Sprzedam opla

Edit: To jest wulgaryzm.Nikt tu nikogo na siłę nie trzyma. Nie potraficie zachowywać się kulturalnie to niestety ale możemy się pożegnać. Forum ma być przyjazne nie tylko dla tych co chcą sobie 'pokurwić' na lewo i prawo ale również dla tych, którym wulgaryzmy jednak przeszkadzają.
Edit: To jest wulgaryzm.Nikt tu nikogo na siłę nie trzyma. Nie potraficie zachowywać się kulturalnie to niestety ale możemy się pożegnać. Forum ma być przyjazne nie tylko dla tych co chcą sobie 'pokurwić' na lewo i prawo ale również dla tych, którym wulgaryzmy jednak przeszkadzają.

Jak ktoś wyżej napisał według słownika cholera to wulg a warnów ni ma... Wiadomo po prostu że NS chciała przycisnąć mu warna za to że panicz "FlashGordon" poczuł się urażony chociaż nic nie było do niego skierowane. Widziałem że się wypowiadał Pain i Might na sb i nie kiwneli palcem żebym chociaż usunąć i dać upomnienie na pw, a jak poszedł raport na rzekomą obrazę dopiero była reakcja.

Tylko tym osobą co przeszkadza wulgaryzmy sami ich uźywają. No to gdzie tu logika.

Tylko tym osobą co przeszkadza wulgaryzmy sami ich uźywają. No to gdzie tu logika.

I są karani, gdzie tu brak logiki? Bo jeśli chodzi o brak logiki to Twoje posty są jej esencją.

"a jak ktoś naprzykład rucha zwierzeta czy zabija białych bo allah to juz nie jest normalne."

Według was w tym zdaniu jest wszystko OK, słowo ruchać użyte w takim kontekście jest tip top. Pewnie w pracy, na ulicy, w sklepie, w miejscu publicznym, BA w domu przy obiedzie. Mówicie na co dzień, że kogoś wyruchaliście, że ktoś tam rucha zwierzęta bo allah, do swojej kobiety po stosunku "ale cie wyruchałem malenia" i wszystko tip top.

Panicz Flash, zdaje sobie sprawę że to słowo użyte w taki sposób jest wulgaryzmem który jest zakazany na forum i dlatego poszedł report na PW z godziną wpisu, linkiem do słownika języka Polskiego i że w tym tak użyte jest obraźliwe, do tego rasistowskie, a dlaczego BO ALLAH.

A teraz logika DeimonD.

To jest mój wpis na temat zaostrzenia regulaminu:

Osobiście nie zauważyłem większej ilości trolli i hejterów, powiem nawet że jest OK, nie ma sensu zaostrzać kar bo aktualny system działa elegancko. Ostrzejsze dyskusje były są i będą, co użytkownik to inne zdanie, nie wszyscy muszą się ze sobą zgadzać. W każdym temacie w którym kogoś ponosiło po jakimś czasie zawsze widziałem warna, zresztą sam mam ich sporo więc wszytko działą tip top . Co do obrazy uczuć religijnych i innych dupereli, no panowie bez przesady, ktoś walnie sobie w awku albo sygnaturze, okładkę płyty jakiegoś zespołu gdzie jest krzyż do góry nogami, albo napisze kosciul przez "u" to już będzie podstawa do dawania warna ??? a na pewno do darcia kotów w jakimś temacie, dajcie se siana. Ktoś z tych co tak namawiają do zaostrzenia kar niech pokaże choć jeden temat potwierdzający słowa o napływie trollów i hejterstwa.

a tutaj pana DeimonD

A mi to wszystko jedno, bo jak ktoś będzie mi lamił opinię w poście to najpierw odpowiem grzecznie. A potem jak to nie poskutkuje no to będzie burda. Zresztą ani nie jestem na tak ani na nie jak adanos w gothicu. Jeśli natomiast musicie mieć bata aby zachowywać kulturę to czemu nie. Tylko jedno zaznaczę niech regulamin obejmuje każdego .

