Czy to znaczy, że mogę robić cały content PvE mając 1 lvl?
The Elder Scrolls Online - czy warto zagrać?
Ale kicha z tym scaling lvl. Strzał w stopę moim zdaniem.
To naprawdę nie jest lvl scalling. Po prostu guru "tak se" napisał.
Czy to znaczy, że mogę robić cały content PvE mając 1 lvl?
Możesz zacząć gdzie chcesz tak, ale kiedy robiąc ten content wbijesz wysokie lvle.
Ogólnie system ten był w każdym TESie poprzednim.
Gra napewno jest jedna z najlepszych mmo na rynku, ale ta firma odpowiedzialna za nia to porazka.
Odkad wprowadzili nowy patch gralem doslownie 10 minut. Reszta czasu to proby logowania i ciagle errory, jak juz sie uda mi zalogowac to gra twierdzi ze nie mam postaci i chce zebym ja utworzyl. Ale gdy wreszcie jakims cudem zadziala to potrafi sie zawiesic na wczytywaniu mapy.
Do tego moge napisac o przerwach technicznych ktore odbyly sie w ostatnim miesiacu. Bylo ich okolo 8 i kazda trwala prawie 8h.
Gra super, rzeczy do robienia multum, pelno ludzi, totalny brak p2w ale ta jakas malo zaradna firma potrafi naprawde zniechecic do gry.
Jesli ktos sie zastanawia nad tym czy warto zagrac to odpowiedz brzmi "tak, ale warto miec tez druga gre w ktora mozna pograc w trakcie czestych i dlugich przerw trchnicznych, lub gdy trafiaja sie dziwne bugi, ktorr uniemozliwiaja ci logowanie sie do gry"
ps. przepraszam ale musialem to z siebie wyrzucic;)
Gra napewno jest jedna z najlepszych mmo na rynku, ale ta firma odpowiedzialna za nia to porazka. Odkad wprowadzili nowy patch gralem doslownie 10 minut. Reszta czasu to proby logowania i ciagle errory, jak juz sie uda mi zalogowac to gra twierdzi ze nie mam postaci i chce zebym ja utworzyl. Ale gdy wreszcie jakims cudem zadziala to potrafi sie zawiesic na wczytywaniu mapy.
Wybierz Live, potem Live EU
Gra napewno jest jedna z najlepszych mmo na rynku, ale ta firma odpowiedzialna za nia to porazka. Odkad wprowadzili nowy patch gralem doslownie 10 minut. Reszta czasu to proby logowania i ciagle errory, jak juz sie uda mi zalogowac to gra twierdzi ze nie mam postaci i chce zebym ja utworzyl. Ale gdy wreszcie jakims cudem zadziala to potrafi sie zawiesic na wczytywaniu mapy. Do tego moge napisac o przerwach technicznych ktore odbyly sie w ostatnim miesiacu. Bylo ich okolo 8 i kazda trwala prawie 8h. Gra super, rzeczy do robienia multum, pelno ludzi, totalny brak p2w ale ta jakas malo zaradna firma potrafi naprawde zniechecic do gry. Jesli ktos sie zastanawia nad tym czy warto zagrac to odpowiedz brzmi "tak, ale warto miec tez druga gre w ktora mozna pograc w trakcie czestych i dlugich przerw trchnicznych, lub gdy trafiaja sie dziwne bugi, ktorr uniemozliwiaja ci logowanie sie do gry" ps. przepraszam ale musialem to z siebie wyrzucic;)
ja nie mam żadnych disconectów czy errorów, maniacze godzinami i żadnego wywalania z gry nie miałem
Można juz kupowac skrzynki za 400 koron?
tia
w jakiej zakladce? bo cos nie widze
w jakiej zakladce? bo cos nie widze
Chyba jednak nie ma :/ zmylily mnie crown gems.
Szukałem wczoraj skrzynek. Nie ma. W newsie na portalu był wspomniany listopad, więc zostaje nam czekać.
Sa w tej grze jakies zwoje albo ciekawe przedmioty ? np na niewidzalnosc , lewitacje , zabi skok lub szybkosc ?
Mam najzwyklejsze TESO, beż żadnych dodatków. Chcę zakupić na oficjalnej stronie złotą edycję z 4 dodatkami, orientuje się ktoś czy kod zadziała i zaktualizuje mi konto ? czy to tylko dla nowych kont ?
Mam najzwyklejsze TESO, beż żadnych dodatków. Chcę zakupić na oficjalnej stronie złotą edycję z 4 dodatkami, orientuje się ktoś czy kod zadziała i zaktualizuje mi konto ? czy to tylko dla nowych kont ?
Kup sobie ESO+ na Kinguinie i za korony w Crown Store Gold Edition, bo jak kupisz na stronie to dostaniesz drugie konto z dodatkami dlatego, że na stronie kupujesz całą grę. PS Szacun za awatar. Hate Crew!
Po ostatnim UPDATE na potrzeby PVE nie ma juz znacznie czy naleze do gildii z innej frakcji co nie?
Po ostatnim UPDATE na potrzeby PVE nie ma juz znacznie czy naleze do gildii z innej frakcji co nie?
Znaczenia na PVE już nie ma. Jedynie PVP zostaje bez zmian z podzialem na frakcje.
Git, bo cos na EP nie moge gildii znalezc
Ponawiam pytanie.
Sa w tej grze jakies zwoje albo ciekawe przedmioty ? np na niewidzalnosc , lewitacje , zabi skok lub szybkosc ?
Jedynie 1 klasa ma niewdzialnosc jako skill
Po nowym update gry gra mi dosć mocno przycina a chodziła płynnie, też tak macie ? czy to może coś z komputerem u mnie