Mi się akurat coś takiego podoba, głównie ze względu na mój ograniczony czas:)
War of the Immortals ekipa
Mi się akurat coś takiego podoba, głównie ze względu na mój ograniczony czas:)
Wiekszy problem lezy w kwestii 'darmowego uzytkowania' tego bota. Bo nie wierze, ze za darmo bedziesz go mogl uzywac dluzej niz godzine, ewentualnie dwie dziennie.
I nawet coś takiego fajnie wygląda. Nie wiem czy wiesz, ale podobnie jest w Crystal Saga (AFK Mode), gdzie dostajesz 1 godzinę użytkowania, a resztę z nagród za wykonywanie questów, więc nie jest tak źle.
Nawet te 2-3 godziny tygodniowo zrobią bardzo wiele.
Kupisz Poty z IS - to będziesz mógł używać bota, tak zapewne będzie.
Kupisz Poty z IS - to będziesz mógł używać bota, tak zapewne będzie.
No i tak bedzie. Nie robiliby tego bota gdyby im sie to nie oplacalo. No i beda ziomki 24/7 na botach.
Zalogowalem sie potwierdzilem key, a gdzie jest client przesuniety cbt ?
Zalogowalem sie potwierdzilem key, a gdzie jest client przesuniety cbt ?si, cbt przesunięte na 2go listopada
zapewne bot nie działa do końca dobrze i poprawiają ;d
no chyba że go usuwają to bardzo przepraszam, dla takiej sprawy mogę poczekać i miesiąc
co do tej dyskusji o bocie ;p
@guru - na pewno nie będzie tak że za jakieś tam robienie Q dostaje się xx h free bota
grałem w JD około 3 lat (z przerwami ofc) i bot w grze dobrze nie wróży,
nie zaprzeczam że to fajna sprawa dla tych który nie mogą spędzać przed grą xx h na dobę, ale z założenia bot w grze to farma 24/7 na tym bocie, więc oby tylko PWE dali 10% tego czasu za free to będzie hohoho i jeszcze raz
osobiście wolałbym wbijać ten lv przez 2-3dni po 12h dziennie (100% farmy) niż mieć bota i wydawać $$ na to żeby działał on bez przerwy, ponieważ nie będąc w top300 serwera nie ma szans wyrobić tak żeby farmić 24/7 i nie płacić ani $
@edit
właśnie przesunęli CBT na 3 listopada ;s
od razu zakomunikuję, jeśli nie usuną bota wyrzucam stronę PWE z zakładek ...
si, cbt przesunięte na 2go listopadazapewne bot nie działa do końca dobrze i poprawiają ;dno chyba że go usuwają to bardzo przepraszam, dla takiej sprawy mogę poczekać i miesiąc co do tej dyskusji o bocie ;p@guru - na pewno nie będzie tak że za jakieś tam robienie Q dostaje się xx h free botagrałem w JD około 3 lat (z przerwami ofc) i bot w grze dobrze nie wróży,nie zaprzeczam że to fajna sprawa dla tych który nie mogą spędzać przed grą xx h na dobę, ale z założenia bot w grze to farma 24/7 na tym bocie, więc oby tylko PWE dali 10% tego czasu za free to będzie hohoho i jeszcze razosobiście wolałbym wbijać ten lv przez 2-3dni po 12h dziennie (100% farmy) niż mieć bota i wydawać $ na to żeby działał on bez przerwy, ponieważ nie będąc w top300 serwera nie ma szans wyrobić tak żeby farmić 24/7 i nie płacić ani $@editwłaśnie przesunęli CBT na 3 listopada ;sod razu zakomunikuję, jeśli nie usuną bota wyrzucam stronę PWE z zakładek ...
