W Jakie MMO gracie?

Allods Online, ale ostatnio jakoś tak nudnawo mi się w nim zrobiło i szukam czegoś nowego... bezskutecznie.

koledzy z klasy wrocili do Pandory MT2. nie jestem odmieńcem :) właśnie ściągam

Trochę LotrO i Swtor od czasu do czasu Guild Wars dla przypomnienia sobie klimatu gry przed dwójką.

Age Of Crusaders - ageofcrusaders.com - nie jest to klasyczny RPG, to bardziej strategia z elementami RTS i TBS

Ja osobiście gram w LoL'a i trochę w WoW'a na prywatnym serwerze ale czekam do 3 Maja na TERA online bo w to będę grał na 100%.

WoW global, League of Legends

Silkroad PvP server :) z instant max lvlem

Teraz porywam się na RaiderZ i Tribes: Ascend. Od czasu do czasu do Battlefield 3 zajrzę.

Aktualnie powróciłem do starego nałogu czyli WoW,lecz z niecierpliwością czekam na GW2

To może w koncu ja się odezwe, ten temat przeżył dużo odkopów i nigdy nie odpowiedziałem, więc może teraz czas :) To tak, na chwilę obecną powróciłem do LoL'a (grywam po 2-3 mecze na dzien) a za niedługo zamierzam powrócić do Azeroth (WoW) :)

Grałem w Raiderz, Cabal Online, Metin 2, ale zadna gra z tych mnie nie zainspirowała, właśnie poszukuję gry w którą bym mógł zabić czas w pracy, ale jak na razie to pogram z kilka dni i szukam dalej. Czekam na coś szczególnego.

Ja narazie gram w Battlefield Heroes, a z (mmo)rpg to Aion.

lol, aion, rom, cs

LoL,Tribes Ascend,Blacklight i CoD MW3

Ja czekam na gw2 ;] A tak to w nic nie gram ;[

Patrz wpis "Twoje MMO" w profilu :)

Aktualnie : Battlestar galactica online, AA3 (ale to raczej nie mmo), AION (czasami), Black Prophecy

Ciągle czekam na Firefall ^^ i szukam jakieś NORMALNEJ !! średniowiecznej gry MMO

Ja pogrywam middlehardcorowo w Lige Legend lub Lige Legendarnych :D

Piszcie w co gracie, może dołącze. Interesuje mnie tylko rpg(nie fpsy i nie moba!)

Ja gram w lola aiona i teraz czekam na Allodsa PL ;>