W sumie kolejne pytanie na temat Adventure Pack czy warto się zaopatrzyć?
tak jeżeli chcesz grać np w aldmeri dominium orkiem czy dark elfem
W sumie kolejne pytanie na temat Adventure Pack czy warto się zaopatrzyć?
tak jeżeli chcesz grać np w aldmeri dominium orkiem czy dark elfem
Niedawno zakupiłem gierkę i mam parę pytań:
1. Czy podstawowy atak melee zmienia się wraz z rozwojem (chodzi o wygląd i mechanikę) bo jak dla mnie jest zbyt drewniany i sztywny. Podoba mi się natomiast podstawowy atak łukiem.
2. Jeżeli nie zmienia się, to czy jest możliwość grać melee i używać wyłącznie skilli i bardzo sporadycznie podstawowego ataku? Czy będzie brakować staminy?
3. Udało się komukolwiek stworzyć w tym kreatorze postaci w miarę wyglądającą postać? Chodzi mi o płeć żeńską, bo dziewczyna jest przyzwyczajona do rozbudowanego kreatora, ładnych postaci i ciężko mi ją namówić do gry.
Niedawno zakupiłem gierkę i mam parę pytań: 1. Czy podstawowy atak melee zmienia się wraz z rozwojem (chodzi o wygląd i mechanikę) bo jak dla mnie jest zbyt drewniany i sztywny. Podoba mi się natomiast podstawowy atak łukiem. 2. Jeżeli nie zmienia się, to czy jest możliwość grać melee i używać wyłącznie skilli i bardzo sporadycznie podstawowego ataku? Czy będzie brakować staminy? 3. Udało się komukolwiek stworzyć w tym kreatorze postaci w miarę wyglądającą postać? Chodzi mi o płeć żeńską, bo dziewczyna jest przyzwyczajona do rozbudowanego kreatora, ładnych postaci i ciężko mi ją namówić do gry.
1. Nie zmienia się
2. Tak, jest taka możliwość grania melasem i praktycznie cały czas używać skilli np. grając jako "butcher" dragonknight.
Staminy na początku zawsze brakuje więc do jej regenerowania będziesz używał heavy attack, czy tam full charged attack.
3. W teso jest bardzo dobry kreator postaci (dużo suwaków itp) ale mało kto zwraca uwagę, poza twórcą postaci oczywiście - jak wygląda jej twarz, d*pa, ręce czy co tam jeszcze
Twórz gildie/klany, zapraszaj znajomych, umawiaj się na rozgrywki i korzystaj z dodatkowych funkcji. Dołącz do nas na www.needparty.eu
Dwa pytania:
Istnieją w tej grzedycji raidy w stylu wow'a?
Jak kupić dodatki?
Są raidy w stylu wowa. Dodatki kupujesz w sklepie ingame za coinsy walute shopowa eso. Możesz też kupić gold edycje i będziesz miał wszystkie dodatki bez jednego, hista który dodaje tylko 2 dungeony.
Dwa pytania: Istnieją w tej grzedycji raidy w stylu wow'a? Jak kupić dodatki?
"Raidów w stylu wow'a" nie ma, są tak zwane triale na kilkanaście osób
Dodatki odblokowujesz kupując opcjonalny abonament tak zwane eso+, albo w sklepie naciskajac , (przecinek) w zakładce dlc
Ok dzięki za info brak raidów to odpada do mnie :/.
Głupoty
"Raidów w stylu wow'a" nie ma, są tak zwane triale na kilkanaście osób Dodatki odblokowujesz kupując opcjonalny abonament tak zwane eso+, albo w sklepie naciskajac , (przecinek) w zakładce dlc
Niby każdy ma swoje zdanie ale ESO w moim mniemaniu ma dużo ciekawsze "radaidy" (Traile) od WoW'a. Teraz fani wow'a mnie zjadą ale prawdę mówiąc wow jest mało ciekawy oraz nudny jak dla mnie. (To jest jest tylko moja osobista opinia więc nie ma co się spinać)
Dla mnie też teso jest lepsze od wowa praktycznie pod każdym względem
Mi chodzi o raidy gdzie idę z grupą 10-20 osób tłuczemy bossy 5-6 godzin codziennie 7 dni w tygodniu z możliwością zdobycia najlepszych itemów pve.
Nie interesuje mnie crafting, hausing, pvp, dungeony 5 osobowe które trwają max 1 godzinę czasu. Tylko hard corowe raidy gdzie jest potrzebnych kilka dni by się zgrać ogarnąć taktykę by za***ać bossa. Jeżeli coś takiego jest to proszę o info, pozostałe rzeczy mnie nie interesują;).
w TESO nie ma takich rajdów a szkoda, kto wie, może kiedyś w przyszłości
No to szkoda bo chciałem sobie spróbować, a w takim wypadku gra nie jest dla mnie. Może kiedyś wprowadzą jak kolega wspomniał to w tedy wpadnę.
Istnieje jakas polska gildia w TESO?
Mówicie tak jakby raidy wgl nie istniały , i wprowadzacie w błąd triale są na 12 osób to o 2 wiecej niż 10 wowowe i mniej niż 25
Ile TESO ma płatnych dodatków, które trzeba kupić za gotówkę ? Mam wersje podstawową gry kupioną lata temu i zastanawiam się czy by nie spróbować ponownie swoich sił w tym, jednak czy sens jest grania na samej podstawce ? Na gry-online widziałem jakieś mroczne bractwo,gildia złodziei , orisinium i imperial city. Ale odziwo nie znalazłem nigdzie tych dodatków do kupienia, więc jak z nimi jest ?
Jeśli wykupisz ESO Plus, to odblokujesz wszystkie dodatki (na czas trwania premium), a jeśli chcesz kupić je pojedynczo, to tylko przez sklepik w grze.
Rozumiem kwestia jest taka czy dodatki są w jakiś sposób niezbędne do gry ? Jak np. w GW2 bez nowego dodatku nie masz nowego contentu i na podstawowej wersji jest stagnacja. Jak to wygląda w ESO ?
Jak to będzie z tym housingiem? Domek będzie trzeba sobie kupić za xxx golda czy też będzie jakaś linia questów dla niego? (jak np. było w Skyrimie - zanim mogliśmy kupić domek to trzeba było "wbić" reputacje w danym miejscu)
Trzeba będzie kupić