"Jeśli natomiast musicie mieć bata aby zachowywać kulturę to czemu nie. Tylko jedno zaznaczę niech regulamin obejmuje każdego :)."

Więc pan kulturalny któremu nie przeszkadza zaostrzenie regulaminu, bo przecież czemu nie, trzeba w końcu trzymać kulturę. Uważa że ruchać kogoś to normalka bo jego kolega dostaje warna. Pewnie przy wigilii z rodzicami opowiada im jak to wyruchał kumpli na kase, albo jakąś dziewczynę. Przecież to norma dla was.

Sildu umieszcza mój wpis z karczmy, ma pewnie od zaufanego kolegi, bo widzę tu pełno takich, co im wulgarne słowa nie są wulgarne w pewnych okolicznościach. W każdym razie umieszcza mój wpis wyjęty z kontekstu który nie był powodem tego warna.

Widziałem że się wypowiadał Pain i Might na sb i nie kiwneli palcem żebym chociaż usunąć i dać upomnienie na pw
A ja co? Matka Teresa z Kalkuty? Mam usuwać czyjeś wpisy i nie karać, ponieważ... powody?

Kirei powinien się cieszyć, że dostał tylko zawieszenie, bo zdarzały się już przypadki, że przyznawano pełną karę za złamanie 1.3, czyli natychmiastowy perm.

Wiecie co skończcie tą farsę ja dostałem 3 punkty ostrzeżeń na zdanie "część użytkowników na tym forum nie potrafi chyba używać mózgu..." proszęęęęę 3 punkty za to , jaki tu wulgaryzm?, albo obraza bezpośrednio do kogoś ?

Parę razy już to pisałem i nigdy nikt do tego się nie ustosunkował, ani nie zmniejszył/cofnął tych warnów.

mod_ico.png
Warn był za obrazę, a nie za wulgaryzm ~ blaumro

EDIT:

3 punkty ? za to ? - rozumiem 1 punkt, ostrzeżenie na PW, że takie coś nie będzie tolerowane, ale 3 punkty ?, to tylko podkreśla to o czym piszą inni użytkownicy totalna samowola i przydzielanie punktów według własnego widzimisię i kogo lubię a kogo nie.

Dodatkowo szanowny pan specjalista od sprzętu komputerowego znany z ciętego jeżyka i podobno sporej ilości ostrzeżeń (podobno, bo podobno ma ale jakoś jego posty nie są kolorowane, pomimo sposobu jaki i co pisze, oraz zgłoszeń na te posty) stara się o moderatora, dodatkowo posiada status bywalca toć to są jaja (takie kurze - dopisze bo warn będzie :) )

Elitka i znajomki trzymają się razem i tyle, takie skargi nie mają sensu bo i tak nic się nie zmieni i nikt nie zostanie do niczego pociągnięty.

Nawet jeżeli to prawda i nawet jeżeli nikogo palcem nie wskazałeś, taka wypowiedź jest obraźliwa

Nikt tu nikogo na siłę nie trzyma. Nie potraficie zachowywać się kulturalnie to niestety ale możemy się pożegnać.

Oczywiście, że nikt tu nikogo nie trzyma na siłę. Chcemy tu siedzieć, bo mamy jakieś tam swoje powody, ale sprowadza się to do tego, iż jest tu nam przyjemnie.

Natomiast nie pasuje nam taki sposób wprowadzania regulaminu w życie, tyle. Nikt się żegnać nie musi.

Forum ma być przyjazne nie tylko dla tych co chcą sobie 'pokurwić' na lewo i prawo ale również dla tych, którym wulgaryzmy jednak przeszkadzają.

Nie rozumiem też, czemu z jednej strony popierasz tak dosłowną interpretację regulaminu, a z drugiej strony naginasz całą sytuację do takich skrajności. Nikt tu nie "kurwił" i nikt nie zamierzał.

