STALKER Online

Może się stawie, nareszcie bd mógł w kimś pograć! HURA!!!

Mnie od razu do gildii zaprosił jakiś typek :P i latam z ak-47 kompletnie bez celu żadnego xd

Wagonik jesteśmy razem w gildi XD Kas ci dała/dał Ak nie? :D

Co do gry, szału nie ma. Taki tańszy, łatwiejszy DayZ. Praktycznie na tych początkowych psach da rade wyfarmić na full eq. Za pieska 35 rubli, a wepy czy gear zaczyna się od ok 2k+, więc ok 58 piesków i jest 2k rubli. Może w dalszych etapach gry jest ciekawiej. Jak na razie nie usuwam, pobawimy się i zobaczymy. Na pewno będzie to "inną" odskocznią od PWI w którego gram i będę grał nadal. :)

Ja zagram może być fajnie

QQi na psach się jednak nie wyfarmisz... Traf do klanu który ma base a zobaczysz potęgę Pieniądza. Najlepiej farmic sobie na artefaktach (30k+ za 1) i można sobie ładny ekwipunek kupić :)

Chcecie postapo, grajcie w FOnline, ale nie wiem, czy ta gra jeszcze żyje.

Żeby zarobić trochę kasy polecam chodzić do tych dwóch wagonów i szukać colt frame, można za niego dostać 15k. To plus psy ponad 20k = ak 74 i kilkanaście magazynków :D

kurka ja nie zdążę ściągnie mi sie za 1h i 10 minut

adul66 :D tak Kas dał mi ak :D hehehe dobrze jest !

właśnie pobieram, zobaczymy, może będzie fajna gra :P

bd grał juz wczesniej ale jak mozna zeby dac invite do gildi czy cos nick DeathShadow :)

Właśnie się zarejestrowałem i pobieram gierke, jak ktoś będzie chciał pograć to nick: rasmajcher

You've Left the zone ... :(

Czemu jak się zarejstrowałem to nieprzychodzi mi żaden email potwierdzający zrobiłem 3 konta na gmail hotmail i onet i na żaden nie dochodzi :(

Your account has been created. However, this board requires account activation, an activation key has been sent to the e-mail address you provided. Please check your e-mail for further information.

Chcecie postapo, grajcie w FOnline, ale nie wiem, czy ta gra jeszcze żyje.

wiesz ludzie oczekuja raczej czegos lepszego niz postap wygladajacej jak tibia

Czemu jak się zarejstrowałem to nieprzychodzi mi żaden email potwierdzający zrobiłem 3 konta na gmail hotmail i onet i na żaden nie dochodzi

Najwidoczniej źle coś wypełniasz. Ja mogę potwierdzić że gmail i qq działa bez problemu. :)

jak moge wypełniać źle jak pisze że potwierdzenie zostało wysłane na email a nic nie dochodzi ??

Rejestrujesz się na forum, tak? Następnie dostajesz aktywator na maila i z tymi samymi danymi rejestrujesz się w panelu jako dane do gry. Inaczej nie pójdzie.

no własnie nic nie dostaje na emaila -.- i tak rejstruje sie na forum nie działa ta stronka jakas popsuta a jak działa to tylko chyba na ruskim