Wildstar - Dyskusja ogólna

Kupno za 130 złoty, a kupno za 70 to mało różnica Hasira, dlatego najlepiej kupować na rynku. Powinno działać włącznie. Jesli dobrze zrozumiałem to można opłacić również po 15, ale wtedy trzeba trzymać subskrypcje aż do wyjścia f2p by dostać nagrody. Mogłem coś źle zrozumieć

Na oficjalnej stronie jest za 60 zł, najtaniej, bezpiecznie i najszybciej.

Co do abonamentu to WS ma 14 euro czyli ok. 60 zł. Poprosiłam mojego szefa by dał mi dodatkowe zadanie po godzinach za które mi płaci 6 zł/godzina, dzięki czemu po 10h mam już na miesiąc abonamentu, a raptem dwa dni dodatkowej pracy, więc polecam :P I to lajtowej pracy zdalnej ^^

Czyli bez lekkiego nołlajfiena się nie obejdzie...I dzięki za odp.

Na oficjalnej stronie jest za 60 zł, najtaniej, bezpiecznie i najszybciej. Co do abonamentu to WS ma 14 euro czyli ok. 60 zł. Poprosiłam mojego szefa by dał mi dodatkowe zadanie po godzinach za które mi płaci 6 zł/godzina, dzięki czemu po 10h mam już na miesiąc abonamentu, a raptem dwa dni dodatkowej pracy, więc polecam I to lajtowej pracy zdalnej ^^

Na stronie głównej akceptują tylko vise, mc i jakiś hamerykański bank, najtaniej, najbezpieczniej, ale wcale nie tak szybko, bo trzeba się pierdzielić z paypalem

Na stronie głównej akceptują tylko vise, mc i jakiś hamerykański bank, najtaniej, najbezpieczniej, ale wcale nie tak szybko, bo trzeba się pierdzielić z paypalem

Dlatego ja mam Vise :) kilka sekund i zapłacone, żaden problem

Czyli bez lekkiego nołlajfiena się nie obejdzie...I dzięki za odp.

Wystarczy że będziesz robił salvage z niepotrzebnych rzeczy i sprzedawał materiały z nich w auction house, pinionżki lecą jak powalone, mnie już stać na 2 creedy (50p) więc nie narzekaj tylko bij lvl i zarabiaj.

Wystarczy że będziesz robił salvage z niepotrzebnych rzeczy i sprzedawał materiały z nich w auction house, pinionżki lecą jak powalone, mnie już stać na 2 creedy (50p) więc nie narzekaj tylko bij lvl i zarabiaj.

Rozumiem 1CREED= 25platyn? A abonament jest za 1 CREED?

Tak, ostatnio nawet niecałe 25 platyn. Nie wiem, jak teraz się wbija lvl, ale miesiąc powinien starczyć, jeśli codziennie pograsz przynajmniej te 2-3h, zwłaszcza jeśli będziesz miał szczęście do dropa :).

@up Level wbija się szybko, mi to 10 dni chyba zajęło.

Przecież nie wbiłeś jeszcze 50tki swoim stalkerem

Co z tymi zaproszeniami do circle? Mam 25 lv, może akurat znalazłaby się osoba robiąca questy na tej samej mapie... zawsze to szybciej i renowny się zdobywa, ale niestety nie ma jak się komunikować bo nie ma zaproszenia...

Wyrażenie tego w dniach nie jest miarodajne, jeden pogra 1h dziennie, inny 6 :). Mi 2 miesiące od startu zajęło około 70h robiąc wszystkie questy, teraz podobno jest szybciej.

Co z tymi zaproszeniami do circle? Mam 25 lv, może akurat znalazłaby się osoba robiąca questy na tej samej mapie... zawsze to szybciej i renowny się zdobywa, ale niestety nie ma jak się komunikować bo nie ma zaproszenia...

Za każdym razem gdy wysyłam jesteś offline, nie inaczej było przed chwilką :)

Piszę z góry, mam 48lvl i 87% a minęło 8 dni, więc i tak zaokrąglam :)

@PanLowca ile grasz średnio godzin dziennie?

Nie pytaj...Pracuje w domu...Więc cały dzień mogę sobie pozwalać robić questy w wolnych chwilach :)

@SiLuS Niestety nie siedzę całymi dniami, ale jak gram to w 2-3 godzinnych sesjach ze 2 razy dziennie

Wildstar do kupienia za 4 złote :P

Paypalem placisz szybciej niz Visa tak btw ;) + visa jak nie zauwazysz mzoesz niechcacy kliknac automatyczna subskypcje jak w wiekszosci gier chory marketingowy chwyt..

Są problemy bo się rzucili po taniości ^^ Najlepsze jest to że to tylko miesiąc grania bez żadnego bonusu. :)

Warto dodać, że dla osób, które posiadają już grę, kupno z tej promocji przedłuży abonament o 1 miesiąc. Niestety ten klucz możecie użyć tylko raz.Chwilowo są problemy z aktywacją więc proszę nie robić spamu, że coś jest nie tak i dlaczego nie można aktywować (jeśli ma się już grę).

Skąd wziąłeś takie informacje ?