The Elder Scrolls Online - czy warto zagrać?

Ten mod jest przesadzony :) W oryginale dużo lepiej to wygląda i o ile jest dużo takich lokacji w ESO to biorę w ciemno. Możesz mi powiedzieć ile % lokacji w grze jest taka jak tutaj?

1/3 - AD :P

Czyli tylko AD mają takie lokacje? To chyba wiem czemu większość ludzi nimi gra :)

Większość ludzi gra EP

Hmmm ... a jak AD sobie radzi na PVP?

Zazwyczaj wygrywa xD

No to mnie przekonałeś :) Kupie po świętach.

Aua.. my eyes are bleeding :/ za dużo jasności i aż w oczy piecze.

Aua.. my eyes are bleeding :/ za dużo jasności i aż w oczy piecze. 

Tak, mi też się nie podoba xD

Hej, mam kilka pytan do graczy ESO.

1. Czy gra, aby grac na wysokim poziomie wymaga prowadzenia altow? Czy jedna postac w zupelnosci wystarczy?

2. Na czym polega endgame w tej grze? Do czego sie dazy, co chce sie osiagnac?

3. Na jaki typ aktywnosci gra stawia najwiekszy nacisk? Solo, czy grupowe? Jakie sa aktywnosci dla graczy solo, a jakie dla grup? Dla mnie perfekcyjne byly zawsze rozwiazania z themparkow typu WoW - gdzie gram sam, robie swoje, a cale oddanie gildii polega na tym, ze kilka dni w tygodniu gram w grupie przez te kilka godzin na rajd, czy na PvP. Nigdy mnie nie krecily gry, gdzie wszystko co robimy robimy z mysla o naszej gildii. Jak to wyglada w ESO?

4. Czy ESO jest mocno casualowe? Nie chodzi mi o wymogi czasowe, co umiejetnosciowe. Czy wszystko jest nam podane na tacy tylko za to, ze gramy? Czy tez ogarniecie jest wymagane?

5. No i na koniec najwazniejsze - czy szczerze warto grac w gre? Czy gdyby gra wymagala oplacania abonamentu to nadal byscie w nia grali, czy tez moze najwieksza zaleta gry jest to, ze nie musimy placic?

1. Starczy, ale alty można robić jak najbardziej.

2. Mass PvP + Dungi + Triale (12 osobowe dungi, limit zyc). Zdobycie Cesarza Tamriel (rangi za bycie najlepszym w pvp), wymaksowanie eq (co nie jest az takie latwe)

3. Można solo, można w grupie. Grupy potrzebne do Triali, Dungów, a w Mass PvP cała frakcja jest jedną wielką grupą.

4. Easy to learn, hard to master. Łatwo ogarnąć ale osiągnąć wysokie cele trudniej.

5. Gra by była warta siebie nawet z abonamentem, ale ja osobiście nie mógłbym grać bo każdy ma inne wydatki.

Zakupiłem kilka dni temu i nie żałuję.ogolbie biegam sobie solo i dość fajnie się robi q przy okazji expiac. Dla mnie gra jest trudna do ogarnięcia na początek ale później jest coraz lepiej. Gra mi się tak dobrze jak w morriwind czy skirim. Za taką kasę myślę że warto sporo h przede mną. Dałem tylko na podstawie 35 zł a bawię się doskonale. Zobaczymy jak będzie później może jakaś gildia i trodniejsze wyzwania.

The Elder Scrolls Online Tamriel Unlimited to gra z dodatkami? czy jak? przepraszam za czcionke- było kopiowane

The Elder Scrolls Online Tamriel Unlimited to gra z dodatkami? czy jak? przepraszam za czcionke- było kopiowane

Nie, to sama podstawka. Wersja z dodatkami to Gold Edition. Koszt ok. 120zl.

kolejne pytanie, czy wie ktoś czy ta wersja gry ma juz w sobie w ten "Expoler Pack"? https://store.playstation.com/#!/pl-pl/gry/the-elder-scrolls-online-tamriel-unlimited/cid=EP1003-CUSA00086_00-GAMECLIENT000000?smcid=pdc:pl-pl:pdc-games-detail-the-elder-scrolls-online-ps4:leadproductinfo-pobierz:the-elder-scrolls-online-tamriel-unlimited:ep1003-cusa00086_00-standardpreorder:ps-pl-75

kolejne pytanie, czy wie ktoś czy ta wersja gry ma juz w sobie w ten "Expoler Pack"? https://store.playstation.com/#!/pl-pl/gry/the-elder-scrolls-online-tamriel-unlimited/cid=EP1003-CUSA00086_00-GAMECLIENT000000?smcid=pdc:pl-pl:pdc-games-detail-the-elder-scrolls-online-ps4:leadproductinfo-pobierz:the-elder-scrolls-online-tamriel-unlimited:ep1003-cusa00086_00-standardpreorder:ps-pl-75

Może na konsoli jest inaczej ale z tego co widzę, to sama podstawka jest.

A tak serio serio, lepiej kupić gold edycje za 120zł czy samą podstawkę za 60 zł? :D

Ja kupiłem podstawkę za 37,70 zł na All...o , i nie żałuję. Zawszę będzie czas dokupić Membership ... tak czy siak gierka spox ... polecam

W sumie kolejne pytanie na temat Adventure Pack czy warto się zaopatrzyć?