Sprzedam opla

Dla mnie przeszkadza, użyty w takim zdaniu, pracuje z muzułmankami które są świetnymi kobietami, one szanują moją wiarę, ja szanuje ich i przeszkadza mi że ktoś całe zło sprowadza do religii księgi, że uogólnia wszystkich wyznawców tej religii sugeruje wulgarnie że odbywają stosunki ze zwierzętami.

Islam jest religią pokoju ale tylko względem tych, którzy tą religię wyznają. W tym momencie Islam jest zagrożeniem. Nie wiem, czy te twoje panie dobrze interpretują koran, czy robią to radykalni wyznawcy. Ale jakoś mnie to nie obchodzi, ponieważ z mojego punktu widzenia one wyznają tą samą książkę i należą do tej samej instytucji z tym, iż ciągną się na samym jej końcu, bo to radykały są jej siłą napędową (mam na myśli islam).

Tak poczucie mojej wartości jest spaczone, bo szanuje ludzi bez względu, na cechy fizyczne, wyznanie, czy kolor skóry. Nie oceniam ludzi karmiony przez media, biorąc pod uwagę tylko te cechy i stereotypy które pozwalają mi ich obrażać. Tak to poczucie mojej wartości jest tak spaczone że przebywając z innymi ludźmi widzę wartościowych ludzi. A dla zła powiem NIE, oczywiście że tak

No mi się właśnie wydaje, że to twoja gadka jest typowo "mediowa". Pytanie: czy złym człowiekiem jest ten, który świadomie wyznaje islam i wszystkie jego zasady czy ten, który uogólnia całą religię i ją neguje. Chyba kwestia punktu widzenia, chociaż zdecydowanie jestem tym drugim typem.

PS. Chyba na kwejku było czy gdzieś - https://www.youtube.com/watch?v=XFXNJfwcCDs

Ciągnijcie dalej ten temat karmieni nienawiścią wartościowych ludzi, bo widocznie wartość jest określana poziomem nienawiści i kolesiostwa, a jak jeszcze można nagiąć rzeczywistość na swoją korzyść i dowalić dla moderatorów to HOHO każdy z was pisze tyle wartościowych rzeczy że Mikołaj Rej czuł by się zawstydzony.

No fajnie brzmi ten tekst, tak poważnie i w ogóle, ale chyba nijak ma się do tego tematu, bo nienawiści tu dużo nie ma, kolesiostwa - nie wiem, naginania rzeczywistości - bardziej popadanie w skrajności, ale to nie to samo. W zasadzie, to Ty właśnie teraz tą rzeczywistość próbujesz nagiąć, ale to tylko moje zdanie.

Ja ja ja.

Ja wyslalem raport, Kirei dostał zawieszenie, jestem mega szczęśliwy. O tak mocno mocno że śmieje się MUA HA HA HA.

Mieliscie używanie bo jakiś burak udostępnił mój wpis z karczmy, jak se jaja robiłem.

Teraz zostało mi tylko mega szczęście że gość ma warna, SUPERANCKO.

Juhu.

Po przespaniu się z tym, jedzcie po mnie ile chcecie, miłej zabawy.

Co do warna jest totalnie słuszny!

Pozdrawiam serdecznie z wielkim rogalem na twarzy.

Ps.

Właśnie sobie tańczę że szczęścia.

Tłumaczyłem dlaczego już na przykładzie d*py i ruchania dlaczego niektóre słowa są karane, a niektóre nie, ale po co mówić o konkretach skoro cały czas można iść w zaparte i powtarzać tę samą śpiewkę, prawda?

Tyle że nie jest jasno postawiona linia i nikt poza wami tak napradę nie wie, czy za jakieś słowo można dostać warna, czy nie...

Z tego co rozumiem, jasność regulaminu zawsze była problemem tutaj i dalej jest. Nie powinno być w prawie miejsca na własną interpretację,bo to prowadzi do nadużyć.

Tyle że nie jest jasno postawiona linia i nikt poza wami tak napradę nie wie, czy za jakieś słowo można dostać warna, czy nie...Z tego co rozumiem, jasność regulaminu zawsze była problemem tutaj i dalej jest. Nie powinno być w prawie miejsca na własną interpretację,bo to prowadzi do nadużyć.

