The Elder Scrolls Online - czy warto zagrać?

Bedzie mega ciezko, na bank odpali, ale plynnosci zadowalajacej nie bedzie.

podobno da się grać na 25+

https://forums.elderscrollsonline.com/en/discussion/63755/increase-fps-and-disbaled-pixel-graphic

to pomaga

a na stronie nvidii podają że minimalne wymagania dla eso to gf 8800... także no cóż kupuje. w razie co odstąpie stacjonarke a w zamian pogram w coś na tym moim rozpadającym się laptopie :)

Przyjemność gry na 15 fpsach może być wątpliwa. Ja sam grając na gtsie 450 nie odczuwam zbyt dużego komfortu gry, ale eso działa na średnich w 20-25 klatkach. Jeśli dziewczyna jeśli zapalonym graczem to polecam drobny upgrade

upgrade lapka nie wchodzi w grę niestety. ale w gw2 gra sobie... skyrima też grała... w sumie jeśli będzie nawet 15-20fps to jej nie będzie przeszkadzać bo hmm "ona nie widzi żeby coś skakało" ....:D:D

W mieście są spadki ale za miastem czy dungi jest płynnie mój sprzęt intel quad q6600 gtx650 i 4gb ram gram na średnich w mieście mam 15-30 za miastem 30-60 dungi po 60

i co mi to daje?

po 1 zdaje sobie bdb sprawę z tego że na gtx 650 pójdzie. nie jest to karta nawet zbliżona do gt240m...

po 2. zobacz czy z twoim kompem wszystko ok bo powinno chodzić lepiej ^^

Powinno chodzić dużo lepiej, gtx 650 to kilka półek wyżej nawet od mojego gts 450, nie mówiąc o 240m. Prawdopodobnie wina leży w procesorze

Jeśli karta supportuje Dx11 to pójdzie na Low/Medium.

Hm może trzasnę formata :P

Jaka waga instalki TESO?

100 MB

Gra waży +- 50GB, pobiera około 40

Jak tam z item shopem? P2w, czy może można kupować za walutę zdobytą w grze?

Edit; Jeszcze jedno pytanie. Czy grając Asassinem mogę używać do walki dwóch mieczy tak jak w Skyrim? Będę mógł normalnie używać skillów zabójcy?

Nie jest p2w a grać grasz jak lubisz i możesz :P

Czy jeżeli kupię Gold Edition to będzie tam płyta z grą czy będę musiał pobierać całą grę z neta?

Czy jeżeli kupię Gold Edition to będzie tam płyta z grą czy będę musiał pobierać całą grę z neta?

Zależy jakie wydanie kupisz. Poza tym i tak jakaś część gry będzie musiała się pobrać.

Instalowałem grę z płyt. Zamiast pobierać 39 GB skończyło się na zaledwie...17 GB updejtu.

Takie życie niestety :P

Mam takie 1 małe proste pytanie

Jak zdobyć swojego 1 konia?

Oprócz kupowania go u stajennego, bo zanim uzbieram tę kwotę to troszkę czasu minie.

Szybko uzbierasz do 20 lvl powinieneś mieć, rób daily dungi sprzedawaj rzeczy z nich :P