Są tylko 2 serwery NA west i ... ?
Społeczność DFO [Dungeon Fighter Online]
Są tylko 2 serwery NA west i ... ?
Tak, są tylko te dwa serwery.
2 h gry i koniec fatigue ....srednio to widze polowa osob da sobie spokoj po 2 dniach jak nie bedzie mogla non stop grac...
Na streamie widziałem jak istniał sposób aby ustawić sobie swoje własne combo, ze skilli które sobie sam wybiorę na 1 przycisk, wie ktoś może jak to zrobić ?
A mnie, po wyczerpaniu fatigue, bardzo się podoba. Jest taka, jaka powinna być - luźna arcade'owa nawalanka. Na pewno przysiądę na dłużej.
ja nie mogę wbić się na zaden serwer xD
na East pisze mi ze mam problem z połączeniem co go... prawda... a na West każde mi czekać 5 minut i tak nic nie pokazuje się >_> zepsuli grę! dranie!
ja wbiłem też miałem black screena ale porada derpblade-a pomogła dzięki stary
Ludzi jest multum poprostu czasami aż się nie wie gdzie jest twoja postać a gra kozak.
Gra jest faktycznie naprawdę świetna, jak pomyślą na EU serwerem to z pewnością zagrzeje na dłużej. Teraz mam opory psychiczne związane z urazem do dużego pingu, byłyby z tym problemy w przyszłości w ewentualnym pvp i mieszanym party z amerykanami.
A mnie, po wyczerpaniu fatigue, bardzo się podoba. Jest taka, jaka powinna być - luźna arcade'owa nawalanka. Na pewno przysiądę na dłużej.
+ Można wycrafcic w alchemi potke która odnawia 30 fatigue, można ja użyć raz dziennie.
Gra jest faktycznie naprawdę świetna, jak pomyślą na EU serwerem to z pewnością zagrzeje na dłużej. Teraz mam opory psychiczne związane z urazem do dużego pingu, byłyby z tym problemy w przyszłości w ewentualnym pvp i mieszanym party z amerykanami.
Ping jest normalny, zero lagow. Nie wiem o czym piszesz... Na east fakt tryliard ludzi ale zero problemow. Z regoly ch 7 i 8 pozwalaja na szybkie zalogowanie, reszta disconecty.
Nie ma na tym świecie takiego cudu, który by sprawił, że będziesz miał normalny ping z europy do ameryki. Ktoś wspomniał, że gra działa systemem peer-to-peer, więc pierwsze lepsze pvp z amerykanami skończy sie miłym delayem, którego z tego samego powodu nie uświadczysz grając solo czy bijąc moby. Zresztą łatwo to potwierdzić ubierając itemy na przykład, opóźnienie dokładnie jak na typowym amerykańskim pingu.
Mały update:
1. Fatique Points (FP) - nie wiem czy rozumiecie sytuację, ale DFO w które mogliśmy wczoraj zagrać stoi na koreańskim cliencie. Jako że w Korei jest prawny zapis o ograniczeniach grania (skośniaki maniaczą po 27godzin dziennie), FP zostało przeniesione tutaj. Weźcie też pod uwagę fakt, że jest to "BETA", i developerzy mają jeszcze czas na zmianę tego systemu, co na moje oko i tak się stanie. Mnóstwo ludzi zadeklarowało, lub napisało już do Supportu prośby o zniesiecie FP. Was też zachęcam, będziecie mieli realny wpływ na rozgrywkę!
2. Problemy z czarnym screeenem, wejściem do gry lub wyborem serweru
Sposób I - Podziękowania dla kogoś z TS'a , buziaczki mordo :**
1. ŚCIĄGNIJ
2. Odpal LeInstal
3. Kliknij ppm na ikone gry > LocaleEmulator > Run as Japenese
4. GRAJ:)
Sposób II - Podziękowania dla Derpblade!!
