Bedzie mega ciezko, na bank odpali, ale plynnosci zadowalajacej nie bedzie.
The Elder Scrolls Online - czy warto zagrać?
podobno da się grać na 25+
https://forums.elderscrollsonline.com/en/discussion/63755/increase-fps-and-disbaled-pixel-graphic
to pomaga
a na stronie nvidii podają że minimalne wymagania dla eso to gf 8800... także no cóż kupuje. w razie co odstąpie stacjonarke a w zamian pogram w coś na tym moim rozpadającym się laptopie
Przyjemność gry na 15 fpsach może być wątpliwa. Ja sam grając na gtsie 450 nie odczuwam zbyt dużego komfortu gry, ale eso działa na średnich w 20-25 klatkach. Jeśli dziewczyna jeśli zapalonym graczem to polecam drobny upgrade
upgrade lapka nie wchodzi w grę niestety. ale w gw2 gra sobie... skyrima też grała... w sumie jeśli będzie nawet 15-20fps to jej nie będzie przeszkadzać bo hmm "ona nie widzi żeby coś skakało" ....:D:D
W mieście są spadki ale za miastem czy dungi jest płynnie mój sprzęt intel quad q6600 gtx650 i 4gb ram gram na średnich w mieście mam 15-30 za miastem 30-60 dungi po 60
i co mi to daje?
po 1 zdaje sobie bdb sprawę z tego że na gtx 650 pójdzie. nie jest to karta nawet zbliżona do gt240m...
po 2. zobacz czy z twoim kompem wszystko ok bo powinno chodzić lepiej ^^
Powinno chodzić dużo lepiej, gtx 650 to kilka półek wyżej nawet od mojego gts 450, nie mówiąc o 240m. Prawdopodobnie wina leży w procesorze
Jeśli karta supportuje Dx11 to pójdzie na Low/Medium.
Hm może trzasnę formata
Jaka waga instalki TESO?
100 MB
Gra waży +- 50GB, pobiera około 40
Jak tam z item shopem? P2w, czy może można kupować za walutę zdobytą w grze?
Edit; Jeszcze jedno pytanie. Czy grając Asassinem mogę używać do walki dwóch mieczy tak jak w Skyrim? Będę mógł normalnie używać skillów zabójcy?
Nie jest p2w a grać grasz jak lubisz i możesz
Czy jeżeli kupię Gold Edition to będzie tam płyta z grą czy będę musiał pobierać całą grę z neta?
Czy jeżeli kupię Gold Edition to będzie tam płyta z grą czy będę musiał pobierać całą grę z neta?
Zależy jakie wydanie kupisz. Poza tym i tak jakaś część gry będzie musiała się pobrać.
Instalowałem grę z płyt. Zamiast pobierać 39 GB skończyło się na zaledwie...17 GB updejtu.
Takie życie niestety
Mam takie 1 małe proste pytanie
Jak zdobyć swojego 1 konia?
Oprócz kupowania go u stajennego, bo zanim uzbieram tę kwotę to troszkę czasu minie.
Szybko uzbierasz do 20 lvl powinieneś mieć, rób daily dungi sprzedawaj rzeczy z nich