Cieżko olewać gold sellerów, kiedy niszczą rynek hiperinflacją...
W końcu któregoś dnia będę się musiał wbić na ten wasz TS, ale chwilowo jednak mocniej cisnę HotSa
Cieżko olewać gold sellerów, kiedy niszczą rynek hiperinflacją...
W końcu któregoś dnia będę się musiał wbić na ten wasz TS, ale chwilowo jednak mocniej cisnę HotSa
Gra jest calkeim fajan an zabicie czasu jednak poziom miedzy 1-50 jest praktycznie taki sam na dg w 4 osoby nie ma zadnego oporu na 85 fajne dg widzialem jednak tez nie sa zbytnio wymagajace(procz bossa) - powinni dodac stakowanie sie poziomu do graczy w dg - niby maja wiecej hp albo powinno byc ze 2x tyle + wiecej dmg zadawane. Ktos pisal , ze po 40 lvlu robi sie trudniej no nie wydaje mi sie zbytnio - gram rogue i robienie dg nie jest trudne nie piszac o innych op klasach. wystarczt poogladac na youtube :/ troche zbyt solo gra robi sie na pozniejszych lvlach. Tego wlasnie brak obencym gra poziomu trudnosci.
Proszę o pomoc. Mam Win 8.1, gra się nie włącza tylko wyskakuje czarny kwadrat i znika bądź czasem nie.. Jak to naprawić?
Proszę o pomoc. Mam Win 8.1, gra się nie włącza tylko wyskakuje czarny kwadrat i znika bądź czasem nie.. Jak to naprawić?
1 strona nie boli-zmien jezyk w systemie na US
Wrzucam znowu, żeby lenie, którym nie chce się czytać całego tematu też mogli w to pograć:
-> Wejdźcie w panel sterowania
-> Zegar, język i region
-> Zmień lokalizację
-> Zakładka: "Formaty"
-> Ustawienia Dodatkowe
-> Symbol dziesiętny macie domyślnie jako przecinek ",", zmieńcie go na kropkę ".".
Dzięki temu nie trzeba zmieniać języku systemu/resetować kompa/pierniczyć się, zajmuje to 5 sekund a działa zawsze.
Mam pewien problem. Za każdym razem gdy restartuje komputer pojawia mi się: Neople Luncher Error. Gra się nie chce włączyć, lecz gdy reinstaluje i czekam aż pobierze się każdy plik od 0 wszystko działa normalnie. Znacie odpowiedź? Windows Xp jak coś
Każdy z XP ma ten problem, niby w wymaganiach na stronie jest napisane, że gra chodzi na XP - nie chodzi. Żeby nie było problemów z launcherem, trzeba mieć Internet Explorer 10+, którego XP nie obsługuje.
@donek.
Mały update.
1. Gra zaczyna się na 50lvl
Tak, dograliśmy w kilka osób. Wiemy jak to działa. Na 50lv dostajesz TOD - Tower of Death. I powiem wam wszystkim, że to nie jest proste zrobić całość. Widziałem koksów którzy na Hardzie wyciskają bossy na 2-3skille a tam padają na 2 hity. Dopiero zaczyna się używanie skilli i myślenie, oszczędne używanie potionków i praca zespołowa.
2. Żadna postać nie jest do d*py.
Jeżeli ktoś tak mówi, to w głębi serca go wyśmiewam, ale głośno mówię : SPRÓBUJ CZEGOŚ INNEGO. Osobiście gram NEN MASTER'em ( Fighter ) I cóż mogę powiedzieć. Przez cały tydzień hejtowałem tę postać, bo kroi mały dmg, ciągle rypie po 1k gdzie inni wbijają gwoździe po 50tyś dmg! Ale od 50'ki zacząłem samemu robić każdą instancję ( oprócz TOD'a ) Więc, grasz Gunnerem, nie podoba Ci się? Okey, wypróbuj Crusadera albo Witch'a. ( Osobiście nie polecam tylko Creatora - postać jest OP i sama wszystko soluje od samego początku, ale jest bardzo nudna i 0-dynamiczna. )
3. Nie ufajcie CENOM NA AUCTION HALL!
Są ogólnie przesadzone, niektórzy na nich zarabiają ( mały odsetek graczy ) Inni przewalają tam niepotrzebnie grube pieniądze, których z jednej strony jest dużo, ale z drugiej strony po mniejszych zakupach zaczyna brakować . Uważnie czytajcie Ile ITEM średnio kosztuje za sztukę, i kupujcie tylko te które są wam niezbędne. Nie będę wam radził jak oszczędzać, ale wszystko da się zgrindować wolniej lub szybciej.
