A ja sobie aktualnie gram w AoC i nic ale to nic mnie od niego nie odciągnie
W co gracie?
Wal do mnie Joker... Nick Gambit albo Freeq... teraz bylem nieosiagalny... bo bylem w Krakowie pare dni Ale juz jestem na chacie
Lekkie necro.
Aktualnie gram (ponownie) w Icewind Dale 2. Swietna gierka, troche niedoceniana a szkoda. Nastepny bedzie po raz n-ty Baldurs Gate 2. W mmo nie gram narazie w cale i nie zamierzam poki co. Poczekam na cos swierzego, co nie odgrzewa utartych schematow w 100% i liczy na to ze bedzie fajnie (tak jak np Aion).
To teraz ja: left 4 dead(kumpel pożyczył konto mióóóóóóóóód),battleforge (polecam świetna strategia w połączeniu z mmo i rpgiem ) burnout paradise,CoD 4,kings bounty legenda,i prince of persia
Ja gram w reala, aktualnie szukam partnerki do expienia.
Przeciez juz znalazleś , nazywa sie Iręka
Przeciez juz znalazleś , nazywa sie Iręka
HAHAHAHA, no racja, najlepsza baba to własna graba ... Powiem o tym mojej, pewnie będzie zazdrosna...
Saper RULES!!!!
Zkonczylem z grami mmo i normalnymi ;f wchodze na kompa teraz tylko po to zeby wbic na gg&skype . A z reka tez juz skonczylem ( 6 dni temu zerwalismy). Ppl can change!
Ja też się chce pochwalić jaki to fajny jestem. Wchodzę na kompa tylko po to by pogadać na gg
Sorki za offtop, ale rozwalił mnie kolega wyżej.
Zkonczylem z grami mmo i normalnymi ;f wchodze na kompa teraz tylko po to zeby wbic na gg&skype . A z reka tez juz skonczylem ( 6 dni temu zerwalismy). Ppl can change!
own own own xD
Szczerze to mi też się nie chce grać ;P To chyba przez kompa
ta ironia jakaś nie ironiczna była . Fajność się mierzy przecież przez ilosć ramu na kompie
To ja tez chce sie dowartosciowac i powiedziec wam ze dzis wysypalo mnie trondzikiem... ale ze ja zdolna bestia i wycisnelem wszystko z ryja.... a ta gre nazwalem "zlap syfa". No i zmeczylem mojego czlonka dzis z 3 razy... ale moze kiedys awansuje i zalicze dmuchana lale... jak mi moi koledzy kupia oczywiscie
Kupilem sobie sierpniowe LOGO bo byla wzmianka o quadach... za 63 tysie mozna miec Polarisa Sportsman'a 850EL
Cholera to musi posowac szybciej niz samochody z silnikiem 1,1.... 1,2
A by nie bylo Offa... KURNIK RULEZ!!
Jeśli kurnik to tylko kalambury A tak do tematu to właściwie gram już tylko od czasu do czasu w Guild Wars lub Combat Arms, albo "odgrzewam" sobie jakieś stare gierki. Ostatnio trafiło na Halo: Combat Evolved i zabawa jest przednia. Ale niedługo to już w nic nie pogram, bo zbliża się...ten...czas...to...miejsce...zwane szkołą
Jeżeli jesteście fanami MMORPG to musicie obadać Entropię, ja gram już ponad trzy lata i jakoś nie zapowiada się, żebym zmieniał tytuł
Jak mam grac w FPSy to tylko ArmA2 albo OFP2
A jak w MMO to AoC, czekam na C9, Spellborn i moze Aion
Ja gram w WoW (czekam na Cataklism). Pogrywam czasem w CoD4 jak mi sie nudzi to w Spore sobie zwierza stworze. No i oczywiście Plemiona. Czekam też na Szczerbca.
Obecnie pykam w Rome Total War i powiem wam ,że wg. mnie jest to najlepsza strategia w jaką kiedy kolwiek grałem. Także w WWE Raw - Ultimate Impact ,grafika i fizyka gry jest tragiczna ,lecz dla fana WWE jest to git gra. A kubox o niej nie wie
@Spawn
Co do FPS-ów jestem jednak za UT i Quake. Mam prawie wszystkie części tych gier prócz UT 3 i Quake ET