Dzisiaj mam zamiar wejsc i pograc, jak wyglada sytuacja z klasami/sciezkami? Ktore sa najrzadsze/najbardziej przydatne w teamie?
Jakas wyglada obecnie AH - idzie cos tam kupic czy nie bardzo (malo ludu)?
Dzisiaj mam zamiar wejsc i pograc, jak wyglada sytuacja z klasami/sciezkami? Ktore sa najrzadsze/najbardziej przydatne w teamie?
Jakas wyglada obecnie AH - idzie cos tam kupic czy nie bardzo (malo ludu)?
W sumie miło zaskoczony jestem, zrobiłem dzisiaj ten pierwszy dungeon i na ostatnim bossie mieliśmy 3x wipe, mam nadzieje, że nie będzie potem tylko łatwiej
Dzisiaj mam zamiar wejsc i pograc, jak wyglada sytuacja z klasami/sciezkami? Ktore sa najrzadsze/najbardziej przydatne w teamie? Jakas wyglada obecnie AH - idzie cos tam kupic czy nie bardzo (malo ludu)?
Nie ma mniej lub bardziej przydatnych klas, nikt nie wyrzuci Cię z party jak to jest np: w gw2, najmniej jest chyba inżynierów
W sumie miło zaskoczony jestem, zrobiłem dzisiaj ten pierwszy dungeon i na ostatnim bossie mieliśmy 3x wipe, mam nadzieje, że nie będzie potem tylko łatwiej
Będzie trudniej, chociażby Skullcano na którego nikt nie zapisuje się przez LFG bo jest dość trudny i długi
To pytanie pewnie już padło kilka dni temu, ale przez ostatnie dni tak "wsiąkłam" w pracę, że praktycznie się wylogowałam z prawdziwego życia. Jak to jest z tym Humble Bundle? Można użyć tego kodu jak ma się już standard Edycje i otrzymać te dodatkowe 30 dni gry czy nie?
Bo nie powiem, że mi się przyda. Teraz przez robotę stracę pewnie z pół miesiąca abonamentu :/ W ogóle to jest uczarowane - tylko kupiłam WS to od razu walnęli mi górę roboty. Pszypadek? Nie sondze Pewnie mój szef jest fanboyem WoWa.
Hej mam pytanie, uwazacie ze teraz po przejsciu na f2p gra ma szanse stac sie takim Aionem, jak przechodzil na F2P? btw. przejscie na f2p=brak "prawdziwych dodatkow" zgadza sie?
Aion to deadgame gdzie na inste nei raz czeka sie caly dzien...gra tam 2k ludzi wiec nie porownuj tego do Aiona , ktory ledwo zipie w Europie.
JAk to brak prawdziwych dodatkow kolego skad ty sie urwales bo nie rozumiem ?Aion , TERA , Swtor i, Rift przeszly juz dawno na F2P i non sto pdostaja dodatki (content gry jest rozwijany) to nie gw2 , ze dostaje "dodatek" raz na 2-3 lata.
JAk wedzie na f2p przebije 90% obecncyh gier...tylko nie ebdzie to dla casuali
@Hasira nie nie mozna . apropo - wile osob tu pracuje i tego nie przezywa tak jak Ty w kazdym poscie.
Ten klucz jest tylko dla tych co gry nie mają
SiLuS, jaki masz nick w grze tak w ogóle? bo my razem w cricle jesteśmy.
"Gram" medykiem. Heal Zorka
Wszyscy graja w exile czy jak ?? Nikt w dominion ?
Ja gram po dominion i sporo ludzi jest w circlu też
Ja exile , granok warrior fajny klimat ma gra ;] jest jakas polska gildia w exile ??
@up nie wiem, ale niedługo powinna powstać jedna
haha Zapraszam do Illium
Zainstalowałem za pomocą Curse Client 4 addony(AuraMastery,Ayth Quest,IconLoot,JunkIt) jednak żaden nie chce się uaktywnić w grze. Ktoś wie co mam zrobić żeby działały ?
haha Zapraszam do Illium
Byliśmy, pozwiedzaliśmy, pogadaliśmy. Mam kilka screenów.
Zainstalowałem za pomocą Curse Client 4 addony(AuraMastery,Ayth Quest,IconLoot,JunkIt) jednak żaden nie chce się uaktywnić w grze. Ktoś wie co mam zrobić żeby działały ?
Z czego słyszałem Curse ma jakieś problemy ale nie jestem pewien. Spróbuj manualnie zainstalować w C>User>Nazwa>AppData>NCSOFT>Wildstar>Addons.
Byliśmy, pozwiedzaliśmy, pogadaliśmy. Mam kilka screenów.Z czego słyszałem Curse ma jakieś problemy ale nie jestem pewien. Spróbuj manualnie zainstalować w C>User>Nazwa>AppData>NCSOFT>Wildstar>Addons.
Zrobiłem tak jak napisałaś niestety nie podziałało
@up Z cricle będziemy robili gildię, mam nadzieję że przejdziecie do naszych
Curse posiada addony do nieaktualnej wersji gry, więc większość z nich nie pójdzie Ci dzisiaj. Musisz patrzeć na datę wydania addona. Te którą są wydane po 2015, mogą chodzić ale też nie wszystkie.
Faktycznie wersja jakiegoś API gry wynosi 10 a addony maja 8-9 dzięki
W grze w addonach ustaw, żeby ignorowało wersje API. Dzięki temu większość chodzi i jest ok.