A tam jest jakis podział na frakcje, czy cos? Jak tak to w ktorej gracie.
Frakcje wybiera sie w trakcie gry. Ja w tej chwili jestem neutralny.
A tam jest jakis podział na frakcje, czy cos? Jak tak to w ktorej gracie.
Frakcje wybiera sie w trakcie gry. Ja w tej chwili jestem neutralny.
A są jakieś gildie, czy wszyscy gracie solo?
Kiedys w to gralem, ale bardzo krotko, bo na paro dniowym trialu, a i nie chcialo mi sie wtedy nawet zbyt duzo grac, a wiec moja przygoda ze SWG zakonczyla sie po paru ledwie godzinach.
Na tym servie zagram, nie dzis, nie jutro, ale w dalszej przyszlosci tak. Zapowiada sie smakowicie, szkoda tylko, ze Star Wars Old Republic poszedl w zupelnie innym kierunku.
Dobra, zaczynam pobieranie. Tak się tutaj o niej cudownie rozpisywaliście, mam nadzieje że się przez to nie zawiodę. Dozoba w grze, nick pewnie Kruncher
Cholera, nie myślałem, że ta jest tak dobrego pokroju. Zasysam
No jak wam jakoś podpadło, to aż sam sprawdzę. Ale dopiero jak najdzie mnie ochota na Gwiezdne Wojny.
Jeszcze panowie 2 tygodnie do wipe. Postaram się skombinować jakiś kanał na TS, cokolwiek.
Jak wszystko pójdzie po mojej myśli, to za 2 tygodnie od dzisiaj będę miał maaaasę czasu na granie. ; >
Dziś miałem chwilę czasu na grę i jak na swój rok produkcji to gra prezentuje się przeepickko. Ale i ja też kompletnie nie ogarniam. Grał ktoś z tego forum wcześniej, jeszcze na globie?
W gre chciałem zagrać już dość dawno temu (ze względu na klimaty star wars i chodzenie po planetach z filmów) ale jakość jak zacząłem ściągać triala to mi się odechciewało. W każdym razie już powoli będe pobierał i spróbuje ogarnąć tą miodną grę
Tak btw. to jestem ciekaw czy spotkam Kylie'a Katarna z gier z serii Jedi Knight (gierki wyśmienite, a Jedi Knight: Jedi Academy z modem OJP na serwerze RP jest tak cholernie klimatyczne, że aż chce sie płakać ze szczęścia!). z tego co mi się wydaje w grze powinien być jeszcze Sithem. A może nawet spotkam Morgana Katarna (ojciec w/w bohatera)
Kyle w tym okresie był agentem Rebelii. Kyle nigdy nie był sithem, był przez krótki okres żołnierzem Imperium. Tak pisze w trylogii "Mroczne Gniazdo".
@UP Mówisz? Ja swoje informacje bazuje na grach, gdyż nie miałem na razie innego dostępu do tego typu informacji. W każdym razie w grach Kyle był przez okres Imperium Sithem, potem zrezygnował z posługiwania się mocą (Jedi Knight Dark Forces II bodajże). Potem stał się agentem Nowej Republiki (Jedi Knight: Jedi Outcast) i razem ze swoją partnerką Jan Ors dostał misję na pewnej planecie, na której zostały zlokalizowane resztki imperium. Potem sie wiele działo ale ja nie będe tu opowiadać o fabule jakieś gdry . Tak było w grach, nie wiem jak w książkach (które z chęcią bym przeczytał). Chociaż myślę, że jeśli nawet Kyle wystąpi to jego historia będzie przebiegać według książek.
To w czwartek w kiosku jest Star Wars "Nadchodząca Burza". Już od 3-4 miesięcy wydają wersje kieszonkowe książek, nie wszystkie o tematyce Gwiezdnych Wojen ,ale 26 książek to chyba nie tak mało
Dzięki za informacje. Jak tylko będę przechodzić obok kiosku to spojrze na to.
ja też chętnie pogram
Napisz mi ktoś kto gra przed wipe na GG.
Pobrałem gierkę ale jeszcze nie wiem jak otworzyć ekwipunek gdzie grać i co i jak
Jestem na niewidocznym - ten ninja
Muszę pobrać grę bo miałem format. Ktoś zna się na tych darmowych serwerach Team Speak? Przydałby się na 11 czerwca
Ściągnąłem, włączyłem, zabiłem 3x Java i jednego złodzieja i nie ogarniam co robić w tej grze x-/
Właśnie, w grze jest klasa Jedi, na której planecie mogę nim zostać? Tak btw. ta gra aż śmierdzi KOTOR'em (Knights of the Old Republic).
Jak ktoś napisał wcześniej, zostać Jedi jest cholernie trudno. Bo w tym okresie jak wiadomo było ich niewielu Ja w grze nie widziałem ani jednego.
Bo Jedi jeszcze nie da się zostać. Mają wprowadzić to za jakiś czas.
Ściągnąłem, włączyłem, zabiłem 3x Java i jednego złodzieja i nie ogarniam co robić w tej grze x-/Właśnie, w grze jest klasa Jedi, na której planecie mogę nim zostać? Tak btw. ta gra aż śmierdzi KOTOR'em (Knights of the Old Republic).
KotOR i SWG wyszły w tym samym roku więc nie sądze by od siebie ściągały (choć dla mnie wyczuwalne podobieństwo tych dwóch gier to plus).