Wildstar - Dyskusja ogólna

Da się w grze zarobić na opłacenie abonamentu ? Gra warta w ogóle grania ? Lajk ją ogarnie ? Jest trial ?

Panowie na koncie pustka świeci. Teraz dopiero zobaczyłem o tej akcji za dolara. Poratuje ktoś? Jutro z samego rana zwrócę. Do północy akcja się skończy a ja nie mam jak wpłacić pieniądze na konto. Ew posiadam dużo itemów w poe można wymienić.

Tak jest trial, czy laik ja ogarnie? Gra ma pewien poziom trudności na instancjach, ale nawet małpę można nauczyć pewnych rzeczy wiec i człowiek ogarnie! :) W grze da się zarobić na abo jednak myślę, ze 50 zl miesięcznie na hobby jakim jest granie w MMO można poświecić.

Jak ogarnąć triala bo chyba sobie rano zerknę gierkę.

Co do triala - możecie grać od razu, ale tylko do 20lvla + macie kilka duperelek zablokowany np. whisper czy zonechat

Miałby ktoś na zbyciu kluczyk? Niestety nie mam paypala.

W zamian mogę kupić jakąś gierkę. Tutaj mój steam:

http://steamcommunity.com/profiles/76561198038402797

Wbilem 10 lvl i jak dla mnie gra nadaje sie dla zrelaxowania typu - biegnij przed siebie i zabijaj wszystko co napotkasz :D na 2-3 skile xD dosc fajnie ale na dluzsza mete mzoe sie znudzic bieganie w kolko do okola mobow ^^

Czy jak dodam ten klucz do aktualnego konta WS dostane 30 dni gry? I czy bede miec dalej free transfer realm?

Wbilem 10 lvl i jak dla mnie gra nadaje sie dla zrelaxowania typu - biegnij przed siebie i zabijaj wszystko co napotkasz na 2-3 skile xD dosc fajnie ale na dluzsza mete mzoe sie znudzic bieganie w kolko do okola mobow ^^

Z takim podejściem do gry to nie zdziwiłbym się gdybyś dzisiaj skończył

Wbilem 10 lvl i jak dla mnie gra nadaje sie dla zrelaxowania typu - biegnij przed siebie i zabijaj wszystko co napotkasz na 2-3 skile xD dosc fajnie ale na dluzsza mete mzoe sie znudzic bieganie w kolko do okola mobow ^^

Chyba graliśmy w 2 różne gry, jeśli zabijasz moba na 2 skille to siedzisz w lokacjach startowych, gra jest jedną z bardziej wymagających, zresztą i tak bardzo zmniejszyli już poziom trudności

Polecam pójść na dungeon, adventure albo raid (jesli dotrwasz do 50) :P

@up zgadzam się, gra wygląda zabawnie itd, ale jest bardzo wymagająca, co bardzo mi się podoba :)

Zgadnijcie kto wbił właśnie 50tke :D ? już nawet pvp set zdobyłem (początkowy)

Ma ktoś może jakiś dobry build pod Espera na leveling ;>?

Na oficjalnej stronie jest za 60 zł, najtaniej, bezpiecznie i najszybciej. Co do abonamentu to WS ma 14 euro czyli ok. 60 zł. Poprosiłam mojego szefa by dał mi dodatkowe zadanie po godzinach za które mi płaci 6 zł/godzina, dzięki czemu po 10h mam już na miesiąc abonamentu, a raptem dwa dni dodatkowej pracy, więc polecam I to lajtowej pracy zdalnej ^^

Polecasz ludziom robienie z siebie białego murzyna? ;) Serio nawet nie wiedziałem, że ktoś jest zadowolony z zarobków 6 zł/h. I to jeszcze zostawać po godzinach.

Oj hasira... Jak chcesz, to ci wyślę z 10 euro na ten abonament.

Nabazgrane ze smartfona.

Polecasz ludziom robienie z siebie białego murzyna? Serio nawet nie wiedziałem, że ktoś jest zadowolony z zarobków 6 zł/h. I to jeszcze zostawać po godzinach.Oj hasira... Jak chcesz, to ci wyślę z 10 euro na ten abonament.

Spokojnie, koleżanka pewnie miała na myśli jakąś pracę wakacyjną dla dzieciaków. Oby.

Własnie tak patrze, czy sobie tej gry nie zakupić, i jedno mnie zastanawia, bardzo ona zcasualowana jest? Szybko sie dobija etn end game? Są jakieś większe problemy ze zdobywaniem setów do PvP, czy co tam się w tej gierce robi w end gamie?

To tak nabicie 20 lvl z triala długo zajmie ? Tak żebym wiedział czy dalej będę grać ? Jak mam kodzik 30 dni to styknie do premiery f2p ? Ile czasu zajmuje zarobienie w grze na abonament ?

To tak nabicie 20 lvl z triala długo zajmie ? Tak żebym wiedział czy dalej będę grać ? Jak mam kodzik 30 dni to styknie do premiery f2p ? Ile czasu zajmuje zarobienie w grze na abonament ?

Daruj sobie, to nie gra dla ciebie

Nie gra dla mnie bo ?

Ludzie ogarnijcie się z pytaniami "czy starczy mi 30 dni do F2P" bo ludzie będą się z was śmiać, samo Carbine pewnie nie wie kiedy dokładnie przejdzie na F2P a Wy się nas o to pytacie ? litości, ile macie lat

Co do czasu wyfarmienia na abonament to skąd niby mamy to wiedzieć ? nie wiemy czy jesteś ogarniętym graczem, nie wiemy nawet ile czasu poświęcasz dziennie na grę, zależy też od szczęścia dropu, może być w 2 tygodnie ale sądząc po Twoich pytaniach to 2 miesiące :)

Spokojnie, koleżanka pewnie miała na myśli jakąś pracę wakacyjną dla dzieciaków. Oby. Własnie tak patrze, czy sobie tej gry nie zakupić, i jedno mnie zastanawia, bardzo ona zcasualowana jest? Szybko sie dobija etn end game? Są jakieś większe problemy ze zdobywaniem setów do PvP, czy co tam się w tej gierce robi w end gamie?

Gra w ogóle nie jest zcasualowana. To, że ma taką grafikę i humor w questach nie znaczy, że jest łatwa. Nie wiem jak pvp, ale pve łatwe nie jest.