W co gracie?

A ja sobie aktualnie gram w AoC i nic ale to nic mnie od niego nie odciągnie :)

Wal do mnie Joker... Nick Gambit albo Freeq... teraz bylem nieosiagalny... bo bylem w Krakowie pare dni :) Ale juz jestem na chacie :)

Lekkie necro.

Aktualnie gram (ponownie) w Icewind Dale 2. Swietna gierka, troche niedoceniana a szkoda. Nastepny bedzie po raz n-ty Baldurs Gate 2. W mmo nie gram narazie w cale i nie zamierzam poki co. Poczekam na cos swierzego, co nie odgrzewa utartych schematow w 100% i liczy na to ze bedzie fajnie (tak jak np Aion).

To teraz ja: left 4 dead(kumpel pożyczył konto mióóóóóóóóód),battleforge (polecam świetna strategia w połączeniu z mmo i rpgiem :D) burnout paradise,CoD 4,kings bounty legenda,i prince of persia

Ja gram w reala, aktualnie szukam partnerki do expienia.

Przeciez juz znalazleś , nazywa sie Iręka

Przeciez juz znalazleś , nazywa sie Iręka

HAHAHAHA, no racja, najlepsza baba to własna graba ... Powiem o tym mojej, pewnie będzie zazdrosna... :P

Saper RULES!!!!

Saper RULES!!!!

Nom lukaj na mojego kumpla

http://www.xfire.com/profile/dredzio04

zobacz ile ma total

Zkonczylem z grami mmo i normalnymi ;f wchodze na kompa teraz tylko po to zeby wbic na gg&skype . A z reka tez juz skonczylem ( 6 dni temu zerwalismy). Ppl can change!

Ja też się chce pochwalić jaki to fajny jestem. Wchodzę na kompa tylko po to by pogadać na gg :)

Sorki za offtop, ale rozwalił mnie kolega wyżej.

Zkonczylem z grami mmo i normalnymi ;f wchodze na kompa teraz tylko po to zeby wbic na gg&skype . A z reka tez juz skonczylem ( 6 dni temu zerwalismy). Ppl can change!

own own own xD

Szczerze to mi też się nie chce grać ;P To chyba przez kompa

ta ironia jakaś nie ironiczna była :D. Fajność się mierzy przecież przez ilosć ramu na kompie :P

To ja tez chce sie dowartosciowac i powiedziec wam ze dzis wysypalo mnie trondzikiem... ale ze ja zdolna bestia i wycisnelem wszystko z ryja.... a ta gre nazwalem "zlap syfa". No i zmeczylem mojego czlonka dzis z 3 razy... ale moze kiedys awansuje i zalicze dmuchana lale... jak mi moi koledzy kupia oczywiscie :)

Kupilem sobie sierpniowe LOGO bo byla wzmianka o quadach... za 63 tysie mozna miec Polarisa Sportsman'a 850EL :)

Cholera to musi posowac szybciej niz samochody z silnikiem 1,1.... 1,2 :)

A by nie bylo Offa... KURNIK RULEZ!!

Jeśli kurnik to tylko kalambury :) A tak do tematu to właściwie gram już tylko od czasu do czasu w Guild Wars lub Combat Arms, albo "odgrzewam" sobie jakieś stare gierki. Ostatnio trafiło na Halo: Combat Evolved i zabawa jest przednia. Ale niedługo to już w nic nie pogram, bo zbliża się...ten...czas...to...miejsce...zwane szkołą :P

Jeżeli jesteście fanami MMORPG to musicie obadać Entropię, ja gram już ponad trzy lata i jakoś nie zapowiada się, żebym zmieniał tytuł :)

Jak mam grac w FPSy to tylko ArmA2 albo OFP2 :)

A jak w MMO to AoC, czekam na C9, Spellborn i moze Aion

Ja gram w WoW (czekam na Cataklism). Pogrywam czasem w CoD4 jak mi sie nudzi to w Spore sobie zwierza stworze. No i oczywiście Plemiona. Czekam też na Szczerbca.

Obecnie pykam w Rome Total War i powiem wam ,że wg. mnie jest to najlepsza strategia w jaką kiedy kolwiek grałem. Także w WWE Raw - Ultimate Impact ,grafika i fizyka gry jest tragiczna ,lecz dla fana WWE jest to git gra. A kubox o niej nie wie :P

@Spawn

Co do FPS-ów jestem jednak za UT i Quake. Mam prawie wszystkie części tych gier prócz UT 3 i Quake ET