Wiedźmin [GRA]

Oddaję głos na Abraxus. Wybacz moja droga ale zbyt dużo niespójności w twych słowach jest.

@Facos- Będę się boczył ale to tylko chwilę :D

Zostawiam was na trochę, ci co jeszcze nie głosowali niech się dobrze zastanowią na kogo chcą oddać swój głos.

@Damax ależ wy się świetnie znacie... Nie zdziwiłbym się, gdybyście się podczas tego rytuału poznali *ekhem* dogłębnie.

Aktualnie 4 Abraxus

3 Niewiara

@Damax ależ wy się świetnie znacie... Nie zdziwiłbym się, gdybyście się podczas tego rytuału poznali *ekhem* dogłębnie.

Sugerujesz coś? Bo jeśli tak to... musisz wiedzieć że ja "wolę babeczki" :D

Przelicz jeszcze raz. Zapodział się jeszcze jeden na Damaxa.

Co do tematu... Co to ma być? Mamy prześwietloną strzygę i ujdzie płazem? Bez jaj. Jak się okaże niewinny idzie Abraxus, logiczne, ale najpierw trzeba ukatrupić Niewiarę, sory Niewiara. Więc spinać poślady i głosować.

A jeśli Niewiara jest kimś ważnym, jeśli jest prawdziwym czarodziejem albo kapłanem? Wtedy go stracimy dla strzygi..

A jeśli Abraxus naprawdę jest czarodziejką? Wtedy stracimy ją dla wyjątkowo niebezpiecznej strzygi...

Aktualnie 4 Abraxus3 Niewiara

zgubiłeś mój głos xd.

a jeśli to ja próbuję manipulować Wami i mam na celu sprowokowanie Was do zmiany myślenia?

Spekulacje nic nam nie dadzą.

Jeśli Niewiara byłby kimś ważnym to by się ujawnił i by go któryś gwardzista ochronił. Ludzie, myślcie logicznie. Ender, dajmy na to jesteś Wiedźminem, chcą Cie spalić to co, strzelasz focha i mówisz "a spalcie mnie", czy mówisz prawdę i zabijasz złego? No ludzie.

Głosować na strzygę! Jeśli jest niewinny palimy naszą pseudo-czarodziejkę. Sory, tu nie ma miejsca na sentymenty.

Nikt nie strzelił focha i nie mówił spalcie mnie, niewiara tylko czeka.

czyli jest 4 na mnie 4 na Niewiara? To przynajmniej zróbcie remis tak żeby ja z Niewiara dzisiaj zgineli, nie pozwólcie żeby on dalej żył, naprawdę będziecie żałowali.

Ja i tak jestem już martwa ( nie liczę że ktoś mnie ocali) głosujcie w ostateczność tak jak napisałam, najmniejsze ryzyko jest wtedy

Dobra zagrywka Abraxus "Nie pozwólcie żeby on dalej żył, będziecie żałować"

Puste słowa

Głos na Niewiare.

Jeśli Abraxus się myli, zresztą było tu już parę takich obietnic, ona pójdzie jutro.

Dziwi mnie nagła odmiana facosa. Myślę , że Abraxus i on mogą coś knuć jednak wole nie rzucać pustych oskarżeń więc się wstrzymam.

Ona akurat mówi z sensem, w przeciwieństwie do ciebie, Damax. Ty tu jesteś głównym mąciwodą. Wiesz, że jeśli Abraxus okaże się czarodziejką, albo Niewiar okaże się być strzygą, to ty idziesz na listę. I zginiesz marnie.

Hmm. Wypiłem przed chwilą eliksir wspomnień wstecznych i pamiętam nasze wcześniejsze rozmowy (rp do przeglądania wcześniejszych stron). JunioR przedstawił się a potem powiedział tylko , że mamy problem. Dziwne. Nawet bardzo. Może nie chcę się wychylać.

Jestem pewny swojego i liczę się z konsekwencjami nie musisz mi pisać że zginę

To dobrze. Bo jeśli kłamiesz... No cóż, do widzenia.