@Hasira Możesz zwiedzać tereny innych frakcji i wykonywać tam questy na end game , Nowe itemy veteranskie , tak jak dungeony wcześniej tak masz potem dungeony , silver , gold. Takie kontynuacje historii w danym dungeonie. Dochodzą ci potem triale 1-12 osobowe , coś na zasadach raidu. PvP kozackie , te oblężenia w Cyrodil są świetne :D. Jest co robić a z każdym dodatkiem dorzucają dungeony , tereny , misje czy jakieś fajne rzeczy . Osobiście zostawiłem WoWa jako wieloletni fan na rzecz ESO przez kierunek w którym zmierzał blizzard. Znalazłem ESO bawię się świetnie gry nie wymienię na żadna inną póki co :).
The Elder Scrolls Online - czy warto zagrać?
Zaś ja kompletnie się nie zgadzam. Jedyne warte uwagi MMO B2P nie licząc GW2. Lecz nawet w tak casualowym MMO jak Teso czy gw2 gra SOLO nie ma sensu. Ogólnie nie rozumiem ludzi którzy chcą grać w gre stricto multi opierającą się na graniu z ludzmi. Samemu a potem się dziwią że im się nudzi. Chcesz grać sam? to znajdz sobie gre singleplayer Black desert pograłem przykładowo pare godzin na siłę i sprzedałem
To znaczy TESO daje Ci pewne dowolności, bo solo można grać, ale pewnych rzeczy jak Triale czy Dungi solo się nie zrobi i tu warto mieć gildię, bo z randomami często gęsto nie można zabić muchy w kiblu nawet. Ja również zgadzam się z Tobą w kwestii sensu grania solo to trochę głupota jest, bo jest masa ludzi, która szuka sobie kompana do gry dużo przyjemniej razem dzielić się radościà z przygód w TESO.
Czy w eso jest podział na klasy, np healer tank i tak dalej?
Czy w eso jest podział na klasy, np healer tank i tak dalej?
Jak najbardziej.
Jak najbardziej.
Wszystko mi wytłumaczyłeś na ts jak to działa, kupiłem gierkę przetestuje hej przygodo :D!
Temat sie ciagnie i ciagnie. Wiekszosć poleca gre, zwlaszcza ze cena aktualnie jest tak niska, ze az smieszna. Gra jest po prostu GENIALNA. Fabula, watki poboczne ( rownie ciekawe jak fabula i nie koncza sie po 5 min grania:):), system non target, wiec dynamiczna walka, ogromny swiat, exploracja, szukanie skarbow i ukrytych przejsc itd End game nie znam, ale czesc low i med game mnie wciagla i nie moglem sie oderwac od kompa. Własnie wracam do tej gry, ale zaczne od nowa aby sie delektowac swiatam. Ktos? cos? ekipa?:)
Moze własnie do TESO?:) Klikac i czytac watek.
Do wspólnej gry zawsze jestem chętny
Już pobrałem ok.29GB jeszcze z 10GB i jutro mozna zaczac przygodę Aktualnie jest przerwa techniczna i download cos slabo hula
Nom serwery offline do 16 chyba a już mnie tak wsysło w gre
Jaka strona ? zaczynacie od nowa ? może i ja bym pograł
Jak co możecie mnie dodawać. @nerullek mam dopiero 10 lvl więc będzie można coś pośmigać. Strona Ebon Pack
Tak z innej beczki...czy ktoś z Was wie czy istnieje jakaś stronka nie wiem...fanpejdź na którym są przetłumaczone teksty chociaż tej głównej fabuły ? Mój angielski nie jest na jakimś wysokim poziomie i nie chcę mi się aż tak wysilać aby siedzieć ze słownikiem
Nigdy nie słyszałem o czymś takim, ale może to dobry moment żeby zacząć się uczyć ?
Łatwo powiedzieć ... pojedyńcze słówka grając w eso rozumiem aczkolwiek układając w całość zdania rozumiem tylko 1/3 tekstu także lipa
Jak ktos chce pograc od zera lub ma juz postac low lv zapraszam na pw. Dam namiar na discorda. A stronka z tlum. Fabuly poki co nie istnieje. Chyba ze w postaci zarysu fabuly lub zajawki.
Też zastanawiam się od dłuższego czasu czy warto zainwestować w tą grę, szukam czegoś fajnego. Obawiam się, że TSO może być takie jak Skayrim czyli puste, duże i nudne..
TESO akurat jest najdalej do Skyrima ze wszystkich TES. Mi tam się podobały wszystkie, ale jeśli nie lubiłeś Skyrima, to przyjaciel z avatarem kota (nie pamietam nicku ) chetnie ci pomoże.
@Edit już mam
*odprawia rytułał przywoływania*
@VampirX4 przybądź!
Co do fabuły po polsku tutaj jakiś gość jest
a ogółem jestem w gildi już gra jest mega przednia gram po stronie dagerfall i jestem jaszczurem, który leczy, jest pięknie :D!! epicka gra
zamierzam kupić TESO dziewczynie tylko zastanawiam się czy pójdzie na jej lapku z tego co znalazłem to powinno pójść na około 10fps.....??? jeśli tak to bez sensu. Jeśli ktoś gra na "słabszych sprzętach proszę o info"
laptop :
C2D P8600 2x2,4ghz
ram 4gb 800mhz
GF GT240M 1GB
najbardziej kuleje karta graficzna czy ktoś gra na zbliżonej karcie? tylko nie porównywać mi karty z lapka do karty z pc