Genialne przedstawienie Abraxus jednak to nie teatr więc zabijmy Ją
Wiedźmin [GRA]
Jak mówiłem, raczej żaden gwardzista nie da Ci ochrony, bo to bez sensu. Bez obrazy.
Zadziwiające jest to, że nasz jedyny jasnowidz się ujawnił tak szybko co jest głupie wręcz nie logiczne.
Spalmy tę strzygę!
@Damax
Skąd ta pewność i dlaczego bronisz Niewiare? on dzisiaj spłonie i zobaczą że jest strzyga i następne oskarżenia pójdą na ciebie
@Niewiara
Jest to logiczne mało jest graczy, a nawet jeżeli ja zginę razem z tobą to mają większą szanse na wygraną
Ja się nie boje zarzutów bo wiem że mam czyste sumienie a co do Ciebie mam szczere wątpliwości
Tak czy siak bronienie przeswietlonej strzygi jest niemądre, wręcz głupie.
@facos tylko że niektórzy mają wątpliwości co do tożsamości prześwietlającej.
Manipulantka do tego całkiem niezła hehe.. ja znam takie
cóż jak się mylę to możecie na następny swój cel wziąć mnie a obiecuje przed tym Ją przeprosić
Głosuję na Abraxus
facos jakże szybka zmiana zdań
@Abraxus- dalej nie widzę w tym logiki no ale nie mnie to osądzać.
W tym momencie ma decyzja, iż nie mogę pozwolić iż spłoneła czarodziejka głos na Damax. Zbyt chcesz jej śmierci, a jeśli mówi prawdę nasz niewiasta. Będzie narażona potem na ataki złego. Więc w tym momencie jest pozostawiona sama sobie. Jaki miała powód aby kłamać ?. Jeśli jest zarażona to i tak zginie, jeśli mówi prawdę, Więc siak czy tak los jej przesądzony. Czarodziejka jest ważna dla zwycięstwa.
Dokładnie, ja jej nie ufam i uważam, że sama jest strzygą. Kłamie co do tego, że jest zarażona. Czuję to w moich wąsach.
Zamieszanie jak w jednym z sezonów tyle że snajpera nam brak.
Dokładnie, w tym momencie powinna polecieć strzała, klasyk co do tematu, Niewiara, zostałeś kozłem. Od ciebie, a raczej od twej śmierci zależy życie Abraxus. Do wieczora nie ma co.dyskutować, tak mi się zdaje
Swój głos oddaje na ABRAXUS!
@Arias lepiej głosować na niewiarę, bo jeśli on jest zły, to Damax też, a jest o wiele bardziej niebezpieczny.
eddard myślisz że ryzykowałbym życie dla kogoś kogo nawet nie znam? Jestem zły ale chcę dobra taki paradoks
Szkoda tylko że tylko parę osób się udziela. Głos na Niewiare.
Facos zabijasz swojego asystenta..jak mogłeś.
To nie tylko asystent, to wielosezonowy przyjaciel. Jeśli się mylę mam nadzieję, że mi wybaczy.