Dziala wszystkim ja mam konto :-) I pobieram w tej chwili
STALKER Online
teraz działa coś wcześniej nie działało
Mam problem gra się wyłącza nie wiem czy to przez viste czy to przez coś innego. miał ktoś taki problem ?
Trzymajta coś z dzisiejszego grania można tam tak trollować że ja pier**le
Mnichu nie skomentuje tego, napiszę tylko tyle że nie odważyłbym z Wami grać z obawy o zginięcie.
Jak ktoś chce pograć to pisać nick : Heme
@2x Up
no tak z 10 razy
Nie przychodzi mi ani na gmail ani na onet
Działa wam strona od rejestracji? Jeśli nie, to wiadomo dlaczego? Jakiś maintance czy cuś?
Niet, nie działa. Co jest - tego nie wiem.
Podejrzewam że za dużo użytkowników portalu MMORPG.org.pl zaspamiło rejestracją portal i padło ^^.
Polecam pewien quest. Nie pamiętam od kogo się go dostaję, ale na pewno na posterunku policji - kwadrat 313, nad hangarami(jest to chyba pierwszy człowiek od drzwi wejściowych). Robimy proste zadanie. Kiedy go oddamy, człowiek ten powie nam, że nie ma czym zapłacić i żebyśmy poszli odebrać pieniądze od barmana w obozie wyżej. Za questa dostajemy 15k. Czyli mamy prawie darmowego 'kałasza'. Polecam, też regularne przeglądanie dwóch wagonów przy stacji. Możemy znaleźć 'Colt Frame', które też kosztuje 15k.
Podejrzewam że za dużo użytkowników portalu MMORPG.org.pl zaspamiło rejestracją portal i padło ^^.
Całkiem możliwe A tak całkiem serio, to 90% graczy, których spotykam w grze to Polacy.
EDIT: Sprawdzaliśmy razem z 'NogiWenrza' tego questa o, którym wcześniej dałem znać. Okazało się, że to jednak nie ten NPC go dawał. Niemniej jednak taki quest istnieje, więc jeśli ktoś każe wam iść do 'Pałacu Kultury' to nie olejcie tego.
Ja mam z kolei problem, że gdy chcę wejśĆ do gry piszę mi: "Enter to zone guaranted" (jakoś tak) a potem mnie od razu wywala, tak, jak by nie chciało mnie połączyĆ. Nie wiem czym to spowodowane, jakieś sugestię?
Jak by co, to strona i forum już działają.
Ii ja chyba zacznę grać w SO. Wydaję się dosyć ciekawa. Niedługo się przekonam, jak coś to z chęcią bym dołączył do jakiegoś polskiego klanu
jak coś to z chęcią bym dołączył do jakiegoś polskiego klanu
Hmmm.. Z tym może być trudno, ale z tego co widzę są klany nie-polskie przy czym duża ich ilość to Polacy.
PS. Dziś byłem świadkiem (ba! byłem członkiem) PVP. Około 10vs10 ludzi, bez celu napierniczało się przy hangarach z psami. Bardzo fajnie to wyglądało, a w połączeniu z nieustającym klimatem gry...
Ok, a czy PvP jest otwarte i mozna PKować? Np: idąc drogą spotykamy gościa i robimy z niego pasztet?
tak wyłazisz z safe zone i możesz napieprzac we wszystko co się rusza
Ok, a czy PvP jest otwarte i można PKować? Np: idąc drogą spotykamy gościa i robimy z niego pasztet?
Powiem tak... Można zrobić ze wszystkich mielonkę w pizdu i w ch...am ale spada Ci wtedy PK- czyli Point Karma (Punkty Karmy). Jak wpiszesz komendę /pkstatus sprawdzisz sobie ile masz tych Pktów. Jeżeli PK spadnie Ci poniżej 0 chyba idzie się do Jaila ( O ile dobrze zrozumiałem). Wiec radze ostrożnie zabijać a zwłaszcza rodaków
Czasem natrafi się na ludzi który są na prawdę zaje...ści czy to rodak czy obcokrajowiec pomoże,odprowadzi do spawna (Pozdrowienia dla AdarestPL i FakeMan :***)
A czasem trafi się po prostu CS (Człowiek skur..l) Podejdzie zabije Cię i czeka na Ciebie żeby jeszcze raz Cie zabić jak wyjdziesz z SafeZone.
@edit
tak wyłazisz z safe zone i możesz napieprzac we wszystko co się rusza
Przeczytaj to co napisałem :>
@edit2
EDIT: Sprawdzaliśmy razem z 'NogiWenrza' tego questa o, którym wcześniej dałem znać. Okazało się, że to jednak nie ten NPC go dawał. Niemniej jednak taki quest istnieje, więc jeśli ktoś każe wam iść do 'Pałacu Kultury' to nie olejcie tego.Jeżeli ktoś by widział gdzie jest do wzięcia ten Quest i to czyta to proszę napisać PW albo w grze nick NogiWenrza. Będę bardzo wdzięczny.
Może mi ktoś podpowiedzieć co mam zrobić?? mianowicie mam konto na http://europe.stalker-online.so zrobione... po czym prubuje zrobić game account pod tym adresem http://europe.stalker-online.so/account/... Ale gdy go robie cały czas mam errora An error occured: Invalid login!... Jaki kolwiek login nie wpisuje cały czas to jest...
Będę wdzięczny za pomoc bo chciał bym w to zagrać
Z góry dzięki