The Walking Dead [SPOILERY]

Najlepsza produkcja jaką było mi dano oglądać! naprawdę gorąco polecam jeśli jeszcze ktoś z was nie oglądał. Od Sezonu pierwszego w góre++ coraz więcej akcji ! :) za to 4 sezon niszczy wszystko! Ja jako wielki fan TWD z bólem muszę czekać na nowy sezon, który będzie pewnie pod koniec roku ;/

Wczoraj znowu na FOX nie było The Waling dead, wie ktoś dlaczego? Ostatni odcinek jaki widziałem zamknęli ich all do wagonu.

Koniec 4 sezonu. Trzeba czekać na 5-ty do października

Dokładnie, czwarty sezon zakończył się na szesnastym odcinku pt. "A"... tak jak kolega wyżej napisał musimy czekać do października no nowy sezon ;/

Podbijam temat, zeby umozliwic zwyklym uzytkownikom odpowiedz. Watek z racji premiery nowego sezonu jest teraz wciaz aktualny.

Dejmmmmm! Co ja widze, znowu dużo akcji choć i tak nie tyle ile się spodziewałem, nowe odcinki na +, znowu tydzień czekać... Ale to i tak lepiej niż kilka MC! :))

Mnie ciekawi co chcieli powiedzieć Rickowi na samym końcu odcinku ( Ten Koleś z Babką inaczej ochroniarze wojskowi tego naukowca co to wie jak zatrzymać epidemie.). Na dodatek na samym końcu odcinka po zapowiedzi następnego czeka nie mała niespodzianka :) czyżby ktoś chciał się zemścić za kradzież amunicji ? albo może ich szuka bo chce się dołączyć do nich :). No i sądząc po zapowiedziach to za tydzień dowiemy się więcej o porwaniu i tajemniczym białym samochodzie z krzyżem ;)

Podbijam temat, zeby umozliwic zwyklym uzytkownikom odpowiedz. Watek z racji premiery nowego sezonu jest teraz wciaz aktualny.

To zmień jeszcze w tytule na sezon V.

ten koleś na koniec odcika to ten sam co w pierwszym odcinku pomógł rickowi dobrze pamiętam ?

Akcja ciekawa choć może trochę za szybko zakończyli ją w Terminus

ciekawe czy teraz sie gdzieś osiedlą i zaczna kolejną wojnę z kimś nowym czy może jednak dostarczą tego naukowca do waszyngtonu

Ponoć sezon 5 ma być najlepszy. Sami aktorzy tak uważają. Puki co wolałem komiks, ale bardzo nie mogę się doczekać premiery. Nie będę spojlerował ale jak chcesz wiedzieć kim jest ten naukowiec to przeczytaj komiks. Chociaż nie wiadomo czy w pełni pokryją się z ważniejszymi rzeczami w komiksie.

Odcinek bardzo dobry , Morgan na końcu odcinka jest miłym zaskoczeniem , czekam na kolejne odcinki , i ten Eugene który według mnie nie zna lekarstwa na epidemię , tylko po prostu szuka ludzi do ochrony swoich czterech liter :)

Po pierwszym odcinku spokojnie już mogę stwierdzić, że jest lepszy niż cały sezon 4, który był zwyczajnie nudny. Zirytował mnie trochę fakt, który ma miejsce chyba w każdym filmie/serialu. Już mieli zarzynać Ricka i resztę, ale ciągle coś im przeszkadzało, aż w końcu i tak tego nie zrobili. Bardzo naciągane, gdy widzi się tego typu sceny po raz setny

Skoro przywódca Terminus nie zginął, a jego matka tak to pewnie będzie motyw zemsty itp, a jeśli chodzi o Eugene to sam już nie wiem, w sumie mam to w nosie ważne żeby się więcej zabijali :D

• Rick jest bardzo Rambo. W poprzednich sezonach też był, ale nie było to aż tak uwidocznione. Mimo, że jest to fabularnie uzasadnione i można to zaakceptować. Mnie osobiście nie razi, ale taki niesmak pozostawia.

