Ok, dzieki
Wildstar - Dyskusja ogólna
Z tego co kojarzę, to dodatki które dają większą ilość miejsc na postacie, kostiumy itd. są dla osób które kupiły grę.
Za to pety i różne tytuły otrzymują osoby w zależności od czasu ich subskrypcji. Mniejszy pakiet jest dla osób które wróciły do subskrypcji przed 15 czerwca i utrzymały to do przejścia na F2P.
Tak mi się zawsze wydawało, ale pewny nie jestem.
Dobra, zobaczy sie jak przejdzie na f2p, a ja do tego czasu nabede i utrzymam gre do przejscia na f2p. Nawet jezeli nic by sie nie dostalo, to chociaz postacia bedzie sie mialo do tego momentu wylevelowana (optymistyczne podejscie hehehe)
Mam problem z Freezami. Wczoraj wieczorem jak wszedłem do gry i wykonałem kilka misji z tutoriala wszystko było cacy, zero przycinki. Dzisiaj wszedłem do gry i od momentu gdy się ruszyłem zaczęły się freezy :/ Fakt, że mój komputer nie jest z NASA ale spokojnie powinien uciągnąć WS
Procek: AMD Phenom II x4 965 3,4GHz
Grafika: Gigabyte Radeon HD6580
Ram: Kingston HyperX 4GB
Nie chce robić niepotrzebnego spamu,z góry przepraszam,ale mam prośbę,jeżeli ktoś by miał na zbyciu kluczyk do ów gry chętnie bym przyjął.Mam ochotę sprawdzić grę zanim przejdzie na F2P.Pozdrawiam
Pograj na trialu, nie wiem ile on trwa ale trochę trwa a nie od razu żebrać o kluczyk
Ewentualnie mam jeszcze Guest Passy dające 7 dni gry (chyba jeden na jedno konto)
Trial ma 10 dni.
Mam drobne pytanko. Jak teraz kupie Wildstar'a to bede mial wiecej slotow na postacie i miejsca w banku (pety i inne mniej mnie interesuja), czy po przejsciu na f2p bede mial 2 sloty i mniej miejsca w banku
Bedziesz mial wiecej slotow na postac + banku + fashiona ( nie musisz oplaca suba ) wiecej info w filmiku link ponizej
Trzeba utrzymać subskrypcję aż do przejścia na f2p.
Nie prawda utrzymac subskrycpje trzeba tylko i wylacznie jak chce sie dostac peta + mount + tytul + item do domku:)
Wszystkie infa ( bonus dla ludzi ktorzy zakupili WS przed f2p tak licza sie te z humbla tez , dla tych ktorzy oplacali WS oraz dla tych ktorzy utrzymaja suba i na koniec totalny f2p ) w tym filmku wyjasnilem
A jeżeli ktoś założył Gildie przed F2P i potem nie opłacał abonamentu to na f2p, gildia zostanie skasowana ?
Widzę że już się zaczyna Barrens Chat vol.2
A jeżeli ktoś założył Gildie przed F2P i potem nie opłacał abonamentu to na f2p, gildia zostanie skasowana ?
Przejdzie ale nie bedziesz mogl zapraszac ludzi do gildi ( bez suba ) . Dopiero gracz z premka moze zapraszac
Przejdzie ale nie bedziesz mogl zapraszac ludzi do gildi ( bez suba ) . Dopiero gracz z premka moze zapraszac
Nawet jeżeli będzie ktoś założycielem gildii przed f2p , nie będzie mógł zapraszać? ;o
Nie wazne czy zlaozysz gildie przed "prawo do zapraszania " beda mialy tylko i wylacznie osoby z premka.
free premka
Guilds Cannot invite into or create a Guild Can invite into and create a Guild
Zalozyc gildie teraz mozesz bo masz oplacony abonamnet ( kupiona gre ) ale po przejsciu na f2p nawet jezeli gidila zostanie to nie bedziesz mogl zapraszac nowych ludzi sam nie majac konta premium.
Powiem szczerze, dopiero dzisiaj siadłem nieco mocniej do tego WildStara po przerwie i... hell, jak ta gra się zmieniła. Trochę ciężko mi się odnaleźć.
Gdyby gra teraz wyszła, taka jaka jest teraz, to mogłaby się spokojnie trzymać na P2P przez jakiś czas.
Might Tay pewnie nie tylko ty ale niestety gra zrazila swoim mizernym poczatkiem i teraz nawet po przejsciu na f2p bedzie ciezko odbudowac
Oby wszystko bylo jednak ok
Napisałem do supportu, dostałem odpowiedź, że 30 dni subskrypcji zostało aktywowane przez nich ręcznie, w zakładce nadal mam "You do not have an active subscription." No i jak tu nie kochać ich supportu?
Ma ktoś z grających tu w Wildastara taki problem? "Crafting canceled by movement, stay put and try again.". Ni ma zbytnio odpowiedzi w internetach jak to naprawić.
Mam problem z Freezami. Wczoraj wieczorem jak wszedłem do gry i wykonałem kilka misji z tutoriala wszystko było cacy, zero przycinki. Dzisiaj wszedłem do gry i od momentu gdy się ruszyłem zaczęły się freezy :/ Fakt, że mój komputer nie jest z NASA ale spokojnie powinien uciągnąć WSProcek: AMD Phenom II x4 965 3,4GHzGrafika: Gigabyte Radeon HD6580Ram: Kingston HyperX 4GBWyłącz i włącz.
Ja sobie poradziłem reload addonów + naprawa plików gry, jeśli ktoś by miał taki problem.
Trochę lipa z tym ograniczeniem zapraszania do gildii, właściwie większość będzie kupowało Creeda tylko po to... Cwani są I ciekawe jaką cenę będzie on miał. Po umieszczeniu WS w Humble Bundle cena Creeda już wzrosła, bodajże przedwczoraj było to już 26 platyn. Skoro tak szybko wzrasta to przy f2p pewnie będzie 200% tej ceny jak nic... I już wtedy taki łatwy do kupowania nie będzie.