4. ZMIENIAJCIE TITLE ( TYTUŁY )
Ohhh ilu ja widziałem graczy na 50lvlu którzy chodzą z tytulem z 1lvl który kompletnie nic nie daje. Tytuły są bardzo ważne, podnoszą wam statystyki, zwiększają HP & MP, dają dodatkowe bonusy do ataku itp. Dla przykładu, ciekawostka o której wie stosunkowo mało osób - Na 10lvl Po 5'krotnym zresetowaniu skilli dostajesz tytuł który zwiększa Ci MP o 800 ( + bonus twoich statów ) ... warto.
5. Gracie w DFO? Grajcie z Polakami!
To bardzo ważne, aczkolwiek... Ostatnio rozmawialiśmy na TS o średniej wieku grających, wyszło na to że najmłodsza osoba na TS ma 20lat. Please... Nie obrażając nikogo... Gimbaza intelektualna odpadła na poziomie 'zmiana przecinka na kropkę, bo za dużo roboty i nie warto dla takiej gry...' Kolejna ważna sprawa jest taka, ze dołączając do innej gildii, po wyjściu z niej dostajecie karę 72h przez które nie możecie dołączyć gdzie indziej. Morał nasuwa się sam...grajcie z nami polakami.
6. Umiesz mówić? Wejdź na TS!
To akurat logiczne. Znam teksty typu "Nie bo ja nie lubie TS'a, wolę SKYPE/RAID CALL" - okey, stary nie ma sprawy, pamiętaj tylko że jak piszesz na czacie, to
A) Bardzo często tego nie zauważamy - grajac na FULL SCREEN czat się za szybko przewija.
Napieprzamy bossy/TOD i nie możemy pisać robiąc jednocześnie wy**^&@*#stego DMG'a który niszczy nasze klawiatury.
C) Łatwiej jest mówić niż pisać.!
BlindDanjun, xViolet. yo
Dokladnie wbijajcie na ts jak jest William. Wspaniala atrakcja i umilenie gry ;D
Nie ma atrakcji i umilenia gry, bo ja rzadko ostatnio wchodzę na TS! ^^ Ale niedługo wracam do czynnego męczenia was moim głosem. (Gram cały czas, 45 już jest, niedługo dołączę do ekip robiących ToD.
Derpik, czekamy na Ciebie <333
EMERGENCY!!
KTOKOLWIEK WIDZIAŁ, ZNA, LUB WIE GDZIE SIĘ ZNAJDUJE GRACZ : BELLuszek PROSZĘ O KONTAKT
1000zł nagrody.
Jeżeli ktoś ma nadal problemy na windows xp polecam tą metodę.
http://www.dfonexus.com/threads/firefox-dfo-launcher.2870/
Mi pomogło
Do kogo sie zgłosic aby móc dołączyc do jakiejs polskiej gildii?
Mhm, zapowiada się ciekawie. Pobieram
Chętnie pogram z wami przy rozmówkach na TS
@Kapowsky
Do xViolet np.
Chyba się skusze, ale musiałby mi ktoś na ts wyjasnić niektóre rzeczy
Zawsze wszystko wyjaśniamy na TS:) Wpadajcie !
Wiadomo już coś na temat nowych klas, tj kiedy dotrą do nas? Szczególnie zależy mi na kunoichi i vagabond.
Mhm mam problem. Gra już się ściągnęła, wszystko pięknie gotowe od startu, ale jak naciskam PLAY to pisze abym sie pierw zalogował, okej ale mam takie okienko: http://i.imgur.com/ujJqpYG.png
Jakieś sugestie?
Mam nadzieje że da sie to jakoś naprawić, bo chciałbym zobaczyć gierkę od wewnątrz.
Pozdrawiam
@Safirek W DFO musisz mieć najnowszą wersje IE, chyba 10. Ponieważ logujesz się do gry w luncherze przed wejściem do samej gry(przed wciśnięciem PLAY).