(wchodzi powoli do karczmy, siada przy blacie) jest tu ktoś?! (wzdycha) chcę kufel zimnego piwa! (w końcu jak zawsze sam się obsłużył) wszystko kur*a muszę robić sam..
Wiedźmin [GRA]
Od teraz nazywajcie eddarda karczmarzem pod Wyuzdanym Rurociągiem. Gratuluję.
No to przejmuję interes panowie, co podać?
Piwo już mam, więc podaj mi jadło, głodny jestem, dawno nic nie jadłem.
*podaje jajecznicę*
O karczmarzu świetna robota, uwielbiam jajecznice na boczku, skąd wiedziałeś?
Ile płace?
4 oreny będą.
Proszę bardzo. *przekazuje 4 oreny* Jak myślisz eddard, co teraz będzie z naszą czarodziejką? Zaryzykowała przyznaniem się co do swojej osoby. Jest w niebezpieczeństwie ze strony zła i jeszcze ata choroba. Myślisz, że kapłan ją uleczy a guardian będzie chronił?
*Wzrusza ramionami* Nie wiem. Musimy mieć taką nadzieję.
Nadzieję..ciężko o nią w tych czasach.
*kończy swoją jajecznice i wstaje* bywaj eddard do zobaczenia później *wyszedł z karczmy i skierował sie ku wyjściu z miasta*
Czarodziejka tak jak myślałem jest teraz pozostawiona sama sobie, potrzebuje naszej ochrony.
Więc ochroń ją.
Odkryłem, że nie zdążymy ochronić Abraxus, na tyle szybko, żeby użyła swej mocy ponownie. Otóż chronić może tylko gwardzista i kapłanka, ale kapłanka będzie musieć zużyć swoją moc, żeby uleczyć Xus, co znaczy, że będzie ją można ochronić tylko przez pierwszy i trzeci dzień ładowania, a w drugi ochrony nie będzie miała.
No tak mamy już tylko jednego gwardziste.
Tak się zastanawiam co z resztą. Chyba z 2-3 osoby jeszcze się nie odezwały. Tak mi się wydaje.
Jednak nikt nie wspomniał iż na 2 dni mamy przwagę, zło nie może użyć swej umiętności więc mamy jakby nie patrzeć dzisiaj i jutro szansę nitk dzisiaj nie może zostać zatruty.
Tak zupełnie odskakując od tematu gry - Ender, mógłbyś przestać robić double posty?
Pamiętaj, że oprócz strzygi i tego od zatruwania jest jeszcze jeden zły.
@kakeru a ty mógłbyś zacząć się jakoś udzielać? Zgłosiłeś się do gry a odezwałeś się bodajże 2-3razy.
Trzeba pomyśleć kogo dziś wyeliminujemy.
True strory jeszcze jest jeden zły, aczkolwiek Ender coś ostatnio za nerwowy jesteś, odkąd padł niewiara.