Jak zwykle dali pozytywny popis z ceną. Nikt nie wyjeżdża z 300 czy 250 zł za podstawową wersję. Kosztuje 130 i to pewnie nie na długo. Kolejny raz małe pieniądze za jedną z najlepszych gier jakie można w ogóle kupić. Oby tylko nie zwiększyli zbytnio wymagań, bo już bywa średniawo na moim laptopie z dwójką. Chodzi bez większych problemów ale na małych ustawieniach. 3-4 FPS w dół w nowej wersji i może być pograne...
Wiedźmin 3 Dziki Gon - temat ogólny
Trochę ch*jowo Wiedźmin chodzi na XBoxie, widziałem wczoraj prezentację gameplay...nie wiem czy przekraczało w pewnych momentach 20 fps , mogli już na PC pokaz zrobić.

@Nehezbegar przecież to jest gra nieukończona sądzisz że na PC było by 60 FPS raczej wątpliwe:) do premiery jeszcze wiele miesięcy więc te spadki FPS zniwelują 100%
@Nehezbegar przecież to jest gra nieukończona sądzisz że na PC było by 60 FPS raczej wątpliwe:) do premiery jeszcze wiele miesięcy więc te lagi zniwelują 100%
Proszę nie mylić laga ze spadkiem fps, jeżeli chcemy bawić się w "mondrali" używajmy słownictwa którego jesteśmy pewni.
Gdzie ty chcesz mieć laga w grze której stabilność nie ma nic wspólnego z połączeniem sieciowym
@Up proszę poprawione, czy nie można się już pomylić? Zresztą na marginesie jak dla mnie to jedno i to samo nie raz widziałem na Forum jak osoby nazywają to "Lagami" więc nie widzę sensu twojej wypowiedzi każdy inteligentny człowiek się domyśli o co chodzi
Pół roku do wydania więc czasu na poprawę optymalizacji co niemiara.
Zamówiłem szczęśliwie kolekcjonerkę zaraz po tym jak wstała strona z pre-orderami
Liczę na to, że nie ograniczą edycji standardowej dla innych osób tak jak to było z Diablo 3. Co do wymagań raczej nie będą one zbyt duże, ponieważ redzi zawsze zoptymalizują grę tak, aby i na starszych piecykach poszła, bo znają realia życia w naszym pięknym kraju
http://www.cda.pl/video/13043768/Telewizja-pozytywnie-o-grachCo o tym sądzicie?
Pff... Media. Coś jest popularne to od razu się wypowiedzą choć pojęcia za grosz. Jakby tak ładnie zapowiadali wcześniejsze części.
http://cdp.us4.list-manage1.com/subscribe?u=57dbe0a4a3cb3cba66b896715&id=06ab811a38
Jeżeli ktoś nie zdążył zamówić swojej EK ma możliwość wpisania się na listę rezerwowych.
Osoby z listy rezerwowej będą miały możliwość zamówienia tego produktu jedynie w przypadku anulowania zamówień przez innych klientów, według porządku chronologicznego zapisów.
Spoiler w uj. Wchodzisz na własną odpowiedzialność.
http://www.vg247.com/2014/06/23/witcher-3-wild-hunt-map-pc-ps4-xbox-makes-skyrim-look-small/
Ponoć w internecie można znaleźć jeszcze wykradzione pliki - scenariusze do zadań, różne opcje zakończeń, no i same grafiki - jakieś 30 mb danych
Nienawidzę rpg w którym nie tworzę swojej postaci, ale wieśkowi ciężko odmówić, być może z czasem sobie kupię.
Nowy gameplay!
Optymalizacja trochę nie ten tego ale i tak cud miód.
Pora sprzedać nerkę. Ktoś chętny?
(I 1700 post się wbił).
Piękna gra cudna! Już nie mogę się doczekać jak odpalę Wieśka na 50 calowym TV ;*** Jeszcze tylko 6 miesięcy
Like Badass.
Lepiej niech się ktoś pochwali kto pociągnie tą grę.. Bo gra ma mieć koszmarnie wysokie wymagania ( Mój złom odpada )
Jednak zamiast wymiany PC, chyba warto zainwestować w konsolę ósmej generacji.