Albo jesteś obiektywny, albo nie.

PS. Tak na serio, jeżeli komuś tak bardzo przeszkadzał ten "wulgaryzm" i to w takim kontekście, to musi mieć nieźle spaczone poczucie własnej wartości :D

Przestali byście płakać nad tymi kilkoma punktami i po prostu nie używali takiego słowa następnym razem.

Oczywiście, że nikt tu nikogo nie trzyma na siłę. Chcemy tu siedzieć, bo mamy jakieś tam swoje powody, ale sprowadza się to do tego, iż jest tu nam przyjemnie. Natomiast nie pasuje nam taki sposób wprowadzania regulaminu w życie, tyle. Nikt się żegnać nie musi.Nie rozumiem też, czemu z jednej strony popierasz tak dosłowną interpretację regulaminu, a z drugiej strony naginasz całą sytuację do takich skrajności. Nikt tu nie "kurwił" i nikt nie zamierzał. Albo jesteś obiektywny, albo nie. PS. Tak na serio, jeżeli komuś tak bardzo przeszkadzał ten "wulgaryzm" i to w takim kontekście, to musi mieć nieźle spaczone poczucie własnej wartości

Dla mnie przeszkadza, użyty w takim zdaniu, pracuje z muzułmankami które są świetnymi kobietami, one szanują moją wiarę, ja szanuje ich i przeszkadza mi że ktoś całe zło sprowadza do religii księgi, że uogólnia wszystkich wyznawców tej religii sugeruje wulgarnie że odbywają stosunki ze zwierzętami.

Tak poczucie mojej wartości jest spaczone, bo szanuje ludzi bez względu, na cechy fizyczne, wyznanie, czy kolor skóry. Nie oceniam ludzi karmiony przez media, biorąc pod uwagę tylko te cechy i stereotypy które pozwalają mi ich obrażać. Tak to poczucie mojej wartości jest tak spaczone że przebywając z innymi ludźmi widzę wartościowych ludzi. A dla zła powiem NIE, oczywiście że tak.

Ciągnijcie dalej ten temat karmieni nienawiścią wartościowych ludzi, bo widocznie wartość jest określana poziomem nienawiści i kolesiostwa, a jak jeszcze można nagiąć rzeczywistość na swoją korzyść i dowalić dla moderatorów to HOHO każdy z was pisze tyle wartościowych rzeczy że Mikołaj Rej czuł by się zawstydzony.

Pozdrawiam.

Moje posty nie są kolorowane. Tak.

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/73849-co-wymienic/page-2#entry570897

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/70355-puchar-narodow-w-afryce-cycki/#entry537229

Ciekawa obraza i przesadziłem z czarnym humorem, ale nie płakałem po forum i nie zakładałem tego typu tematów.

Edit down:

To było piwo szczyniak i juz dobry rok minął od tamtego posta.

O 1 punkcik odjęty chociaż 1 mod który się stara dzięki PL, może i czasem napiszę coś dwuznacznego, ale nikogo bezpośrednio nie obrażam na forum i bynajmniej nie używam wulgaryzmów, czasem wypadało by się przeczytać wszystko i pomyśleć, a nie na siłę sypać warnami

@up jak komuś zależy to właśnie zakłada taki temat... głownie chodziło mi o jeden post z obrazkiem 2 sikających postaci do kufla, co było raczej nie smacznym zakończeniem dyskusji :)

@btw ja już przestałem pisać w zażaleniach bo to najnormalniej sensu nie ma :), choć nie powiem lubię wtrącić swoje trzy grosze, jak się jakaś ciekawa dyskusja rozpocznie

Gratulacje administracjo sami sobie niszczycie to forum. Tutaj dostaje sie warna za wszystko, a jeszcze jak ktos napisze zalazenie to macie pretensje jakim prawem on smial pisac w tym dziale przeciez my (czyt. mody/admini) mamy zawsze racje i nigdy sie nie mylimy. Pomijam juz fakt o tutejszych ukladach bo jak ktos ma znajomosci to moze sobie spamowac, uzywac lekkich przeklenstw i nic mu sie nie dzieje. Trzymajcie tak dalej a na tym forum zostaniecie sami i bedziecie sobie mogli moderowac swoje wlasne posty i aktualizacje statusow.

