Szukam ludzi do wspólnej gry [aktywnych]

Masz dzisiaj 2 filmiki o PvP na stronie głównej portalu

No dobra, ale tam sie tylko klepie ktos, a mi chodzi kiedy mozna kogos zaatakowac, co sie dostaje za zabicie kogos, i jakie my mamy za to kary.

CiasteczkowyPotwor nie da się szybciej tych wyników jakoś ? :D Pewnie kilka osób już by pograło.

No dobra, ale tam sie tylko klepie ktos, a mi chodzi kiedy mozna kogos zaatakowac, co sie dostaje za zabicie kogos, i jakie my mamy za to kary.

A sorry, myślałem, że chodzi ci o samą akcję podczas walki.

CiasteczkowyPotwor nie da się szybciej tych wyników jakoś ? Pewnie kilka osób już by pograło.

Zakładam, że wygra imperium :]

dołączam sie do grania, moge zalatwic ts

Smentol już załatwił TS'a i to cały serwer dla gildi lecz nie wiem czemu CiasteczkowyPotwor odrzucił jego propozycję :( Dobra ja wbijam do gry, zrobiłem sobie orka dla ogarnięcia początków :P Do zobaczenia później.

oj cos czuje i czytam ze gra lipa, ja chyba zrobie nowy temat o aionie lub o wowie

Ja muszę ściągnąć ostatniego patcha i mogę grać :D Kiedy bd te wyniki :D ??

Dobra, pobiore przez noc klienta, zobaczymy czy warto w to grac.

Nadal czekam, aby ktos cos wiecej o PvP powiedział :D

@Edit - Z tego co wyczytałem na jakiejs stronce o Allodsie, to jest to cos w podobie wowa, latamy i bijemy inną frakcje, a za zdobyte punkty kupujemy przedmioty, to prawda?

Jeszcze 1h i 10min do podliczenia wyników, jak na razie zagłosowało 9/18+2, powiem tyle że brakuje 2 głosów na pewną stronę i będzie rozstrzygnięte. Co do gildii, osoby chętne grać z Nami proszone są o zarejestrowanie się na Naszym oficjalnym forum. Temat ten nie jest już brany pod uwagę, wszelkie info odnośnie od kiedy gramy, gdzie gramy i kim gramy będzie opublikowane tylko na forum, ewentualnie w temacie rekrutacyjnym o ile taki kiedyś powstanie na forum mmorpg.org.pl.

Pozdrawiam i życzę udanego wieczoru. (:

Mam pytanie, na oficjalnym forum mamy zarejestrować się pod takim nickiem jak tutaj, czy takim, jakim w grze będziemy się posługiwać?

http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/Jest-potwierdzenie-Allods-Online-PL-będzie-osobnym-klientem-z-OSOBNYM-SERWEREM-dla-PL

Nie wiem czy w tym wypadku, jest sens grania na servie EU. Moim zdaniem powinniśmy poczekać te pare tygodni aż wyjdzie wersja polska. Co wy na to?

Mam pytanie, na oficjalnym forum mamy zarejestrować się pod takim nickiem jak tutaj, czy takim, jakim w grze będziemy się posługiwać?

Pod jakim chcesz, jak sie rejestrujesz to podajesz nick w grze.

Czyli nie wiem jak wy, ale ja czekam.

Dobra, pobiore przez noc klienta, zobaczymy czy warto w to grac.Nadal czekam, aby ktos cos wiecej o PvP powiedział

Od 25lvl'u są mapy PvP, czyli robiąc questy widujesz drugą frakcję z którą możesz walczyć. Całkiem fajna zabawa na niskim poziomie. :P W każdej frakcji w głównym mieście (Nezebgrad i Novograd) jest arena do walk między sobą. A na wyższych poziomach są battleground'y 12vs12 graczy. Ogólnie całkiem ciekawie jest powalczyć od czasu do czasu z drugą frakcją lub ze znajomymi na arence.

oo bardzo ciekawie się zapowiada. Mam małe do was pytanko czy nazwa lunchera u was na pasku jest po rusku bo u mnie tak

Też tak mam.Ale działa normalnie.

Uff myślałem że złego pobieram czy cuś :P To kiedy wyniki !?

Mam nadzieję, że CiasteczkowyPotwór przeczyta ten post.

Postaraj się, aby forum było dużo bardziej przejrzyste, ponieważ moim zdaniem jest nieczytelne, a przeczytanie kilku postów to istna męka.

(Tak, wiem, że strona jest w ciągłej produkcji, tylko mówię, co byłoby warto poprawić, aby strona była lepsza)

@EDIT:

Może jeszcze jakiś shoutbox dodać?

Wszystko będzie, wystarczy wprowadzić kolory różnych tekstów i będzie czytelniejsze. Przypominam że dopiero zaczynami swoją działalność, co do pogaduszek itp itd to zapraszamy na forum, ponieważ po to one powstało. Na chwilę obecną nie będzie pojawiało się to żadne info, dlatego też TEMAT MOŻNA JUŻ ZAMKNĄĆ. (:

Zapraszamy na forum klanowe.

Dobra, na forum klanowym przeważa myśl, by grać na servie EU, ale gdy wyjdzie Polska, osobna wersja gry, przerzucić się na nią, i zacząć poważną grę. Ja jestem na tak. Co wy na to?

Ja tak samo jak Warcraft947, ale na wersji EU nie grałbym dużo, dlatego że nie lubię robić drugi raz tego samego, tą samą klasą itp.