-> Wejdźcie w panel sterowania
-> Zegar, język i region
-> Zmień lokalizację
-> Zakładka: "Formaty"
-> Ustawienia Dodatkowe
-> Symbol dziesiętny macie domyślnie jako przecinek ",", zmieńcie go na kropkę ".".
Sposób III - Podziękowania dla Zireael !!!
Panel Sterowania > Region i język > Format: Angielski (Stany Zjednoczone) > Administracyjne > Zmień ustawienia regionalne > Angielski (Stany Zjednoczone)
3. Community
Jeżeli chodzi o nas, to wczoraj w godzinach od 9.00-14.00 i 21.00-01.33 przewinęło się na TS'ie ponad 30osób. Wciąż serdecznie zapraszamy, zawsze pomożemy, wszystko wytłumaczymy.
Bawmy się,
pozdrawiam, xViolet
TS : 178.217.187.112:8474 [ Dungeon Fighter Online DFO] (Zapraszam chociażby dzisiaj! - hasło : dfo)
Ja jestem za tym by nie usuwać systemu fatigue tylko co najwyżej zwiększyć jego ilosć. Przynaumniej wiem, ze moge pograć te dwie godzinki dziennie a potem mam czas na inne rzeczy zamiast maniaczyć nie wiadomo ile ;c
Ja jestem za tym by nie usuwać systemu fatigue tylko co najwyżej zwiększyć jego ilosć. Przynaumniej wiem, ze moge pograć te dwie godzinki dziennie a potem mam czas na inne rzeczy zamiast maniaczyć nie wiadomo ile ;c
To nic nie zmieni.... bo zamiast sobie spokojnie poćwiczyc ataki w roznych stylach i explorowac kazdą mapke z tadego Stage to musze kurr robic wszystko pod presją czasu.
Już lepiej wyjdzie jak by zmienili ten system majac 300 pkt za każde wejscie na dungeona zabiera ci 15 pkt za wejscie a nie za ilość spędzonego tam czasu. Bo zaczne grać a pociśnie mnie do kibla albo zasne i wszystkie FP szlak trafi. I jego ciągla regeneracja powinno być 1 godzina = 15 pkt , a tak trzeba czekać 24 h na full
anyway ... wbity 15 lvl rogue
Mogliby wydać tą gre na IOS albo Androida.
Też się piszę na gre
Ludzie, znalazłem kolejne rozwiązanie problemu (O ile żadne poprzednie mi nie zadziałało, to tak). Jest takie proste i trudne jednocześnie, że nikt by na nie nie wpadł! XD-> Wejdźcie w panel sterowania-> Zegar, język i region-> Zmień lokalizację-> Zakładka: "Formaty"-> Ustawienia Dodatkowe-> Symbol dziesiętny macie domyślnie jako przecinek ",", zmieńcie go na kropkę ".".Mi to pomogło! Dajcie znać, czy działa, enjoy the game! Mam już 6lvl! ^^
Podziękowania dla Derpblade nie mam już Black Screen
NP Canon ;D.
Zniesienie FP byłoby wielkim minusem. Widziałem już na jednym forum, że pracują nad bypassem do tej wersji DFO.
Więc za jakiś czas niestety powstaną boty. Tak czy siak... Gra się przyjemnie.
Jeżeli chcecie możecie zapraszać mnie do znajomych w grze.
Server US-East
Nick: Biuu
Level 16 Battle Mage
Zniesienie FP byłoby wielkim minusem. Widziałem już na jednym forum, że pracują nad bypassem do tej wersji DFO.Więc za jakiś czas niestety powstaną boty. Tak czy siak... Gra się przyjemnie.Jeżeli chcecie możecie zapraszać mnie do znajomych w grze.Server US-EastNick: BiuuLevel 16 Battle Mage
Fatigue zabija kazda gre w europie ;)poprostu ludzie chca grac a ktos im tego zabrania wiec odpuszczaja gre proste