Wildstar - Dyskusja ogólna

26 platyn kosztuje od kiedy zacząłem grać tj od tygodnia

Trochę lipa z tym ograniczeniem zapraszania do gildii, właściwie większość będzie kupowało Creeda tylko po to... Cwani są I ciekawe jaką cenę będzie on miał. Po umieszczeniu WS w Humble Bundle cena Creeda już wzrosła, bodajże przedwczoraj było to już 26 platyn. Skoro tak szybko wzrasta to przy f2p pewnie będzie 200% tej ceny jak nic... I już wtedy taki łatwy do kupowania nie będzie.

cena bedzie nizsza niz teraz poniewaz do gry wejdzie wiecej creed sellerow ;) - bez creeda mozesz dojsc do gildi ale nie mozesz jej zakladac bodajze.

@Arazziel - na 4gb ramu nie pograsz bo gra po odpaleniu zajmuje praktycznie 4 gb tak wiecej 4 dokup. Procek tez niezbyt dobry. karta powinna dac rade spokojnie.

Raczej nie co z tego ze bedzie wiecej creed selerow jak graczy ktorzy potrzebuja creeda bedzie dajmy na to x100 wiecej :) Ceny pojda w gore w pierwszym miesiacu napewno kiedy przyjda totalnie f2p ( nowe gildie , exp bosty dla nowych gracyz itd itp ) . Po 3 miesiacach + ceny creedow sie unormuja . Tak samo bylo na poczatku p2p pamietam moje peirwsz credy kupione za 1.5 p gdzie miesiac pozniej bylo to juz 9 p a po 2 miesiacach jakies 15p, dopiero po 3 miesiacu cena zaczela po woli isc do gory a nie leciec w kosmos

sam gram na 4 gb ramu, proszę by osoby, które nie znają się na ws od strony technicznej nie wypowiadały się na ten temat

Widzę że już się zaczyna Barrens Chat vol.2

Widzę że założycielka gildii Dragonborn występuje na czacie w roli głównej, rozmowy po Polsku na jednym z głównych kanałów ogłaszam za otwarte

cena bedzie nizsza niz teraz poniewaz do gry wejdzie wiecej creed sellerow - bez creeda mozesz dojsc do gildi ale nie mozesz jej zakladac bodajze.@Arazziel - na 4gb ramu nie pograsz bo gra po odpaleniu zajmuje praktycznie 4 gb tak wiecej 4 dokup. Procek tez niezbyt dobry. karta powinna dac rade spokojnie.
Ja gram na 3gb ramu i jedyny problem to kick co jakiś czas, ale tylko jak latam po mieście... Kilka miesięcy temu grałem nawet na 2 gb ramu,male wtedy odczuwalem spore sciny

Wystarczyło zrobić Repair w Launcherze oraz w grze wpisać /reloadui i wszystko hula aż miło 0 przycinek zarówno tych freez'owych jaki fps'owych. Pragnę również powiadomić, że serwer PvP zaczyna pomalutku ożywać :) Dzisiaj na 1 mapie zawsze miałem 4+/6 graczy obok siebie, a w głównych osadach było ich znacznie więcej :)

Ja gram na 3gb ramu i jedyny problem to kick co jakiś czas, ale tylko jak latam po mieście... Kilka miesięcy temu grałem nawet na 2 gb ramu,male wtedy odczuwalem spore sciny

na 3gb ramu gratuluje poczekaj az pojdziesz na raid lub co s w tym stylu jak braknie ci pamieci po 10 sekundach...

Co do servera PVP - jak naarzie ejst tam tragedia i nie widac by sie zaludnial..musza cos z tym zrobic.

@Arazziel server pvp dalej nie zyje wystraczy wejsc do glownego miasta 0000000 ludzi a auction house z 5 itemami . Proponuje wejsc na

serverze pve do glownego miasta.

Co do gildi na serevzre pve....nie bede sie wypowiadal poziom tragiczny 0 zgrania mzoe jedynie kilka osob cos tam dziala.

Hey Hey! Przestaliśmy Testować. W demokratycznych wyborach podjęliśmy decyzje o zmianie nazwy gildii na Dzika Gwiazda!

