Wildstar - Dyskusja ogólna

Zależy od addona, ale w niektórych wypadkach to nie jest dobre rozwiązanie. Chcąc wprowadzić jednego addona, ignorowałem wersję API i zniknęło mi całe UI, także niektóre z nich nie nadają się już do korzystania.

Dodajcie Asmeroth Excal 50lv stalker

Zapraszamy serdecznie do gildii założonej przez ludzi z circle o wdzięcznej nazwie : "Gildia Testowa" ^^.

Na chwile obecną przyjmujemy , każdą chętna osobę do wspólnej gry. Gdy już wyklaruje się w gildii grupka bardziej ambitnych graczy przeprowadzimy wybory na lidera i vce.7

Kontakt poprzez forum lub w grze: Sinestro DeRooth

Serwer Jabbit - Exile

Razem z 3 znajomymi przenieśliśmy się na serwer pvp stronę dominion. Zapraszamy ;)

Taka tam podróż z gildią z Thayd na tereny dominion
Jakie to są klasy?

Sorry, double post. Mój telefon zgubił net i wrzucił dwa razy. Proszę moda o usunięcie tego posta.

Razem z 3 znajomymi przenieśliśmy się na serwer pvp stronę dominion. Zapraszamy Jakie to są klasy?

2x stalker (Ja w środku) + Spellslinger

@up możesz mi powiedzieć jak się sprawuje medic jako healer teraz?

Leczy strasznie dużo, ale jego skillami trudno wycelować... to chyba wszystko

Czyli jednak ktoś gra po dominion :) Tylko szkoda że na pvp, bo jak narazie trochę się boję wykorzystywać transfer, jeśli nie mam pewności że ludzie będą tam :D

Cóż gierkę właśnie ściągam i od siebie do tematu mogę dodać tylko, że szkoda iż nie ma streamowego downloadu i np. od połowy pobranych plików nie można grać ;(

Leczy strasznie dużo, ale jego skillami trudno wycelować... to chyba wszystko

Skilami medyka trudnmo wycelowac ? lol chyba ci sie z SS pomylilo ... medic ma najwieksze aoe telgraphy z healerow :) wiec ...

W ogóle pytanko:
Intel i5 - 2450 = 2,5 ghZ x4
6gb ram
radeon 7450 1gb

Da rade pograć względnie normalnie ?

Skilami medyka trudnmo wycelowac ? lol chyba ci sie z SS pomylilo ... medic ma najwieksze aoe telgraphy z healerow wiec ...

Zdawało mi się, że ktoś wcześniej pisał, że medyk strasznie dużo leczy, ale ma małe aoe, no cóż mój błąd

W ogóle pytanko:Intel i5 - 2450 = 2,5 ghZ x46gb ramradeon 7450 1gbDa rade pograć względnie normalnie ?
Mam połowe tego co ty a gra chodzi dosyć płynnie, więc spokojnie.
Czyli jednak ktoś gra po dominion Tylko szkoda że na pvp, bo jak narazie trochę się boję wykorzystywać transfer, jeśli nie mam pewności że ludzie będą tam

Jak wszyscy będą tak myśleli to nigdy nie zapełniły tego serwera. Zapraszamy do nas, ludzie zaczynają tam grać, widać to po początkowych lokacjach :)

@up mógłbyś coś więcej na temat medica? Jest słabszy od SS? Często brany jako healer?

Poleca ktoś jakąś gildie ?

@up Wbijaj na server pvp dominion, coś tam zrobimy ;)

Oynoki ogolnie wszyscy helarzy sa brani ( ludzie maja lekkie skrzywienie do SS poniewaz malo ogarnietych helearow bo jest imba trudny ) medicy bardzo dobrze nadaja sie do leczenia tankow ze wzgledu na mozliwosc regenerowania shiedlu :) Spokojnie znajdziesz grupe .

Dla rozjaśnienia dla wszystkich pytających.

Na raidy są brane WSZYSTKIE KLASY.

Każdy może być top dpsem, tylko taki Stalker np. będzie odstawał na wielkich grupach thrashu, ale może nadrobić na mniejszych i bossach
Przeżywalność na bossach i znajomość klasy > EQ > Klasa postaci

Każdy może być dobrym tankiem, jednemu łatwiej drugiemu trudniej, ale bardzie chodzi o znajomość taktyk na bossów itp.

Każdy healer może być tym najlepszym. Esper i Healer mają większe telegrafy niż Spellslinger, ale on ma za to największy burst heal i jest (przy podobnych zdolnościach i eq) najlepszym healerem dla tanka.

Bierzcie klasę, która się wam podoba, każdy się nada.

Po wpisaniu kodu na stronie przykierowuje mnie do wybrania subskrybcji jak to pominąć aby aktywować swoje konto ?