Problem polega na tym, że tak jak na wielu forach spotkałem się z zakazami używania wulgaryzmów, tak jeszcze na żadnym nie było konieczności tworzenia specjalnej listy słów dozwolonych, bo - mam wrażenie - każdy powinien mieć na tyle rozsądku, by odróżnić szkodliwość użycia słowa ruchać od słowa np. dupa albo cholera. Nikt o zdrowych zmysłach na żadnym forum nie przyczepi się do słowa dupa albo cholera. Tutaj też nie miałoby to miejsca, gdyby nie rozdmuchana przed jednostkę afera. Czy możę się mylę?

To forum jest swego rodzaju ewenementem pod tym względem, bo tutaj też przeczytasz, że według niektórych słowo ruchać jest wulgaryzmem tylko w pewnym kontekście albo nie jest nim w ogóle, bo... tak ktoś po prostu uważa.

To wyraz za***iste przez profesora Midka jest słowem wulgarnym i co też mamy go nie używać na tym forum. Jesteście totalną nieodpowiedzialną administracją która widzi to co chce widzieć a nie rzeczywistość. Z resztą dyskusja z wami nie opłaca się bo to szkoda czasu a rezultatów i tak nie będzie widać. Mam nadzieję że niedługo powstanie kolejny portal/forum o gracz mmorpg i będą to prowadzić mądrzejsze osoby od was. Bo to co się dzieje teraz jest totalnym burdelem na kółkach.

To wyraz zajebiste przez profesora Midka jest słowem wulgarnym i co też mamy go nie używać na tym forum. Jesteście totalną nieodpowiedzialną administracją która widzi to co chce widzieć a nie rzeczywistość. Z resztą dyskusja z wami nie opłaca się bo to szkoda czasu a rezultatów i tak nie będzie widać. Mam nadzieję że niedługo powstanie kolejny portal/forum o gracz mmorpg i będą to prowadzić mądrzejsze osoby od was. Bo to co się dzieje teraz jest totalnym burdelem na kółkach.

Może będzie go prowadzić profesor Miodek i nadal będzie uznawał wyraz zajebiście za wulgaryzm. I co wtedy? Chyba, że on też nie jest wystarczająco mądry, by prowadzić tego typu portal?

Dla mnie osobiście administracja i modzi byli kiedyś bardziej kompetentni, teraz wydaje mi się że zatrudniają dzieci za klucze do gier, bo poziomu ten portal i forum dawno nie ma. Chociaż w tej sprawie wydaje mi się że mają rację, słowo "ru**ać" jest wulgarne, nie powiesz do swojej dziewczyny "ej chodź się ru**ać" tylko będziesz szukał jakichś podtekstów bo wiesz że takie coś mogłoby ją obrazić :)

Może będzie go prowadzić profesor Miodek i nadal będzie uznawał wyraz za***iście za wulgaryzm. I co wtedy? Chyba, że on też nie jest wystarczająco mądry, by prowadzić tego typu portal?

Eeee kolego ty od profesora Miodka to wara bo ty i twoja cała rodzina nie dorastacie mu do pięt więc proszę tutaj go nie obrażać. Na takie forum i na osobę jak ty Miodek nie miał by czasu bo jak to się mówi "dla obłąkanych szkoda nerwów i czasu". A resztą PlainLazy i reszta jego ekipy zawsze ma rację więc po co się tu wysilać. Forum jest stworzone dla nich by mogli udowodnić jacy to są niesamowici i "mądrzy" w tym co robią. Administracja pierwszej klany drugiej kategorii.

Sam już nie wiem Plain, to co Ty mówisz ma sens, ale widzisz jak to się rozbija o dzisiejsze realia. Jak nie postawisz jasno granicy między dobrym i złym, to zawsze znajdzie się ktoś kto będzie szukał dziury w całym.

Ja osobiście winię naszą obecną edukację, która ma na celu zrobienie wody z mózgu i zabicie zdolności samodzielnego myślenia.

@UP: Plain jest adminem od niedawna, a cała ekipa już "jego", czego to się człowiek na forum nie dowie xD

Problem polega na tym, że tak jak na wielu forach spotkałem się z zakazami używania wulgaryzmów, tak jeszcze na żadnym nie było konieczności tworzenia specjalnej listy słów dozwolonych, bo - mam wrażenie - każdy powinien mieć na tyle rozsądku, by odróżnić szkodliwość użycia słowa ruchać od słowa np. d*pa albo cholera. Nikt o zdrowych zmysłach na żadnym forum nie przyczepi się do słowa d*pa albo cholera. Tutaj też nie miałoby to miejsca, gdyby nie rozdmuchana przed jednostkę afera. Czy możę się mylę?To forum jest swego rodzaju ewenementem pod tym względem, bo tutaj też przeczytasz, że według niektórych słowo ruchać jest wulgaryzmem tylko w pewnym kontekście albo nie jest nim w ogóle, bo... tak ktoś po prostu uważa.

