Wszyscy którzy są chętni do gry PISZĄ DO MNIE PO IP TS'A! Jest nas już 3 osoby
Stwórzmy Gildie/Team do wybranej gry
Dobra to może już to zakończmy to co wy na Nostale ??
dobry pomysł
no to gramy w Nostale
Metin2 PL ? szczerze? odradzam.. po kilku latach monotonnego expienia nudzi się PvP wygrywa ten, który ładuję plny w grę.
Jeżeli macie czas,cierpliwość i pieniądze ( bez nich nawet się nie obejdzie na high lvl ) to życzę miłej gry.
Chyba, że zaproponujecie PRIVATE SERVER wtedy można pomyśleć nad grą i nad utworzeniem na danym serwie gildi, która by na prawdę kosiła.
Pozdro
Oficjalnie wybraliśmy Nostale
serwer?
I bardzo mnie cieszy wasz wybór Jeśli chodzi o serwer to :
a ) Finesia
b ) Avalon /emoticons/nowe_smile.png" alt=":)" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20">
Więc pobiermy Nostale ? wymieniamy się nickami i rozpoczynamy łojenie?
Macie skype?ts'a?
Nie ma co zakładać postaci skoro nie uzgodniliśmy serwera jeszcze Mi to obojętnie. Są 3 serwery chyba
Deren tak mamy TeamSpeak Napiszę Ci wszystko na PW. Teraz już wszystkie uzgodnienia robimy tylko na TS'ie.
Gramy na serverze Finesia jakoś tak serwer 3
zapraszam na ts
Mogę udostępnić wam kanał na stale na moim prywatnym ts3 lecz nie zagram z wami bo na liście macie same gry z przed paru lat co maja niska populacje. Jedyny sensowny tytuł na liście to metin2 ale też nie rewelacja. rozumiem ze możecie mieć nie za mocne piecyki ale nostale to juz przesada hehe ostatnio pobralem nostale i gralem 5 minut i wylaczylem... Gra uproszczona na maksa i p2w... Kiedys bylo ciekawiej. a nie myśleliście o czymś przegladarkowyn?
Qeshua, dziękujemy za propozycję. Kanał już mamy . Wydaje mi się że gra już została ustalona, jednak zawsze można jeszcze podyskutować, bo nie wszyscy już ją mają na dyskach.
Ja mam nadal na dysku :-] hehe
Jakby co służę pomocą :-]
A w takim razie bardzo serdecznie zapraszamy
No to o której zaczynamy grać?? jest juz ktoś na ts???
Wiesz wystarczy wejść przecież możesz tam siedzieć ile chcesz.
To jak wszyscy są zgodni z tym żeby grać w Nostale??
Czy jeszcze dyskutujemy na temat Flyff'a Online, Mu Online itd. ??? Żeby nie było nie porozumień
W metina jejeje :-]
A tak poważnie to ma najwieksza populacje z wyżej wymienionych gier a po za tym wersja PL jest najlepiej prosperującą wersja metina 2na świecie.
Heh ja tylko mieszam i spekuluje :-]
myślałem ze to już jest ustalone