W HoTK był bot na wersji chińskiej, jak przenieśli tą grę to była ankieta na temat bota albo ludzie się burzyli, co do niego, więc go usunęli. Dlaczego tak z tym tytułem nie zrobili?
War of the Immortals ekipa
bo spadłoby zainteresowanie WOI tak samo jak miało miejsce z BOI
od któregoś lv exp jest tak mizerny że mało komu chce się zostawać w grze + uroki IS od pwe
z tego co mi wiadomo (wynika to tylko z obserwacji na filmikach) to nawet w JD od wanmei (pierwszy dystrybutor prawie wszystkich chińskich gier - pwe wykupuje od nich 70% licencji na wydawanie) nie ma kosmicznych itemów z energią w shopie, jest tylko ten który dostaje się z q raz dziennie (5k energy - starcza na 2,5h bota), mogę się myliś - jeśli tak to przepraszam (ale nie zauważyłem tych mocniejszych paczek)
ale PWE jak zwykle maksymalizuje swoje zyski lub bardziej chce to robić, bo nie zawsze im to wychodzi na dobre
jeśli w BOI zostanie ten bot gra będzie na max 2 lata od chwili wprowadzenia open beta, później grę zjedzą donaty i ich ustawione ceny
założyłem konkretny temat na offi WOI, zobaczymy jaka będzie odpowiedz na temat bota,
będę informował o przebiegu dyskusji o ile taka się nawiąże ...
@edit
niestety na 80% będzie bot, zatem ja odpadam z czekania na ten tytuł ...
Yyyy... to się popisuje PWE ;/ od 9 zaczną przekładać o równiutkie miesiące więc tak po nowym roku może się doczekamy BETY.
ja mam już gdzieś ten tytuł, dostałem się na CB w Eligium, więc tylko czekać kiedy ruszy ten tytuł, woi i tak będzie komercyjnym botem
Jest podana godzina o której wystartuje? Znowu temat ożyje, heh ^^
Warto wziąć pod uwagę, że w CB BoI też miało bota.
A btw, ja się piszę jako Duelist, ściągnę clienta dzień przed betą bo mi lapka wysadzi.
PS:
Mam nadzieje na większy balans rozgrywki, słyszałem już, że mają usunąć Zodiaki, i zrobić większy nacisk na pvp, czyli będzie za***iście.
Pierwszy mój post na tym forum. Dopisuje się do gry. Nick raczej Matu5
Klasa: Slayer(prawdopobonie)
ja zagram najprawdopodobniej Enchantress
A ja jednak zagram chyba Duelist'em. Poczytałem trochę, pooglądałem parę gameplay'ów i połączenie maga z DPS'em brzmi znakomicie.
A ja jednak zagram chyba Duelist'em. Poczytałem trochę, pooglądałem parę gameplay'ów i połączenie maga z DPS'em brzmi znakomicie.
Jeśli ta postać będzie taka jak ta hybryda z BOI to nawet tego nie ruszaj, w zyciu pt nie znajdziesz
Ale na solo będzie niezły ropierdol. Bo nijak mi się chce grać Heretykiem znów, którym w BOI wytrzymałem prawie 90 lvl.
A ja championem pociupie
albo magusem
No ja też zagram oczywiście Ranger.
PS.Szanujzielen z tego co zauważyłem piszesz się pod każdym tematem do grania w jakieś gry xD z tego co widziałem byłeś pod 4 tematami włącznie z tym.Czy aby nie nabijasz sobie postów? : D
dokładnie, siedzę i piszę gdzie się da, w ten sposób jak to napisałeś "nabijam obie posty" :-)
a tak na serio, to że czekam na kilka gierek od razu nie oznacza, że nabijam sobie posty,
jeśli uważam że mogę dodać coś od siebie po prostu dodaję, ale skoro już się czepiasz jeśli jesteś taki ciekawy mogę zarzucić Ci listą oczekiwanych tytułów i będziesz mógł przewidzieć w jakich tematach możesz mnie spotkać ;p
i na marginesie jak chcesz pogadać to ts/gg - nie róbmy spamu, bo znowu crracked zacznie mnie gnoić na pm
no chyba że masz kom w playu, to mogę Ci jeszcze numer podarować i wtedy porozmawiać (mam do tej sieci za free) ^^
co do WOI grubo zastanawiam się czy instalować to "coś", co prawda na kompie mam już instalkę, ale różnie bywa (może akurat zacznie mi przeszkadzać)
bo jeśli ma być BOT (nawet na OB) to nie zapowiada się ciekawie,
w ciągu max 2 lat inflacja tak skoczy, że bez wydawania $$ będzie można sobie posiedzieć w mieście i się powygłupiać...
@edit
nie wiem czy zauważyłeś kto jest założycielem tego tematu ;-)
Jeśli ta postać będzie taka jak ta hybryda z BOI to nawet tego nie ruszaj, w zyciu pt nie znajdziesz
Na forum WoI mówią (ofc. ci co grali w chińską wersję), że Duelist to bdobry debuffer.
BTW:Też się piszę pod Duelista.
Na forum WoI mówią (ofc. ci co grali w chińską wersję), że Duelist to bdobry debuffer. BTW:Też się piszę pod Duelista.nadal można grać na chińskiej i testować, która profka fajna i do czego się nadaje
^^
Ty to jestes dobry Andrzej. Piszesz cos o nabijaniu postow a tu taka akcja. Od tych spraw sa odpowienie osoby.
Ranger na pierwszy ogien! ble ble ble
ja się piszę na wspólną grę i wybieram między slayer, duelist lub magus ;< Jest jakaś stronka z opisem klas bo z tego co szukałem to biednie w jakiekolwiek informacje ;oo