A ja na wielu forach spotkałem tolerancyjność jeśli przekaz był nad wyraz wulgarny zostawały wyciągnięte konsekwencje , gdzie do słowa ruchać nigdy nie przyszło by mi do głowy , że ktoś zostanie ukarany. Dlatego nie będę szanował administracji tego forum równie dobrze mogło by was tu nie być.

A ja na wielu forach spotkałem tolerancyjność jeśli przekaz był nad wyraz wulgarny zostawały wyciągnięte konsekwencje , gdzie do słowa ruchać nigdy nie przyszło by mi do głowy , że ktoś zostanie ukarany. Dlatego nie będę szanował administracji tego forum równie dobrze mogło by was tu nie być.

Dlatego ja nie będę szanował Ciebie, równie dobrze mogłoby Cię tutaj nie być. : )

Ja ja ja. Ja wyslalem raport, Kirei dostał zawieszenie, jestem mega szczęśliwy. O tak mocno mocno że śmieje się MUA HA HA HA. Mieliscie używanie bo jakiś burak udostępnił mój wpis z karczmy, jak se jaja robiłem. Teraz zostało mi tylko mega szczęście że gość ma warna, SUPERANCKO. Juhu. Po przespaniu się z tym, jedzcie po mnie ile chcecie, miłej zabawy. Co do warna jest totalnie słuszny! Pozdrawiam serdecznie z wielkim rogalem na twarzy. Ps. Właśnie sobie tańczę że szczęścia.

hą hę mamy już pierwszego :)

FG ma chyba 10 warnów, więc każdy kolejny wiadomo czym się skończy poczekamy zobaczymy :)

A skąd wiecie ile Flash ma warnów? :o

za***iscie od chyba oczywistego słowa na j, wiec nie rozumiem jak można je uznawać za niewulgarne. No ale cóż. Język rzecz dynamiczna. Ewoluuje caly czas i dopasowuje sie do potrzeb. Nie długo wiele innych głupich i niepoprawnych zwrotów również pewnie dołączy do słownika

Tłumaczyłem dlaczego już na przykładzie d*py i ruchania dlaczego niektóre słowa są karane, a niektóre nie, ale po co mówić o konkretach skoro cały czas można iść w zaparte i powtarzać tę samą śpiewkę, prawda?

Gdzie? Przejrzałem cały temat i nie widzę.

To są konkrety. Konkretnie nie karacie za jedne wulgaryzmy, które słownik PWN uważa za wulgaryzmy, a za inne tak. Nie ma tutaj żadnej konsekwencji w waszym działaniu, ani ładu i składu, ani sensu.

Powtarzam to samo, bo to jest konkret i sytuacja identyczna do tej tutaj ze słowem "ruchać", a wy się z tego próbujecie wymigać jak dzieci w przedszkolu. Prawda? Prawda.

Albo dajecie warny za słowa uważane za wulgarne przez słownik, albo nie. [Oczywiście nie mówię tutaj o tych prawdziwych wulgaryzmach, bo tutaj nie ma dyskusji - warny za nie muszą być.]

Mówisz, że warn za "ruchać" się należy, bo słownik mówi, że to wulg. Dobra, w porządku. Ale ten sam słownik, mówi też, że "d*pa" i "cholera" są tak samo wulgarne. A jednak za nie warnów nie ma i nie było. Mimo iż analogicznie warn za nie też się należy.

Dorośnijcie wreszcie i przestańcie manipulować regulamin tak żeby dopasować go do waszych potrzeb, które jakimś cudem zawsze działają na niekorzyść zwykłych użytkowników. Konkret? Ten temat.

Ja ja ja. Ja wyslalem raport, Kirei dostał zawieszenie, jestem mega szczęśliwy. O tak mocno mocno że śmieje się MUA HA HA HA. Mieliscie używanie bo jakiś burak udostępnił mój wpis z karczmy, jak se jaja robiłem. Teraz zostało mi tylko mega szczęście że gość ma warna, SUPERANCKO. Juhu. Po przespaniu się z tym, jedzcie po mnie ile chcecie, miłej zabawy. Co do warna jest totalnie słuszny! Pozdrawiam serdecznie z wielkim rogalem na twarzy. Ps. Właśnie sobie tańczę że szczęścia.

A to jest obraza innego użytkownika.

