Misiael, gdzie moja nagła zmiana zdania? Czy to nie ja od początku mówiłem, żeby głosować na strzygę? Cały czas mówię tak samo, coś Ci się pomyliło, przykro mi. Głosować na Niewiarę.
Wiedźmin [GRA]
Głos na Niewiare. Tak naprawdę, dziś głos na kogoś innego, niż Niewiernego i Abraxus jest dziś głupi i zmarnowany. Trzeba było wybrać pomiędzy dwoma osobami. Od tego zależy nasza przyszłość, od tego będą zależeć nasze przyszłe oskarżenia.
Dziś uważam, że rozsądniej będzie zaufać prawdopodobnej czarodziejce.
Wszyscy zginiemy!
Każdy kiedyś zginie, Ender.
Prawda, ale wolałbym do tego momentu żyć w spokoju z ludźmi niż w strachu przed złem.
Tego ostatniego raczej niestety nie unikniemy.
Racja.
Mamy 9 głosów, a graczy jest 13. Czy tych 4 może zagłosować? Jest teraz remis, a remisy są niebezpieczne.
Facosie, przeliczyłem głosy i jest 5 na Niewiarę i 4 na Abraxus (i 1 na Damaxa). Jeśli chcesz, mogę zaraz tu dać cytaty.
A więc płonę niechaj i tak będzie.
Jeszcze jest czas Niewiara, nie trać nadziei.
W ciągu tego czasu raczej nikt już nie zmieni zdania.
Po przeczytaniu jeszcze raz całego forum prostuję:
Niewiara 5 głosów
Abraxus 3 głosy (W sumie 2 ze względu na to, że Damax nie napisał na czerwono, następnym razem jakbyś mógł użyć koloru, ewentualnie napisz, że jesteś na telefonie:D)
Damax 1 głos
No cóż, tym lepiej dla nas.
Dobra
To kim był niewiara?
A czemu pytasz? Jeszcze 1:15.
czyli już nie ma nadziei, chyba, że tamta czwórka co się nie odzywa wejdzie i zagłosuje na Abraxus, ale to chyba nie możliwe.
Damax, niewiara jeszcze nie został spalony..
Pytam bo chcę się pośmiać z tych którym brakuje rozwagi
Najlepiej będzie jak Niewiara będzie strzygą. Wtedy Damax- nie tylko umrzesz, wcześniej zniszczymy ci życie.
Sledzilem wasze rozmowy przez dluzszy czas i wiem na kogo zaglosuje. Abraxus rzucila oskarzenie jako pierwsza. Pasowaloby to do sil zla ktore pewnie chcialyby jakiegokolwiek rozwoju sytuacji. Pozatym scenariusz wygloszony przez Abraxus wydaje sie zdeczka odrealniony. Tak wiec moj glos wedruje na Abraxus. Moze podjalem zla decyzje ktorej bede zalowal ale inna opcja nie wydaje mi sie sluszna. Pisze z telefonu