claviera i czekam na 20 listopada tak jak napisałem
Cóż kto chce może zacząć dziś, albo czekać do 20, pomożemy wyrównać lvl tym którzy dojdą 20 i będzie git.
@blaumro
pojęcie class i sub-class to pojęcia umowne. Skille rozdaje się w taki sam sposób jeśli cler jest sub classa i jak jest main classa.
Tak swoją drogą to czy jest ktoś w stanie załatwić TS, na już ? Ja zapraszam do gry już teraz.
Dobra jest już problem przy pobieraniu... Niby jest 100% i była informacja, że pobieranie skończone tyle, że tak jak screen pokazuje client ciągle jest pobierany
Plik instalacji gry jest w folderze tyle, że jak na niego klikam to pokazuje się informacja, że "Aktualnie inny program korzysta z tego pliku"
@EDIT ok wszystko już jest w porządku. Znalazłem taki stary poradnik. Ma już 5 lat. Będzie odpowiedni? http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?f=5&t=62280
Styl hmmm postać dobra do PVP jakiś mag