W takim razie ciekaw jestem kiedy będzie można go wklepać bo obecnie się nie da, niech pracują szybciej nad fixem
Wildstar - Dyskusja ogólna
Jeśli kupie tego wildstara za 4 ziko to jak przejdzie na f2p dostane sloty na postacie i w banku? pety i kostiumy mnie nie interesuja
Dostaniesz, nie otrzymasz tylko petów i dekoracji do domku
Nie mogę znaleźć na forum... Na jakim serwerze gracie?
Większość na PVE
Jabbit
Jabbit i większość z nas gra po stronie Exile,
Posted Today, 10:51 AM
Hey Everyone -
The WildStar codes that were provided as part of the E3 Humble Bundle promotion are Standard Edition codes and cannot be used to add game time to any existing WildStar accounts. They can only be used to create new game accounts.
We apologize for any confusion and inconvenience caused by the incorrect information briefly posted on our website. We understand that you may wish to have a refund and the Humble Bundle team will be able to help with that. Please reach out to their support team at https://support.humblebundle.com/.
Thanks so much,
Team WildStar
a wiec nici z miesiąca za 4 zeta ^^ a najlepsze jest to, ze cześć graczy z kupionym WSem aktywowała ten kod i dostała +1 miesiąc do abonamentu.
Ja zakupiłem z nadzieją że dostanę 1 miesiąc a tu lipa
A to jest ten serwer pve czy pvp?
Przepraszam za wprowadzenie niektórych w błąd. Niestety ale NCSOFT podał nierzetelną informację którą potem zmienili.
Tutaj są zdjęcia ;
A to jest ten serwer pve czy pvp?
No pzrecież masz wyżej, Jabbit PVE
ah bo dałem odśwież i od razu na dół xD wybaczcie
Ile waży gra?
@EDIT; Również jak kolega na dole, jak ktoś kupił kod, a nie może użyć i chcę się go pozbyć, to chętnie przyjmę, bo mam zamiar zacząć przygodę w świecie WS.
Pytanie, jeśli ktoś ma klucz i mu zbywa, podesłałby?
Chciałbym pograć aczkolwiek akurat ostatnio był event w docie i nie mam funduszy. Piszę tu do ludzi, którym rzeczywiście on zbywa . Nie chcę "żebrać".
W razie co, piszcie PW.
Ile waży gra?
Ostatnio instalowałem, pobierało około 20GB.
Czyli nie można zrobić triala i po 10 dniach zaaplikować kodu? Muszę zrobić normalne konto i od razu wpisać?
HALO HALO MAM PYTANIE
Pójdzie wildstar na 2gb ramu?
Czyli jak to w koncu jest....zrobilem sobie konto nie mialem nic na nim aktywowalem dodalo mi standard edition i mam 30 dni gry ?? czy poprostu tylko standart edition i tyle...?
@donen standard edycje + 30dni.