6% to masz mniej niż 10 minut więc co ci szkodzi skończyć?
TERA online - GRAMY! :D
Char lvlup juz gotowy.
Slayer-ek ^^
Ale czemu mumble ? Nie lepiej na ts3 ? Bardziej popularny komunikator.
a zaplacisz za serwer ? ja mam prywatny mumble pewny i wiem ze nikt mi nie bedzie przeszkadzal po za tym mumble mniej uzywa CPU niz TS
mam swoj prywatny ts3.
a co za roznica ile zuzywa CPU ? ;> To tylko komunikator a nie gra na CryEngine 3:P
powiedz to dla ludzi którzy martwia sie ze im tera na low nie pojdzie
którzy*
Skoro nie spełniają wymagań minimalnych to nie powinni się interesować tym tytułem Nie uważasz tak ? Bo gra na 10fps nie ma sensu.
Ts3 obciąża CPU tyle co nic wiec problemu nie ma. Rozumiem że zachwalasz swoje i życzę powodzenia w zbieraniu ekipy
Zagramy na tym samym serwie się do zobaczyska in game ^^
PS. W tym momencie mam odpaloną przeglądarkę z gra we flashu, TERE, Pobieranie w tle, Dead Island Co-op, GG, TS3, PhotoScape i parę aplikacji.
Ja nie narzekam na problemy ^^
Podpisuje sie ze ts to gowno ktore ciagnie najwiecje proca i jest przereklamowany na tym screenie chyba widac wszystko czarno na bialym
Nightthief po co sie chwalisz kompem za kilka kafli od starego?? "mi nic nie tnie mam 9999 otwartych aplikacji i mi nic nie tnie" nie kazdy ma kose w domu wez pod uwage to ze komus podoba sie tera i chce sobie w nia pograc na niskch detalach ale gdy ma odpalonego tsa to mu muli gre nie kazdy ma bogatych rodzicow albo ma po prostu wazniejsze wydatki tyle w temacie
A czy to ważne czy będziemy na TS3 czy Mumble? Jak up.. gracze grający w TERĘ i mają 10FPS.. to radziłbym im zaprzestać.. No co? Co to za fun z gry skoro co krok Ci tnie..
Tak.. To jutroo jest ten wielki dzień.. ^^ Mógłby mi ktoś poddać adres do Mumble? Byłbym wdzięczny:)
Dlaczego od razu od ojca? Może zbierał? Pomyślałeś o tym? jak ktoś ma dobry komputer to od razu bogatą rodzinę ma? Nie kumam tego toku myślenia.. Mam komputer za 3 tysiące.. i co? Bogaty nie jestem.. po prostu zbierałem.. jeździłem z ojcem/wujem.. do pracy.. i tak było i się uzbierało. Tak czy siak.. Z resztą wystarczyłby mi komputer za 2k:)
A czy to ważne czy będziemy na TS3 czy Mumble? Jak up.. gracze grający w TERĘ i mają 10FPS.. to radziłbym im zaprzestać.. No co? Co to za fun z gry skoro co krok Ci tnie..Tak.. To jutroo jest ten wielki dzień.. ^^ Mógłby mi ktoś poddać adres do Mumble? Byłbym wdzięczny:)
a moze rozchodzi sie o to ze gdy ma odpalonego tsa to wtedy dzieje sie przypadek o ktorym mowisz ze ma te 10 fps -.-
P.S
wiem co to za bol gdy nie mozna sobie pograc bo komp jest za slaby przerabialem to kiedys
Sam zapracowalem na kompa pracujac na nadgodzinach od rana do wieczora. Jestem zwyklym robolem ktory dazy do wybranych celow.
Skoro chcecie grac w tere na przyzwoitym fps to komp musi byc dosc dobry a ts3 nie powinien przeszkadzac nikomu. Przeciez ts3 nie spadnie Ci diametralnie fps.
A co do screena to widze ze mumble wiecej zrzera memory niz ts3, wiec nie wiem po co to
dobra nie ma co robic offtopa podalem serwer mumble komus nie pasuje trudno moze na nim nie siedziec i szukac ludzi z TSa ja mam mumble dla mnie jest szybsze i lepsze a co wy myslicie nie specjalnie mnie obchodzi bo kazdy ma swoje zdanie
Jutro sobie pogramy i po co sie spinać jak komuś nie przypasuje to trudno za dużo nie straci skoro to jump event ^^
Co do komunikatora ... kwestia gustu ;D Choć po screenie widzę że różnica miedzy 1 a 2 jest minimalna(choć może sie myle jestem w tym zielona) .
Na marginesie zrobiłam Archera bo na Heala mam chyba za słabego kompa na tym fps XD
To leniwy wstaw się na moim ts3 dziś po 16. Na pw napisałem co i jak:]
ogólnie tak tu czytam wojne komunikatorów, i że nikt się na mumblu nie stawia, ale z tego co się orientuje to nikt się nie pokwapił o podanie namiarów na server >.<
Teraz ludzie nie wiadomo czego oczekują... Chcą wszystko mieć na tacy.
Skoro mieli pisać pw do magara to niech piszą.
Na tym forum zauważyłem ze ciężko o ekipę do grania w cokolwiek.
ktoś coś komuś proponuje to ten olewa a później narzeka ze gra crap bo gra solo.
Skoro ktoś wam coś daje od siebie to bierzcie to garściami bo później nie będzie.
Grajcie w party !:]
Ps. Mumble mało popularny wiec się nie dziw. Z ts3 łatwiej. Za swojego czasu tery Eu na ts3 przyciaglem około 30osob a na mumble czy ventrillo nikt nie chciał siedzieć.
dude skoncz ta propagande bo zaczne cie raportowac chcesz team na TS załóż sobie temat!
co do popularności co to za różnica skoro liczą się ludzie z party a nie populacja komunikator.... lepiej ci sie gra bo myślisz sobie że na ts siedzi masa ludzi ?
po to jest ten temat żeby grac a party
EDIT co do namiarów na mumble kazdy chetny pisal PW albo na GG i adres mumbla dostal
ja chętnie z kims popykam jestem nowy nie mam doświadczenia ale ogarniam szybko xD nick: Hast Archer 58lvl wbity XD
głowny cel to PvP serwer MT
No jak serwer pvp to archery porobione ktoś może pomyślał o tanku ? Bo chodzenie na instancje w samych dpsach to lekka lipa xd
Raportuj.
I tak guru juz napisał co o tobie sadzi.
Ja jestem tutaj nowy wiec nie szukam zwady, przepraszam za kłopot.
Ilu masz tam ludzi na mumble? Będzie 10+ to dolacze.
juz po 9 a ja dalej 1 lvl co jest ?