Wildstar - Dyskusja ogólna

1 racjonalny powód dla którego powinniśmy grać na pvp? Bo narazie takowego brak. To, że ludzie siedza na pve działa w dwie strony, siedzą, bo jest tam z kim grać oraz jest tam z kim grać, bo tam siedzą. Nie ma żadnego sensownego powodu, by używać serwera pvp, skoro nie ma z kim się bić.

Na pvp sa 3 itemy na AH i to jest powod , chyba , ze cos robie zle :) ?

btw na jaberze po stronie exile jest jakas masakra- wiecej ludzi niz mobow :|

Nie rozumiem graczy którzy nie dość że idą na serwer PvP (max 100 ludzi online) to jeszcze po słabszej stronie (dominon)

PvE to to samo, wystarczy mieć pvp włączone i możesz być zabity jak i ty możesz zabijać tych którzy też mają włączone.

To w takim razie servery PvP w każdej grze nie mają jakiegokolwiek sensu bytu.

Ale nie rozumiesz że PvE serwer różni się tylko tym że żeby kogoś zabić musisz włączyć On

Serwer PVP jest dobry, zawsze to jakieś urozmaicenie, po przejściu na F2P się zaludni :)

Serwer PVP jest dobry, zawsze to jakieś urozmaicenie, po przejściu na F2P się zaludni

Po przejsciu na f2p to ja tam napewno zawitam-> ale obecnie sensu nie widze gry chyba , ze za 2-3 dni sie w miare zaludni j bo na ajbberze jest normalna inwazja ludzi nawet o tej porze

Witam jest mi ktoś w stanie wyjaśnić dlaczego gra osiąga u mnie 15 fpsów ? pytałem wcześniej na forum czy uciągnie i ludzie mówili że tak a tu taka lipa :(

Witam jest mi ktoś w stanie wyjaśnić dlaczego gra osiąga u mnie 15 fpsów ? pytałem wcześniej na forum czy uciągnie i ludzie mówili że tak a tu taka lipa

Trzeba było pomyśleć chociaż trochę i przed zakupem pograć na trialu...

Mhm i nie można odpowiedzieć normalnie tylko się wywyższać ;) ? Pytam o co chodzi bo inne mmorpgi działają normalnie, a umówmy się, że kupienie gry za 4 zł to nie jest mega wydatek jeśli utrzymujesz się sam. Ktoś jest w stanie konstruktywnie odpowiedzieć na moje pytanie ?

Ale nie rozumiesz że PvE serwer różni się tylko tym że żeby kogoś zabić musisz włączyć On

Dlatego napisałem, że w takim razie jakiekolwiek servery PvP w każdym MMO nie mają racji bytu.

Gra ma spadki do tych 15 fpsów, czy to maksymalna ilość?

Mhm i nie można odpowiedzieć normalnie tylko się wywyższać ? Pytam o co chodzi bo inne mmorpgi działają normalnie, a umówmy się, że kupienie gry za 4 zł to nie jest mega wydatek jeśli utrzymujesz się sam. Ktoś jest w stanie konstruktywnie odpowiedzieć na moje pytanie ?

Optymalizacja trochę kuleje, to fakt. Ja na swoim 6 letnim złomie potrafię mieć pokaz slajdów, ale w większości wypadków śmiga ładnie ba ~40 fps

Nie rozumiem graczy którzy nie dość że idą na serwer PvP (max 100 ludzi online) to jeszcze po słabszej stronie (dominon) PvE to to samo, wystarczy mieć pvp włączone i możesz być zabity jak i ty możesz zabijać tych którzy też mają włączone.

Jest to pve serwer, mało osób będzie miało włączoną tą opcje. Btw czemu dominion jest słabszą stroną?

Póki co server pvp jest pusty, wszyscy przenieśli się na PVE czyli Jabbit za względu na zbyt małą liczbę graczy aby zaludnić 2 servery. Ja gram od premiery gry po stronie dominion, mamy tam polskiego circla, w którym regularnie jest po 10-20 osób online, są w nich najlepsi gracze na serverze którzy chętnie służą pomocą. Zapraszamy na dominion!

W razie pytań piszcie w grze: Modnoc Xerud.

Nie rozumiem graczy którzy nie dość że idą na serwer PvP (max 100 ludzi online) to jeszcze po słabszej stronie (dominon)

Proszę Cię nie gadaj głupot.... już dawno głupszej wypowiedzi nie widziałem..

Jest to pve serwer, mało osób będzie miało włączoną tą opcje. Btw czemu dominion jest słabszą stroną?

Może nie tyle co słabszą, dużo osób wybiera exile i jest u nas dużo "premadeów" a u dominion właśnie ich nie ma co w przyszłości może źle dla nich wróżyć bo premade eq wyrobi po czasie.

@up z jakiej racji? wytłumacz mi proszę ;)

Mam pytanie do osób które zakupiły WildStar na bundlu E3 Ticket. Otóż, aktywowałem grę na koncie, po podaniu klucza poprosiło mnie o wypełnienie danych do przedłużenia subskrypcji, wszystko wypełniłem i po zatwierdzeniu wyskoczył mi błąd. Klucz już się aktywował, ale w zakładce subskrypcja nie mam nic podane o 30 dniach grania (które powinny aktywować się wraz z kluczem). Do gry mogę jednak wejść. Pytanie tylko czy przypadkiem nie aktywował mi się trial (i dlatego mogę być w grze). Czy powinienem mieć te 30 "darmowych" dni wpisanych w zakładce subskrypcja?

Mam pytanie do osób które zakupiły WildStar na bundlu E3 Ticket. Otóż, aktywowałem grę na koncie, po podaniu klucza poprosiło mnie o wypełnienie danych do przedłużenia subskrypcji, wszystko wypełniłem i po zatwierdzeniu wyskoczył mi błąd. Klucz już się aktywował, ale w zakładce subskrypcja nie mam nic podane o 30 dniach grania (które powinny aktywować się wraz z kluczem). Do gry mogę jednak wejść. Pytanie tylko czy przypadkiem nie aktywował mi się trial (i dlatego mogę być w grze). Czy powinienem mieć te 30 "darmowych" dni wpisanych w zakładce subskrypcja?

Wyślij ticketa do supportu, wyjaśnij zaistniałą sytuację, dodadzą Ci 30 dni gry.

Aha, czyli te 30 dni powinno się jednak wyświetlać. OK, dzięki za info już piszę ticketa.

Powinno być Subscription Active.

U dominion tez gra sporo ludzi ale napewno sporo mniej niz w EXile - tka smao wyglada sytuacja w AIonie ELy-1/2x wiecej niz Asmo - jednak w tej grze nie ma siege wiec nie ma zadnej roznicy czy tu czy tu , jedynie cena creeda bedzie tansza u exile. A co do serverow - po f2p jak wspominalem pewnie otworza nowy i tam ludzie pojda by miec rowne szanse ...teraz wiekszosc ludzi tylko testuje gre