Gratulacje administracjo sami sobie niszczycie to forum. Tutaj dostaje sie warna za wszystko, a jeszcze jak ktos napisze zalazenie to macie pretensje jakim prawem on smial pisac w tym dziale przeciez my (czyt. mody/admini) mamy zawsze racje i nigdy sie nie mylimy. Pomijam juz fakt o tutejszych ukladach bo jak ktos ma znajomosci to moze sobie spamowac, uzywac lekkich przeklenstw i nic mu sie nie dzieje. Trzymajcie tak dalej a na tym forum zostaniecie sami i bedziecie sobie mogli moderowac swoje wlasne posty i aktualizacje statusow.

byłoby miło, gdyby wszystkie te oskarżenia zostały podparte jakimiś konkretami, dowodami, bo w przeciwnym wypadku wychodzi na to, że nie chcemy z wami dyskutować (podczas gdy jest dokładnie odwrotnie). Niestety ciężko ustosunkować się do zarzutów, które nie mają podparcia albo do jawnej kłótni z faktami, bo takie rzeczy też mają tu miejsce. My i słownik języka polskiego twierdzimy, że dane słowo to wulgaryzm, podczas gdy niektórzy z naszych użytkowników myślą odwrotnie. Jak mamy z tym dyskutować? To już nawet nie jest kwestia tego kto ma rację, tylko co jest faktem.

My i słownik języka polskiego twierdzimy, że dane słowo to wulgaryzm

Słownik języka polskiego uważa też za wulgaryzm słowo "cholera", za które nie karacie, a ni nie karaliście. To jest faktem. Zdjęcia są wyżej, a tematy ogólnodostępne na forum, wystarczy poszukać.

Więc albo się trzymacie jakiejś zasady albo nie. Bo teraz to jest samowolka i rozdawanie warnów za kompletne głupoty.

Za słowo "d*pa", też warny nie lecą, a też jest wulgaryzmem wg tego samego słownika. http://sjp.pwn.pl/szukaj/d*pa.html

Adminie temat zrobil sie bardzo wulgarny, az nie przystoi jak na realia tej strony ;p

Słownik języka polskiego uważa też za wulgaryzm słowo "cholera", za które nie karacie, a ni nie karaliście. To jest faktem. Zdjęcia są wyżej, a tematy ogólnodostępne na forum, wystarczy poszukać.Więc albo się trzymacie jakiejś zasady albo nie. Bo teraz to jest samowolka i rozdawanie warnów za kompletne głupoty.Za słowo "dupa", też warny nie lecą, a też jest wulgaryzmem wg tego samego słownika. http://sjp.pwn.pl/szukaj/dupa.html

Tłumaczyłem dlaczego już na przykładzie dupy i ruchania dlaczego niektóre słowa są karane, a niektóre nie, ale po co mówić o konkretach skoro cały czas można iść w zaparte i powtarzać tę samą śpiewkę, prawda? ;)

Przejmujecie się jakimiś warnami,banami dawanymi w sieci przez ludzi zza kabla, śmiech :D To ma jakąś wartość ?Niech Ci co dają bany za nic się lepiej poczują skoro w życiu realnym nie mogą nic ugrać i tyle ;) Swoją drogą śmieszny powód za słowo "ruchać" :P Wiecie każdy z nas jest w pewnym stopniu średnią tego co przeżył, może ten ktoś dał bana, bo chce czuć "władzę" w sieci ?Dajcie mu to, Wy nic nie stracicie, a on niech się dowartościowuje tutaj.CO TO JEST BAN W SIECI?NIC.