Daj link o rzekomym przesunieciu startu cb. I nie chopdzi mi o szwabskie, czy fancuskie wersje, tylko angielska.
bo Ty chcesz angielski post i ja Ci wyczaruję ? nie wierzysz poczekaj do jutro, może i na usa coś opublikują
pwe nigdy nie otwiera serwerów na raty, co najwyżej dodaje coś po kilku latach
@Dixell - nie robię wody z mózgu, tylko informuje ich żeby nie robili sobie nadziei
bo Ty chcesz angielski post i ja Ci wyczaruję ? nie wierzysz poczekaj do jutro, może i na usa coś opublikują pwe nigdy nie otwiera serwerów na raty, co najwyżej dodaje coś po kilku latach
To w takim razie jak nie masz oficjalnego zrodla to przymknij dziobek i nie rob ludziom wody z mozgu.
szanujzielen twoje komentarze i nie wiedza już mnie tak irytuje że masakra. Jak czegoś nie wiesz to nie pisz i tyle a nie robisz z ludzi debili a sam nie jesteś lepszy. Nie wiesz nie pisz a nie spamujesz.
Przestancie sie rzucac mieskiem zombiakow i poczekajcie na "nowy dzien", ktory przyniesie nam owa informacje..
@Fujiwarr - to ja podałem info o przesunięciu, więc do mnie miej pretensje, nie do niego. Napisali na francuskojęzycznej, niemieckojęzycznej stronie, a wy nadal macie wątpliwości, co do przesunięcia CBT?
Ogarnijcie się, w USA jest teraz 10:00 i chyba do pracy przyszli, prawda?
Chyba umieją napisać, że "wóz albo przewóz", prawda?
Ponadto DALEJ nie mamy linku do DL - to jasne.
jeszcze długo nie będzie info na ENG wersji, jeśli dobrze pamiętam i się dobrze orientuje to u nich jest około 8:53
do 10 jeszcze sporo czasu, + 1-2h na ogarnięcie sprawy, nie znam nikogo kto przyszedłby do pracy i już znał wszystkie nowe/dziwne sytuacje w firmie
ale jeśli się ktoś nadal chce kłócić to wypad z tego tematu,
na pewno nie będę biegał w party z jednym czy drugim który klepie swoje (o ile zlikwidują bota, bo jak nie to pograne ;p)
@Fujiwarr - to ja podałem info o przesunięciu, więc do mnie miej pretensje, nie do niego. Napisali na francuskojęzycznej, niemieckojęzycznej stronie, a wy nadal macie wątpliwości, co do przesunięcia CBT? Ogarnijcie się, w USA jest teraz 10:00 i chyba do pracy przyszli, prawda? Chyba umieją napisać, że "wóz albo przewóz", prawda? Ponadto DALEJ nie mamy linku do DL - to jasne.
A co mnie obchodzi francuska czy niemiecka wersja? Poza tym mozliwe jest, ze maja jakis problem z tlumaczeniem z angielskiego na te jezyki i stad taka decyzja o przesunieciu tych 2 wersji. Oczywiscie moze byc tak, ze to jakis inny problem i angielska wersja rowniez zostanie przelozona, ale poki nie ma oficjalnego to cb startuje dzisiaj i juz. Takie wyprzedzanie faktow jest bezsensu, nie sadzicie?
No i po co była ta kłótnia:))))
To już całkowicie rezygnuję z gry, bo 2.11 inna gra będzie miała CBT, w którą mam zamiar zagrać. A Wam panowie życzę miłej gry, kiedy WoI wyjdzie^^
Moze i wyszlo na wasze, ale na przyszlosc wypadaloby nie wyprzedzac faktow.
to nie jest wyprzedzanie faktów tylko odczytywanie informacji z różnych źródeł
pw.fr = pw.de = pw.uk = pwe
to że w którejś z tych sekcji zostanie opublikowany wcześniej post, nie znaczy że nie zostanie opublikowany w pozostałych
tak było zawsze, jest i myślę że nadal zostanie, skoro jest to ciągle jedna firma z różnymi filiami
ale co ja będę się produkował i tłumaczył
CBT dopiero za tydzień, więc nie pozostaje nam nic innego tylko czekać i mieć nadzieję że:
- CB nie późni się jeszcze bardziej
- bot zostanie zlikwidowany
- zostanie wprowadzona nowa klasa: soul reaper