No nie byłem na imprezie dopiero co przyszedłem jakiś czas temu na piwo i jadło. Teraz jestem pełny i zmęczony więc jeśli pozwolisz to pożegnam się i udam się na spoczynek. Dobrej nocy(wychodzi na drugie piętro tawerny po schodach gdzie są łóżka, odwraca się ostatmi raz żeby machnąć ręką po czym znika za rogiem)
Wiedźmin [GRA]
Zamiast kłócić się o to kto więcej wychlał, wy zachlane ryje to radziłbym skupić się na ważnych sprawach
Nie ma na czym się skupiać, dopiero jutro będzie coś wiadomo.
Niestety zajęły mnie ważne sprawy. Ender, miło żeś się sam obsłużył. Co to złowrogiej, tajemniczej i samotnej postaci. Czy to ktoś z mieszkańców? Czy to może jakaś zagrywka sił zła? Zaiste, jutro może być ciekawie.
Mam nadzieję, że wasze historie są prawdziwe. Dzięki nim każdy może zacząć insynuować podejrzenia/zdania na daną osobę. Na dzień dzisiejszy nie mam jednak żadnych haków na nikogo. Może sen wyjawi mi jakieś tajemnice... Ale no cóż. Karczma nie przeżyje jeśli będę każdemu stawiać darmowe kolejki. Może kiedyś wyjaśnię skąd wzięła się nazwa. Wiecie, kiedyś przybył do naszej wioski sam Cesarz... Nieważne, zapraszam
Została nas garstka a ty jeszcze próbujesz na nas zarobić? Dobrze, że wcześniej zapasy zrobiłam.
Piwo za 2 oreny polej !!! :)
Co Niewiara, znowu idzie na zeszyt czy masz tym razem w gotówce?
Wiesz Abraxus, życie to życie. Nie rób mi tu antyreklamy
I tak świat idzie w kierunku zagłady to niech stracę płacę w gotówce
. No panie barman mam nadzieję że to starczy na pokrycie długów, a co mi tam niech stracę. Jak odchodzić z tego świata to chociaż w jednym barze mieć czyste konto
Haha, jakie ty masz dobre serce Może mógłbym zapomnieć o tym długu, ale widzisz... ja nie mam dobrego serca. Płać co do grosza Nie zapomniałem jednak o naszej długiej znajomości. Na dania mięsne masz 12% upustu. Styka?
A nie można na piwo stary druhu mój?
A nie można na piwo stary druhu mój?
Niestety, myślałem o tym. Nie martw się. To dla twojego dobra. Znając życie uchlałbyś się jutro z rana i nici z Twojej mistrzowskiej dedukcji Ja lecę do wyra. Niewiara, będziesz do tej 24, nie? Jak ktoś przyjdzie to mnie zastąp.
Baj de łej. Nie szukasz fuchy? Zwolniło się akurat stanowisko kelnerki zn. się asystenta od marketingu i całej tej reszty i nadałbyś się w sam raz To co, chętny?
Ludzie ludziska. Od teraz do odwołania w karczmie pod Wyuzdanym Rurociągiem szereg udogodnień oraz towarów z czarnego rynku!!!. Wszystko sprawdzone, oraz polecane przez szefów kuchni, dilerki i wszelkiej maści innych mistrzów. Patrzcie przecie na mego pieska też jest zadowolony z lekarstw pana Facosa
Patrzcie jak mu się mordka cieszy. A co najważniejsze!!. Każda potrawa została przebadana przez miejscowego eksperta
Przed użyciem nie konsultuj się z lekarzem ani farmaceutą bo to i tak Ci nie pomoże, każda potrawa niewłaściwie zaaplikowana zagraża Twojemu odbytowi i nosom Twoich najbliższych xD
Taaa, właśnie o taką reklamę mi chodziło Nic, jeśli chodzi o te towary pewnego pochodzenia kierować się prosto do Niewiary. Wiesz, na papierze wszystko musi być legalnie Nie żeby coś nie było... Do jutra ludziska!
Hehe a co tam jestem odważny skorzystam z usług tutejszej karczmy chociaż mam wrażenie że jeszcze tego pożałuję..
Wybaczcie ludziska, że tak późno się odzywam.
Już coś pusto tutaj, hę?
A nic, idę se pospać, tak do 16.
Karczmarzu, zostawiam zamówienie na godzinę 17 - czystą krasnoludzką i danie karczmy.
Widzę, że Karczmarz jeszcze śpi, w takim razie idę na poranny spacer(po czym wyszedł z karczmy)
Witam ludziska. Małe sprostowania.
1)Moje towary są legalne, oraz posiadają wszelkie możliwe certyfikaty bezpieczeństwa z pieczęcią samej bogini.
2)Możliwe są do nabycia tylko w karczmie Pod Wyuzdanym Rurociągiem
3)Ożyjcie trochę panie i panowie
Kto sobie z rana strzeli, cały dzionek się weseli!
Głos na Niewiara! odprawiłam dzisiaj rytuał i ukazała mi się prawdziwa postać Niewiary on jest Strzyga, paskudnym małym stworzeniem który przybrał ludzką formę.