Ja wpadam na pvp serevr 15 lvl po stronie dominion dajcie jakies namiary .
Wildstar - Dyskusja ogólna
Właśnie zasysam WildStar i zamierzam grać na pvp - dominion/ Ktoś poda jakiś nick to chętnie dołącze do gildii o ile ma TS'a
Byłam dziś na pierwszym dungeonie i jest hard, 12 wipe tylko, pfff... I to w sumie trochę przeze mnie bo zanim skumałam co to jest "interrupt" (a Esperr ma skill przerywający castowanie) to zginęliśmy z jakieś 7 razy xD No a reszta to była już z winy healera (jak dobrze mieć na kogo zwalić)
@donek @Eclipsei teraz jestem w pracy, ale jutro wszytko wam podam to pogramy
Zapraszam wszystkich chętnych, nim więcej osób na pvp serwerze tym lepiej. Chętnych zapraszam na pw.
Opłaca się brać na Espra - Soldier czy może Explorer .. nie mogę się zdecydować
Path decyduje tylko o tym co lubisz robić. Jak lubisz zabijac, bronić to bierz soldiera. Jak lubisz eksplorować i zwiedzać - bierz explorera. Bonusy i skille od ścieżek nie są jakieś super odkokszone, a na pewno nie na tyle żeby brać "tę lepszą".
My z Oynoki przerzuciliśmy się na server PvP po stronie Dominion. Pierwszy dung jest łatwy ;p my go zrobiliśmy za pierwszym razem bez WIpe. skill z interruptem ma każda klasa.
Hmmm dziwne w glownym miescie na PVp servie nie ma nikogo to normlane ?
@AdiosMuczaczo
Nie jest aż tak pięknie z tymi ścieżkami. Explorer nie przydaje się ani trochę dla grupy, soldier w sumie też nie, vendor i ognisko od settlera jest całkiem przydatne, a summon od scientista jest bardzo użyteczny, a nawet podwójnie u stalkera, który może czmychnąć obok mobków wprost pod bossa i przywołać drużynę zaoszczędzając kupę czasu.
Pierwszy dungeon trudno nazwać dungeonem, Protogames Academy to bardziej przygotowanie gracza pod dungeon
Ten server pvp to jakas kpina...jest poprostu pusty ^^ 3 itemy na AH :X
Wszystkie serwery są takie wyludnione czy tylko ten PvP?
Wszyscy się przenieśli na pve i radzę zrobić to samo przynajmniej do premiery f2p. Na pve jest dużo graczy. Ludzie boją się chyba wyzwań i tego, żeby ich czasem nikt nie zabił jak robią questy bo to jest nie do pomyślenia przecież...
taaa :X robie nowa postac na exile jednak lepiej pograc z ludzmi od nas.
Śmiało grajcie na PvE. PvP jest aktualnie pusty, ludzie pouciekali na PvE, żeby mieć z kim grać. Poza tym niewielka różnica, osoby, które mają PvP ON i tak możesz bić na mapie, a takie skoki z partyzanta biorąc pod uwagę, że masz inny gear do PvE i PvP, który daje spoorą przewagę to w sumie nic niezbędnego.
My właśnie przerzuciliśmy się na PvP, żeby chociaż ktoś tam był, bo jak wszyscy będą non stop uciekać na PvE to ten drugi server będzie wiecznie pusty.
My właśnie przerzuciliśmy się na PvP, żeby chociaż ktoś tam był, bo jak wszyscy będą non stop uciekać na PvE to ten drugi server będzie wiecznie pusty.
@Blamuro ale na pvp nie ma nikogo wiec sensu gry tam nie ma - jedynie po przejsciu na f2p
ja robie nowa postac na jabber po stronie exile bo w sumie ladniej tu niz u dominion - ciagle pada desz i mgla a z tego co widze wiecej chyba garczy nawet.
No akurat jak teraz biegam na Deradune to ciągle kogoś spotykam, więc jacyś gracze są. Jeśli wszyscy będą się przerzucać na PvE to faktycznie nikogo nie będzie później. Jak widać, że jacyś gracze będą to inni będą też zostawać.
1 racjonalny powód dla którego powinniśmy grać na pvp? Bo narazie takowego brak. To, że ludzie siedza na pve działa w dwie strony, siedzą, bo jest tam z kim grać oraz jest tam z kim grać, bo tam siedzą. Nie ma żadnego sensownego powodu, by używać serwera pvp, skoro nie ma z kim się bić.
Zaczynam właśnie pykać na jabber jak coś nick Haxioor Liugi