Gramy już całkiem na poważnie w oczekiwaniu na f2p < kilkanaście osób ma opłacony abonament na kilka miesięcy do przodu! >

Nowy post rekrutacyjny: http://mmorpg.org.pl/forum/topic/74134-jabbit-pve-exile-gildia-dzika-gwiazda-zapraszamy-nowych-graczy/

Do zobaczenia w grze Panie i Panowie! :)P

Wystarczyło zrobić Repair w Launcherze oraz w grze wpisać /reloadui i wszystko hula aż miło 0 przycinek zarówno tych freez'owych jaki fps'owych. Pragnę również powiadomić, że serwer PvP zaczyna pomalutku ożywać Dzisiaj na 1 mapie zawsze miałem 4+/6 graczy obok siebie, a w głównych osadach było ich znacznie więcej

PVP Server ozywia? Yuhu!!! :D

Kupiłem na promocji Wildstara i prawde mówiąć średnio ;)

Plusy:

- dobry engin, choć ostro ciągnie zasoby karty :)

- ładny kolorowy świat

- podoba mi się system skilli, coś ala no target, choć targetować moby też można ;)

- poczucie humoru

Minisy:

- wolę świat fantazy, nie czułem tego klimatu co w WoW czy Allods.

- questy strasznie namięszane, co za dużo to niezdrowo. Wolę standardowo wziąść parę questów zrobić je i wrócić do bazy ;)

- mała liczba klas.

- ogólny rozgardiasz :)

Mimo wszystko wolę WoW, wolałbym też allods, który dawał mi więcej przyjemnośći z gry (gdyby nie te runy! ) Szkoda, że NCSoft nie poszedł w świat fantazy, nie zrobił czegoś ala Lineage 2 tylko z humorem ;) Byłby mórowany hit.

Zalogowałem się dzisiaj specjalnie na serwer PvP - CREED 60platyn. Chyba jednak mimo wszystko przecierpię ten PvE.

Ale... damn. Poszedłem dzisiaj z jakimiś pre-made potankować Veteran Skullcano - tego mi brakowało. Chyba najfajniejszy dungeon veteran, jeżeli chce sie mieć golda.

Hey Hey! Przestaliśmy Testować. W demokratycznych wyborach podjęliśmy decyzje o zmianie nazwy gildii na Dzika Gwiazda! Gramy już całkiem na poważnie w oczekiwaniu na f2p < kilkanaście osób ma opłacony abonament na kilka miesięcy do przodu! >Nowy post rekrutacyjny: http://mmorpg.org.pl/forum/topic/74134-jabbit-pve-exile-gildia-dzika-gwiazda-zapraszamy-nowych-graczy/Do zobaczenia w grze Panie i Panowie! :)P

Nie zebym sie czepial ale nazwanie gildi nazwa gry troche slabe ... Coz wasz wybor :)

Dalej zapraszamy wszystkich chetnych na server pvp stronę dominion. Dużo ludzi zaczelo grac, gdyby była możliwość ksucia mobow do q to byłaby walka o moby czasami. :) Polaków tez sporo juz spotkałem.

@Oynoki

Jak tylko support ogarnie dupe i aktywuje mi wreszcie 30 dni subskrypcji to zagram właśnie na serwerze PvP.

@up Super, jak wbijesz pisz, w grupie zawsze raźniej ;) Jutro mamy zamiar zakładać gildie.

Fajnie ze powolutku wszystko zaczyna sie rozkrecac ;)

Ja gram po stronie Exile, Aurin Esper, Nick Iesabel Aventine, można dodać :)

@up Super, jak wbijesz pisz, w grupie zawsze raźniej Jutro mamy zamiar zakładać gildie.

NIe wprowadzaj ludzi w blad serevr pvp jest dead serevrem....pisze kolejny raz - AH jest puste a creed po 60 p cuiekaw jakim cudem to uzbiera ktos. - lepiej przeczekac do f2p na pve servie

NIe wprowadzaj ludzi w blad serevr pvp jest dead serevrem....pisze kolejny raz - AH jest puste a creed po 60 p cuiekaw jakim cudem to uzbiera ktos. - lepiej przeczekac do f2p na pve servie

Nie prawda, gram na pvp serwerze i praktycznie cały czas ktoś mi zabiera stworki i minimum po 5 osób ciągle stoi niedaleko mnie, nawet na początkowych lokacjach :)