Przejmujecie się jakimiś warnami,banami dawanymi w sieci przez ludzi zza kabla, śmiech To ma jakąś wartość ?Niech Ci co dają bany za nic się lepiej poczują skoro w życiu realnym nie mogą nic ugrać i tyle Swoją drogą śmieszny powód za słowo "ruchać" Wiecie każdy z nas jest w pewnym stopniu średnią tego co przeżył, może ten ktoś dał bana, bo chce czuć "władzę" w sieci ?Dajcie mu to, Wy nic nie stracicie, a on niech się dowartościowuje tutaj.CO TO JEST BAN W SIECI?NIC.

skoro zakładasz, że bany dawane w sieci nic nie znaczą, to dlaczego - dodam, że błędnie - insynuujesz, że ich przyznawanie sprawia nam jakąkolwiek radość albo poczucie wyższości? To niedorzeczne.

Każda jedna społeczność i forum dyskusyjne legitymuje się swoim zestawem zasad tylko po to, by stworzyć jakieś, dane miejsce do dyskusji. Moglibyśmy oczywiście zluzować regulamin do tego stopnia, że posty składałyby się tylko z memów i głupich emotek, każdy kląłby na prawo i lewo, a same wątki dotyczyłyby niekiedy wszystkiego i niczego zarazem. Tak się jednak nie stanie, bo w tym konkretnym miejscu oczekujemy od naszych użytkowników kultury wypowiedzi na pewnym poziomie, czytania ze zrozumieniem, a więc i pisania na temat oraz szacunku do pozostałych użytkowników. Może się to Tobie nie podobać, ale nie masz również obowiązku tu przesiadywać. Nie zamierzamy Cię oceniać przez pryzmat tego, co lubisz. Jeżeli lepiej odnajdziesz się na forum, które od swoich użytkowników niczego nie oczekuje, to tak po prostu droga wolna.

Dla mnie przeszkadza, użyty w takim zdaniu, pracuje z muzułmankami które są świetnymi kobietami, one szanują moją wiarę, ja szanuje ich i przeszkadza mi że ktoś całe zło sprowadza do religii księgi, że uogólnia wszystkich wyznawców tej religii sugeruje wulgarnie że odbywają stosunki ze zwierzętami.Tak poczucie mojej wartości jest spaczone, bo szanuje ludzi bez względu, na cechy fizyczne, wyznanie, czy kolor skóry. Nie oceniam ludzi karmiony przez media, biorąc pod uwagę tylko te cechy i stereotypy które pozwalają mi ich obrażać. Tak to poczucie mojej wartości jest tak spaczone że przebywając z innymi ludźmi widzę wartościowych ludzi. A dla zła powiem NIE, oczywiście że tak.Ciągnijcie dalej ten temat karmieni nienawiścią wartościowych ludzi, bo widocznie wartość jest określana poziomem nienawiści i kolesiostwa, a jak jeszcze można nagiąć rzeczywistość na swoją korzyść i dowalić dla moderatorów to HOHO każdy z was pisze tyle wartościowych rzeczy że Mikołaj Rej czuł by się zawstydzony.Pozdrawiam.Moje posty nie są kolorowane. Tak.http://mmorpg.org.pl/forum/topic/73849-co-wymienic/page-2#entry570897http://mmorpg.org.pl/forum/topic/70355-puchar-narodow-w-afryce-cycki/#entry537229 Ciekawa obraza i przesadziłem z czarnym humorem, ale nie płakałem po forum i nie zakładałem tego typu tematów.Edit down:To było piwo szczyniak i juz dobry rok minął od tamtego posta.

Tylko była sytuacja w której ty sam po mnie jechałeś na sht, jakąś karę wtedy otrzymałeś ? Pewnie nie, a pamiętam to do dziś. Użyłeś wtedy nie cenzurowanych słów, napisałeś to gorzej niż słowo ruchać. Więc wytykasz błędy innym, mając czyste konto - ciekawy zabieg.