Jak koledzy wyżej piszą, to ważna część gry która pokazuje Ci wszystko i pozwala wyczuć moment kiedy unik masz zrobić.
Bez tego licz na to że przed 30lvl dasz sobie spokój.
Jak koledzy wyżej piszą, to ważna część gry która pokazuje Ci wszystko i pozwala wyczuć moment kiedy unik masz zrobić.
Bez tego licz na to że przed 30lvl dasz sobie spokój.
Od strony przeciwników rozumiem, ale chodzi mi o moje własne telegrafy. Przecież da się bić bez tego wystarczy ustawić się odpowiednio i znać zasięg. Jeśli nie da się wyłączyć to czy da się to jakoś pozmieniać np. przezroczystość,kolor,wielkość. ?
Od strony przeciwników rozumiem, ale chodzi mi o moje własne telegrafy. Przecież da się bić bez tego wystarczy ustawić się odpowiednio i znać zasięg. Jeśli nie da się wyłączyć to czy da się to jakoś pozmieniać np. przezroczystość,kolor,wielkość. ?
Wyłącz sobie to w opcjach i combat. Ja na pewno nie chciałbym Cb widzieć w party na dungeon gdzie 60% Twoich ataków to "pudła" i mam nadzieję że do tego nie dojdzie
Nie rozumiem takich ludzi, przecież wiedziałeś że ta gra ma taki system walki, teraz kupił i mu nagle przeszkadza
Hahaha Wybacz ale ta gra opiera się na telegrafach (tych paskach na ziemi). Bez nic nie wiesz kiedy mobek, lub inny gracz Cię atakują i nie zrobisz uniku + w czasie ich pojawiania się widzisz czas castowania skilla. Ogólnie odpowiedź brzmi - nie, nie da się ich wyłączyć bo są integralną i niezbędną częścia gry.
Ehh czasami mam wrazenie ze lduzie troche pograli i juz mysla ze all wiedza Da sie wylaczyc , da sie zmieniac kolory
Wszytsko jest w opcjach
Ja mam wylaczone wszytskie telgrapfy w swoim rajdzie ( po za healerskimi ofc ) poniewaz ciezko wtedy zauwazyc ataki bossa przy takim spamie ^^ Jezeli ktos zamierza rajdowac z widocznymi wszystkimi atakami swojej grupy to hf mu zycze
Ehh czasami mam wrazenie ze lduzie troche pograli i juz mysla ze all wiedza Da sie wylaczyc , da sie zmieniac kolory Wszytsko jest w opcjach Ja mam wylaczone wszytskie telgrapfy w swoim rajdzie ( po za healerskimi ofc ) poniewaz ciezko wtedy zauwazyc ataki bossa przy takim spamie ^^ Jezeli ktos zamierza rajdowac z widocznymi wszystkimi atakami swojej grupy to hf mu zycze
Dzięki za odp. : ) A co do poziomu mojej gry. Każdy powinien grać tak jak mu lepiej, po to masz addony i możliwości zmiany, żeby wyciągnąć swój max w tej grze. Grając w grę tak na surowo ograniczacie się.
Ehh czasami mam wrazenie ze lduzie troche pograli i juz mysla ze all wiedza Da sie wylaczyc , da sie zmieniac kolory Wszytsko jest w opcjach Ja mam wylaczone wszytskie telgrapfy w swoim rajdzie ( po za healerskimi ofc ) poniewaz ciezko wtedy zauwazyc ataki bossa przy takim spamie ^^ Jezeli ktos zamierza rajdowac z widocznymi wszystkimi atakami swojej grupy to hf mu zycze
Przecież my piszemy o naszym telegrafie a nie grupy, telegraf grupy powinien być wyłączony
JAk dziala tu dungeon finder i gdzie go mozna znalezc ??
JAk dziala tu dungeon finder i gdzie go mozna znalezc ??
Masz pod N, sprawdziłbyś w keybinding
Masz pod N, sprawdziłbyś w keybinding
Gra jest fajna ale troche wiecej ludzi i bedzie ok ...btw MM jest miedzyserevrowy / nacjowy ? EU z NA itd ?
Gra jest fajna ale troche wiecej ludzi i bedzie ok ...btw MM jest miedzyserevrowy / nacjowy ? EU z NA itd ?
Tak, jest miedzyserwerowy/nacjowy
A jak sytuacja stoi z tankami?
Napisałem przecież pod spodem że technicznie telegraf da się wyłączyć, ale napisałem też że nie ma to najmniejszego sensu. Co do raidów, również mam wyłączone bo bym dostał oczopląsu, tak więc - czytanie ze zrozumieniem
@edit: oczywiście wyłączone telegrafy członków party, bo swoje włączone mam zawsze.
A jak sytuacja stoi z tankami?
Tanków? Tzn? Jest ich sporo, dość nietypowe klasy nawet. Tankowanie jest przyjmne jak się ma ogarniętego healera
Tanków? Tzn? Jest ich sporo, dość nietypowe klasy nawet. Tankowanie jest przyjmne jak się ma ogarniętego healera
xD poziom instancji aha - ostatni bos na 1 giniemy calym pt od jakiegos debufa wtf
Po ktorejw ogole stronie gra wiekszosc ludzi? z forum
xD poziom instancji aha - ostatni bos na 1 giniemy calym pt od jakiegos debufa wtfBtw- widze ,z e to samo co wterze z tankiem /healem na pt wchodzi sie w sekundePo ktorejw ogole stronie gra wiekszosc ludzi? z forum
To jest chyba instancja dla amatorów, protogames academy, musisz 1go bossa interruptowac
To jest chyba instancja dla amatorów, protogames academy, musisz 1go bossa interruptowac
I właśnie w tym przejawia sięchyba główna trudność tej gry. Wystarczy że jednej osobie/grupie, w składzie nie wejdzie CCBreak albo ktoś po prostu zaśpi i cały team pada i to jest piękne w tej grze
haha xD
Hej mam pytanie, uwazacie ze teraz po przejsciu na f2p gra ma szanse stac sie takim Aionem, jak przechodzil na F2P?
btw. przejscie na f2p=brak "prawdziwych dodatkow" zgadza sie?
Tez macie teraz problemy z grą?
Tez macie teraz problemy z grą?
a konkretniej ? u mnie jest wszystko ok
Ok, nvm. Problem u mnie bo nie potrafi mi komp wykryć połączenia ;_;
Tzn. Mam połączenie z internetem, jednakże sieć ma nazwę network, sieć do której jestem podłączony na codzień ma inną nazwę (+ odłączam kable/routery itp. A połączenie dalej jest) i nie może przez to podłączyć się do serwerów wildstara, ale także nie mogę się zalogować np. Na steama czy launchery także nie działają. Nawet nie mogę odpalić diagnostyki sieci..