Mam kilka pytan- Jak zacząć się bawić w crafting? Czy warto w ogóle na początku?- Gram Slayer Asura i na dobrą sprawę nie wiem jakie skile powinienem wybierać wiem, że bazuje na int i sword.- Czy sprzedawać w sklepie itemy czy może rozwalać je u tych ludzi co stoją z reinforcem.- Jak zostaje mi troche fatigue moge je jakoś szybko wykorzystać jeśli wiem, że np juz nie usiądę dzisiaj do gry?- Gidlia tutaj daje jakieś przywileje?- Grać samemu czy w pt jest jakas roznica w exp i fatigue?
Trudno mi odpowiedzieć na to pytanie, ponieważ wszystkie przedmioty które potrzebujesz aktualnie zdobywasz z Questów jak i z bossów
Zawsze możesz zresetować swoje skille, więc teoretycznie sam zdecyduj jaki styl gry tobie najbardziej pasuje(ja co dungeon potrafiłem zmieniać swoje skille i sprawdzać Combo. Aktualnie mam 4 skille atakujące, a reszta to buffy. Gram Battle Mage)
Jeżeli brak tobie pieniędzy sprzedaj, a jeżeli masz ich pod dostatkiem to przekształcaj na przedmioty do craftowania w swojej profesji jaką wybrałeś.
Musisz robić dungeony do skutku, chyba nie ma innej możliwości pozbycia się FP(sam jestem zielony)
Ponoć zwiększa exp i daje jakieś tam buffy.
Oczywiście, że w party. Za każdego członka party exp się powiększa(na moje oko +10-15% za 1 członka).
To chyba tyle.
PS gra na początku wydaje się prosta i wszystkie bossy są łatwe... Ale na wyższym poziomie grając solo jest na prawdę ciężko. 1 combo od bossa i giniesz.