Nie dziwię się tym osobom, którym się nie chce grać, w końcu nie ma dobrej gry, w którą można by było długie miesiące lub lata spędzić, a tych parę co są to z abonamentem, na który nie każdego stać. Mi też się od jakiegoś czasu w nic nie chce grać, ostatnio gram w Magic The Gathering Online/ i przez octgn, generalnie też w inne karcianki przez online. Czekam cały czas aż wyjdzie starcraft 2 i diablo 3.
W co gracie?
Dark sector z CD Action. Polecam wszystkim! Dawno nie gralem w taka dobra gre akcji i to w dodatku za 15zl. 100% oplacalnosci.
Nowa wersja moje julubionej gry (MB2)
Stary, dobry GEX (moja pierwsza gra na pc 1998...Plyte mam do dzis, zero rys)
Demo nowego PES'a
Ja męczę Gothic'a 3 ale chyba do połowy nie dociągnę. Co jakiś czas popykam w diablo 2 i cabala. Szukam dobrego FPS'a jak znacie to PW.
Dobrych FPS'ow jest od pierona...
No tak grałem w CA jak na razie ale teraz coś mi nie chce chodzić. Ściągłem CrossFire też nie chce chodzić Może AVA...ale szukam też takiego gdzie bronie nie są na czas.
Nie bijcie..
W metin2 na priv servie.
Surka 94lvl (weapon)
Tam pvp jak każdy ma EQ+9 z 7 bonami(wyciągnąłem 217 inta, max w statach to 90 ), nie trwa nawet 10sek, trochę żałosne, ale jest zabawa.
W Heroes of might and magic 3 ze znajomymi (online oczywiście), i planuję ściągnąć jakąś fajną gierkę 2D, myślę o WonderKing z newsa.
Quake 3 Arena
Chyba nie muszę tłumaczyć co to za gra wg. mnie najlepsza część. Ostatnio odzyskałem go od kuzyna (kupiłem go w 2001 r.). Mam jeszcze pierwszą i czwartą część Quake ,lecz co do multi ten ma najlepszy. Jednak nie bije Unreala, polecam 25 zł antologia!!!
Frets on Fire
Klon Guitar Hero, stworzony przez fanów. Jest do niego pełno rozbudowanych modów i piosenek.
Imperial Glory
Taktyczna strategia, coś ala Total War (np. Rome lub Medieval). W miarę niska cena, jednak ta gra nie jest tak dobra jak Rome Total War (nie wchodzi w grę sam okres ,lecz sama rozgrywka, po prostu IG jest nudny ;( )
Jak narazie S4Leauge . Nie ma co planowac w cokolwiek grac bo co lepszego to mnie diabelsko tnie np RoM bardzo mi sie podoba lecz jak tu grac gdy cie w miescie tnie i dajesz rady nic zrobic ;/ Bez zmian dopoki nie zakupie lepszego sprzetu
A ja gram w GTA SA-MP i tak w różne gry czasami. Ostatnio grałem w CA.
Taa quake 3 za***ista gierka pamiętam jak noł-lajfiłem przy tym
Polecam każdemu.
ja tak: wieczorami CS:S
a tak normalnie przechodzę Risen, taki jakby lepszy Gothic na nowym silniku graficznym i bez Bezia, Lee, LEstera itd. Czasami pośmigam se w NFS: Shift (za którego nareszcie EA nie musi się wstydzić) po 00.00 ustawie bota w Jade Dynasty ;D, CoD 4 na multi, a Tak wgl to czekam na Assassin Creed'a II i CoD: Modern Warfare 2
Dark sector z CD Action. Polecam wszystkim! Dawno nie gralem w taka dobra gre akcji i to w dodatku za 15zl. 100% oplacalnosci. Nowa wersja moje julubionej gry (MB2)Stary, dobry GEX (moja pierwsza gra na pc 1998...Plyte mam do dzis, zero rys)Demo nowego PES'a
W ktorym CDA to jest?
W najnowszym
Noo rzeczywiście wygląda na porządną gierke.(gapiłem tylko gameplay'e) Jutro lecę kupić do kiosku:P
Jutro niedziela kioski raczej są zamknięte xd
O no rzeczywiście masz racje o.O to pójdę w poniedziałek.
Kupilem sobie Mirror's Edge, za jedyne 50 zl. Wyszla reedycja i mysle, ze sie oplaca kupic to za taka wlasnie cene. Wiecej bym nie dal:P.
http://www.xfire.com/profile/himek/screenshots/
Tu pare moich screenow z rozgrywki.
Gram od dłuższego czasu w Fallouta Online z kumplami ,tutaj screen jak sobie siedzę w jaskini oddziału gangu do którego należę.
Ja ostatnio tylko w CoD4 w sumie gram.
A ja teraz od czasu do czasu gram sobie w Runes of Magic