Jaką wymówkę teraz wymyślicie, żeby nie dać mu warna i jednocześnie perma? :D

Gdzie? Przejrzałem cały temat i nie widzę.To są konkrety. Konkretnie nie karacie za jedne wulgaryzmy, które słownik PWN uważa za wulgaryzmy, a za inne tak. Nie ma tutaj żadnej konsekwencji w waszym działaniu, ani ładu i składu, ani sensu.Powtarzam to samo, bo to jest konkret i sytuacja identyczna do tej tutaj ze słowem "ruchać", a wy się z tego próbujecie wymigać jak dzieci w przedszkolu. Prawda? Prawda.Albo dajecie warny za słowa uważane za wulgarne przez słownik, albo nie. [Oczywiście nie mówię tutaj o tych prawdziwych wulgaryzmach, bo tutaj nie ma dyskusji - warny za nie muszą być.]Mówisz, że warn za "ruchać" się należy, bo słownik mówi, że to wulg. Dobra, w porządku. Ale ten sam słownik, mówi też, że "dupa" i "cholera" są tak samo wulgarne. A jednak za nie warnów nie ma i nie było. Mimo iż analogicznie warn za nie też się należy.Dorośnijcie wreszcie i przestańcie manipulować regulamin tak żeby dopasować go do waszych potrzeb, które jakimś cudem zawsze działają na niekorzyść zwykłych użytkowników. Konkret? Ten temat.A to jest obraza innego użytkownika.

Nie będę się powtarzał z poprzednimi argumentami, bo najwidoczniej jeżeli jak dotąd nie dotarły, to już nie ma dla nich szans, aaaale...

twierdzisz, że działamy na niekorzyść użytkowników, bo ukaraliśmy go za odmianę słowa "ruchać" podczas gdy nie ukaraliśmy innych za użycie słów takich jak "dupa", "cholera", itp., tak?

Uważasz zatem, że powinniśmy przefiltrować teraz całe forum przez słowo dupa i ukarać wszystkich, którzy go użyli i wtedy będziemy mogli powiedzieć, że działamy na korzyść użytkowników? To chcesz powiedzieć? To będzie ta twarda konsekwencja, która zasieje w użytkownikach miłość do administracji?

Nie on tylko mówi o konsekwencji. Skoro powołujecie sie na fakt ze słowo jest wulgarne według slownika to każde wulgarne powinno byc karane bez względu na to jaką ma kategorię

@edit

Ja powiedziałem w czym rzecz leży więcej nie pomogę. Faktem jest ze jeżeli powoływać sie na slownik to na cały a nie ten który akurat sie podsunie. Albo powstanie twarda lista, albo takie tematy będą sie ciągnęły. Ew dodać w końcu punkt ze interpretacja leży w gesti moda i juz nikt więcej nie będzie mogl nic powiedzieć

Nie on tylko mówi o konsekwencji. Skoro powołujecie sie na fakt ze słowo jest wulgarne według slownika to każde wulgarne powinno byc karane bez względu na to jaką ma kategorię

Mówi dokładnie o tym, że działamy na niekorzyść użytkowników, a za przykłady podaje fakt, że za dupę nie warnujemy, podczas gdy za ruchanie już tak. To jest "konkret", który mi podał, dlatego się pytam czy na tym polega nasz błąd.

Ha Ha Ha ale mamy administrację (nie wszyscy)

Tak jak dla mnie słowo "ruchać" jest wulgarne. Kirei mógł użyć słowa "kopulować" czy podobnego.

No ale serio skoro dajecie warna za TAKIE słowo a nie dajecie go za słowo "CHOLERA" to jak mamy was szanować? No serio, ale jak dla mnie słowo "cholera" jest wulgarniejsze od słowa "ruchać".

Uderzcie się kilka razy w czoło i zastanówcie się czy dać nam możliwość używania każdego wulgaryzmu, bądź czy w ogóle je zakazać.

Bo serio, ale takie wybieranie kilku wyrazów, które NIE SĄ wulgaryzmami bardzo dobrze obrazuje nam wasz profesjonalizm...

mod_ico.png
Cholera nie jest uznawana w polskim języku za wulgaryzm ~ blaumro

Edit

To choćby słowo "d*pa" za które dostałem kiedyś warna. Przecież wiadomo o co chodzi.

Jeśli dla Ciebie faktycznie słowo 'cholera' jest bardziej wulgarne niż 'ruchać' to właściwie cieszę się, że według Ciebie nie jesteśmy profesjonalni. ; )