Wildstar - Dyskusja ogólna

Dajcie mi zaproszenie także, jeśli można nick Vivi Arabasta

A xp działa na max 3gb RAM, mimo to gra działa mi dosyć płynnie, na oko 50-35fps., chyba od ostatniego razu jak grałem to popracowali nad optymalizacją :)

Ja też bym prosił o inva. Munia Oynoki

Mam pytanko (znowu) czy gdybym posiadał win7 zamiast xp to WS działał by mi płynniej?PS. jak dołączyc do circle?@PanLowca ile biłeś ten lvl?

Potrzebne zapro do circle, wyślij mi na PW swój nick

//edit

ok podałeś w temacie, nie doczytałem :)

Cricle według mnie to słabe rozwiązanie :) Gildia to już jest coś co jest dla 40+ osób, a kręci się o wiele więcej na serwerze :)

PanLowca nikt nie broni Ci zakładania gildii i pewnie kilka osób do niej zbierzesz. Wątpię jednak, ze ludzie obecni w circle od długiego długiego czasu będą pchali się drzwiami i oknami do Twojej gildii.

jeśli to możliwe również dołączyłbym do circle, nick: Tayashi Onion

A tak wgl. to kto tu zaprasza do Circle? D:

A tak wgl. to kto tu zaprasza do Circle? D:

Ja aczkolwiek w circle jest kilku graczy którzy mają ten przywilej :P

Czy muszę być zalogowany, zby dostać zaproszenie? Jeżeli tak do będę od 15 do 16-20 mniej więcej.

Czy muszę być zalogowany, zby dostać zaproszenie? Jeżeli tak do będę od 15 do 16-20 mniej więcej.

Musisz, właśnie wysłałem ale jesteś offline :)

Musisz, właśnie wysłałem ale jesteś offline

rowniez poprosze

nick : FF FF

Ja jak coś póki co jeszcze 50tki nie mam, a z kimś chętnie bym pogadał a chyba mnie nie ma w cricle :)

Pan Psychopatyczny - wiadomo inv.

Panowie, jeżeli jutro aktywuję klucz to dostanę jeszcze dodatki?

Jest do jutra więc najbezpieczniej będzie wklepać kluczyk dziś :)

Jejku, jeszcze tego nie zrobiłeś...? Uciążliwy trochę jesteś. Kupuje się, przypisuje do konta i już a nie bawienie się w jakieś G2 czy w inne pingwiny. Wybacz, ale jakoś mnie to zirytowało (kobiece humorki)

Nie wiem jakiej strefy czasowej oni są ale jesli Ameryka to u nich dzień kończy się około 12 naszej godziny. Czyli jutro do 12 godziny będzie u nich jeszcze 14.06. Nie wiem czy ten kod działa DO 15 włącznie czy nie, ale tak to powinno działać.

Kupno za 130 złoty, a kupno za 70 to mało różnica Hasira, dlatego najlepiej kupować na rynku. Powinno działać włącznie. Jesli dobrze zrozumiałem to można opłacić również po 15, ale wtedy trzeba trzymać subskrypcje aż do wyjścia f2p by dostać nagrody. Mogłem coś źle zrozumieć

Kod aktywowany, a zwlekałem dlatego, bo chciałem troche na trialu pojechać,bo potem by się okazało, że brakuje 1 dnia grindu na abonament...

Ps. Co do abonamentu, drogi on jest ? I czy da się na niego zarobić w 1 miesiąc bez nołlajfienia?

Zaczyna się, ledwo grę odpalił, a już czy da się zarobić na abonament w miesiąc. Jak porobisz w pracy wakacyjnej to zarobisz.

Serio zamiast cieszyć się grą to najważniejsze czy zarobi w miesiąc na nią.

No tak, bo jak nie zarobie to się już nią nie pociesze :D

Zależy, jak szybko wbijesz 50, jak się pospieszysz to zdążysz, w innym wypadku nie.