Wildstar - Dyskusja ogólna

Czyli jak to w koncu jest....zrobilem sobie konto nie mialem nic na nim aktywowalem dodalo mi standard edition i mam 30 dni gry ?? czy poprostu tylko standart edition i tyle...?

Tak masz 30 dni gry

Moze ktos mi podarowac klucz ? Niestety nie mam mozliwosci zakupu.

Czyli jak to w koncu jest....zrobilem sobie konto nie mialem nic na nim aktywowalem dodalo mi standard edition i mam 30 dni gry ?? czy poprostu tylko standart edition i tyle...?

Masz dodatkowe 30 dni gry.

Na 2gb ramu bez szans

Też dziś mocno wam WS laguje ? nigdy w grach nie miałem lagów, widocznie serwery słabe a graczy przybywa

Szansa na 2gb jest, ja grałem ale co jakiś czas będziesz mieć kicka bo ''out of memory''. Robiąc misje gdzieś w terenie będzie rzadziej, gorzej w mieście, ja jade na 3gb i xp :D

Panowie to jak w końcu jest z tymi bonusami? Grałem w pierwszych betach jednak komputer mi nie pozwalał na swobodną rozgrywkę. Teraz jest okazja za 4zł dostać i jestem ciekaw czy dostaje się te dodatkowe sloty na f2p itd itp czy trzeba opłacać abo ? (w sumie abo nie jest problemem bo wypłata pod koniec miesiąca)

Mogę na koniec triala aktywować klucz?

Panowie to jak w końcu jest z tymi bonusami? Grałem w pierwszych betach jednak komputer mi nie pozwalał na swobodną rozgrywkę. Teraz jest okazja za 4zł dostać i jestem ciekaw czy dostaje się te dodatkowe sloty na f2p itd itp czy trzeba opłacać abo ? (w sumie abo nie jest problemem bo wypłata pod koniec miesiąca)

Przecież masz chociażby na odicjalnej stronie WS wszystko ładnie opisane, zakupisz grę to dostaniesz sloty na postać, sloty w banku i coś tam jeszcze, nie dostaniesz natomiast peta, dekoracji i tytułu jeśli nie zakupiłeś gry do dziś

Doradzcie mi, jaki serwer wybrać. W innych grach, grałem na pvp ale czytałem, że aktualnie nikt tam nie gra.... Gra ktoś z was na pvp?

Mogę na koniec triala aktywować klucz?
Ta, czemu nie? Tylko już dodatkowych slotów na postać itd. Nie będzie.

Ps. Nie spodziewałem się, że healer w jakim kolwiek MMO mi się spodoba, a tu niespodzianka :D Dobrze, że sytuacja to wymagała, bo bym nawet nie próbował. Przynajmniej trzeba więcej skilla jako healer niż sam dps. Polecam spellslinger :)

Doradzcie mi, jaki serwer wybrać. W innych grach, grałem na pvp ale czytałem, że aktualnie nikt tam nie gra.... Gra ktoś z was na pvp?

Jabbit PvE exile, najwięcej polaków raczej, w tym nasze forum. Po wejściu na f2p pvp powinien odżyć

Ta, czemu nie? Tylko już dodatkowych slotów na postać itd. Nie będzie.Ps. Nie spodziewałem się, że healer w jakim kolwiek MMO mi się spodoba, a tu niespodzianka Dobrze, że sytuacja to wymagała, bo bym nawet nie próbował. Przynajmniej trzeba więcej skilla jako healer niż sam dps. Polecam spellslinger

No powiem szczerze że healer w WS musi mieć oczy dookola głowy :D ja ostatnio zrobiłem sobie heala spellslingera i na pierwszym adventures zachowałem się jak prostak i ich zostawiłem bo po prostu nie ogarniałem :D również dpsy i tank w WS muszą pomagać healerowi wchodząc w jego telegrafy

Właśnie taki jest problem, że jako tank nie ma czasu uważać na aoe, rzucać taunty i do tego jeszcze włazić pod skille SS'a. Co do serwera to jest bodajże darmowa możliwość zmiany serwera, więc jak pvp odżyje to sam z chęcią się tam przeniosę

jest jaka klasa postac, ktora walczy dwoma ostrzami naraz?

Niby stalker, ale czy dwa ostrza to można się kłócić

Także z kumplami przeniesiemy sie na pvp kiedy odżyje. Healer to super sprawa w tej grze. Gram healerem SS i jeszcze nigdy nie mialem takiego funu z healowania. Poki co jeszcze nikt przy mnie nie padł ;)

Jakby co zapraszać Vivi Arabasta i piszcie swoje nicki, to powinniście dostać zaproszenie do circle, o ile przywódca nie ma nic przeciwko.

Ps. Gildia kiedy będzie?

Jakby co zapraszać Vivi Arabasta i piszcie swoje nicki, to powinniście dostać zaproszenie do circle, o ile przywódca nie ma nic przeciwko.Ps. Gildia kiedy będzie?

Gildia będzie jak ktoś ją ogarnięty ją zrobi, ktoś kto będzie miał czas na jej prowadzenie, ktoś kto załatwi ts' a :)

jest jaka klasa postac, ktora walczy dwoma ostrzami naraz?

Stalker walczy szponami