Szkoda, że nie zginął nikt ważny.

Durnota. Cały sezon był o tym, jak zmierzali do Terminusa, by w końcu uciec z niego w jednym odcinku.

Murzyn nie ukradł samochodu i nie uciekł, coś tu jest nie tak. Mimo to, ta postać dużo zyskała w moich oczach i nawet ją polubiłem.

Odcinek lepiej zaplanowany niż cały czwarty sezon. Chociaż i tak na niego nie narzekam - bo służył jako pomost do dalszych wydarzeń i każdy normalny już się przejadł ciągłą ucieczką i walką. Był to czas na zapoznanie się z nowym zestawem postaci, bo od pierwszego sezonu przetrwały chyba tylko trzy osoby o ile dobrze pamiętam.

Podoba mi się wątek tego, że szukają sposobu aby dojechać do Waszyngtonu. Serial chyba powoli zmierza ku końcowi.

Ciekawi mnie, czy będzie jakaś wzmianka o tej blondyneczce, którą Deryl upił bimberm. W końcu nie została zamordowana, tylko porwana.

Ciekawe, czy te ciecie z Terminus zarażą się od Bena :D I ten pościg za siostrą Maggie oraz tajemnica księdza. Trzeba przyznać, że już drugi odcinek trzyma przyzwoity poziom.

Chyba przestanę oglądać TWD. Oczekiwanie na kolejny odcinek jest taki irytujący. Najchętniej opierdzieliłbym wszystko pod początku do końca na nowo. Jak ja zazdroszczę tym, którzy TWD jeszcze nie widzieli...

Według mnie ta tajemnica ojca Gabriela jest taka :
Gdy wybuchła ta całą epidemia Gabriel był w kościele i zabunkrował wszystkie drzwi i okna żeby nikt się tam nie dostał gdy ludzie potrzebowali pomocy on po prostu spanikował i nikogo nie wpuścił i przez to ten napis "Spłoniesz za to w piekle" na budynku :)

Według mnie ta tajemnica ojca Gabriela jest taka :Gdy wybuchła ta całą epidemia Gabriel był w kościele i zabunkrował wszystkie drzwi i okna żeby nikt się tam nie dostał gdy ludzie potrzebowali pomocy on po prostu spanikował i nikogo nie wpuścił i przez to ten napis "Spłoniesz za to w piekle" na budynku

To akurat wydaje się być oczywiste, pierwsza myśl która każdemu(w miarę kumatemu) przyszła do głowy. Może być też tak, że był z kimś w kościele i po prostu gdy razem wracali z wyprawy czy coś w ten deseń, to pierwszy wpadł do kościoła i nie wpuścił spowrotem reszty ;)

Chyba przestanę oglądać TWD. Oczekiwanie na kolejny odcinek jest taki irytujący. Najchętniej opierdzieliłbym wszystko pod początku do końca na nowo. Jak ja zazdroszczę tym, którzy TWD jeszcze nie widzieli...
Też o tym myślałem, ale wolałbym nie natknąć się w międzyczasie czekając do końca sezonu - co by obejrzeć cały na raz - natrafić na spojlery, które są i na pewno będą, co za tym idzie mogłyby mi popsuć rozrywkę. A poza tym co tydzień - 1 godzina przyjemności z oglądania TWD to akurat idealna rozrywka bo dość ciężkim poniedziałku(w moim przypadku).

Ale wreszcie ruszyli z tematem tej blondyneczki, bo coś o niej ludzie pozapominali z poprzedniego sezonu.

Gdy zobaczyłem ten fragment odcinka pomyślałem sobie - kurde, zapomniałem o tej postaci. ;p

Ciekawe jak smakował? ( ͡° ͜ʖ ͡°)