Wildstar - Dyskusja ogólna

Mieszkam za granica od 4 lat i wiem jak to wyglada. Jak jestes w towarzystwie ruskow, czechow, wegrow, serbian, slowakow, chorwatow itd. Nie rozmawiają ze soba w swoim języku tylko zrozumiałym np tez dla mnie czyli angielski/niemiecki, tego wymaga kultura. Oczywiscie jesli siedzą sami w swoim towarzystwie to kazdy rozmawia jak chce, ale jak juz tylko ktos dołącza sie do rozmowy to mówią we "wspólnym" języku. Jesli chcesz w grze rozmawiać w swoim języku rob to na party czacie, prywatnej wiadomości lub gildijnym, ale na głównym w ktorym uczestniczą takze gracze z innych krajów okaz troche kultury i pisz np po angielsku(nie mów, ze nie umiesz bo w tych czasach to wstyd, chyba, ze wychowałeś sie w jakies dziurze zabitej deskami). Myslisz dlaczego inni gracze tak nie lubia Polaków, bo jako jedni z nielicznych nie potrafimy ukazać szacunku wobec innych graczy i rozmawiamy na globalnym czacie w swoim języku(to jest jeden z powodów dlaczego nas nie lubią).

Jak juz mowilem jesli chcesz rozmawiać ze znajomymi po polsku, prosze bardzo, ale w swoim gronie na waszym czacie. W innym przypadku angielski. Sorry, ale nie ja ustalałem jaki język jest międzynarodowy. Jak nie potrafisz to sie poucz troche zamiast grac w gry.

Pozdrawiam

Mieszkam za granica od 4 lat i wiem jak to wyglada. Jak jestes w towarzystwie ruskow, czechow, wegrow, serbian, slowakow, chorwatow itd. Nie rozmawiają ze soba w swoim języku tylko zrozumiałym np tez dla mnie czyli angielski/niemiecki, tego wymaga kultura. Oczywiscie jesli siedzą sami w swoim towarzystwie to kazdy rozmawia jak chce, ale jak juz tylko ktos dołącza sie do rozmowy to mówią we "wspólnym" języku. Jesli chcesz w grze rozmawiać w swoim języku rob to na party czacie, prywatnej wiadomości lub gildijnym, ale na głównym w ktorym uczestniczą takze gracze z innych krajów okaz troche kultury i pisz np po angielsku(nie mów, ze nie umiesz bo w tych czasach to wstyd, chyba, ze wychowałeś sie w jakies dziurze zabitej deskami). Myslisz dlaczego inni gracze tak nie lubia Polaków, bo jako jedni z nielicznych nie potrafimy ukazać szacunku wobec innych graczy i rozmawiamy na globalnym czacie w swoim języku(to jest jeden z powodów dlaczego nas nie lubią).Jak juz mowilem jesli chcesz rozmawiać ze znajomymi po polsku, prosze bardzo, ale w swoim gronie na waszym czacie. W innym przypadku angielski. Sorry, ale nie ja ustalałem jaki język jest międzynarodowy. Jak nie potrafisz to sie poucz troche zamiast grac w gry.Pozdrawiam

Widze , ze starsznie osobiscie dobieras zposty kazdej osoby nikt nie pisal a tym bardziej ja , ze pisze po polsku na chacie ;) Poprostu nikomu jeszcze nci sie nie stalo jak napisal cos na chacie po polsku i nikt nie ma o to pretensji nigdy praktycznie..co innego pisanie w party miedzynarodowym po polsku. Gram gram i do tej pory nie widze aby ktos pisal po polsku. Nie wiem tez dlaczego uwazacie , ze na PVE servie graja 13 latki ? ....gra tam 95% sereva pvp tak wiec dziwi mnie wasza opinia ;)

Mieszkam za granica od 4 lat i wiem jak to wyglada. Jak jestes w towarzystwie ruskow, czechow, wegrow, serbian, slowakow, chorwatow itd. Nie rozmawiają ze soba w swoim języku tylko zrozumiałym np tez dla mnie czyli angielski/niemiecki, tego wymaga kultura. Oczywiscie jesli siedzą sami w swoim towarzystwie to kazdy rozmawia jak chce, ale jak juz tylko ktos dołącza sie do rozmowy to mówią we "wspólnym" języku. Jesli chcesz w grze rozmawiać w swoim języku rob to na party czacie, prywatnej wiadomości lub gildijnym, ale na głównym w ktorym uczestniczą takze gracze z innych krajów okaz troche kultury i pisz np po angielsku(nie mów, ze nie umiesz bo w tych czasach to wstyd, chyba, ze wychowałeś sie w jakies dziurze zabitej deskami). Myslisz dlaczego inni gracze tak nie lubia Polaków, bo jako jedni z nielicznych nie potrafimy ukazać szacunku wobec innych graczy i rozmawiamy na globalnym czacie w swoim języku(to jest jeden z powodów dlaczego nas nie lubią).Jak juz mowilem jesli chcesz rozmawiać ze znajomymi po polsku, prosze bardzo, ale w swoim gronie na waszym czacie. W innym przypadku angielski. Sorry, ale nie ja ustalałem jaki język jest międzynarodowy. Jak nie potrafisz to sie poucz troche zamiast grac w gry.Pozdrawiam

Po 1, wstyd to kraść ;) Nie wstydzę się swojego języka, z resztą pięknego :)

Po 2, mam głęboko w poważaniu, że inni gracze nie lubią Polaków bo nie gram po to żeby być lubianym przez innych ;) To jest international serwer i będę mówił w takim języku w jakim uznam za stosowny w danej chwili. Przykład ze screena pokazuje, że rozmowa toczyła się pomiędzy rodakami, gdyby ktoś zadał pytanie w języku angielskim to padła by odpowiedz również po angielsku- w tym przypadku nikt do rozmowy nie dołączył więc nie było potrzeby pisać w j ang.

Po 3, angielski znam bardzo dobrze :)

Po 4, nie jestem żadną z osób pokazaną na sceenie ale czepianie się a już tym bardziej pisanie, że rozmowy po Polsku w grze oznaczają nie okazywanie szacunku innym jest żałosne.

Taki był płacz, że za mało graczy na serwerach. Chcieliście to macie, a po oficjalnym przejściu na F2P będzie tylko gorzej. Osoby które zapłaciły, żeby teraz zagrać jeszcze się zachowują, bo szanują na swój sposób kasę którą wydali na grę. Za te 2-3 miesiące będziecie mieli taki syf, że aż miło :>

Tak czy inaczej zapraszam wszystkich odważnych i cierpliwych na serwer pvp. Razem go ożywimy ;)

Wszystkim innym życzę powodzenia i samych sukcesów w grze.

Ja tam gram na pvp tylko szukam efektywnego expienia bo póki co mam 2 czasem 3 godziny dziennie aby pograć

@up a ktory masz lvl aktualnie?

od poniedziałku wbiłem 14

W Wildstar exp leci wolniej od wiekszości MMO które teraz się pojawiają. Najlepiej aktywować sobie podwójną weryfikację do logowania, bo wtedy dostaje się mały bonus do expa oraz jak ju z ma się domek to codziennie też sobie brać taki bonus do expa z questingu i bicia mobów.

Taki był płacz, że za mało graczy na serwerach. Chcieliście to macie, a po oficjalnym przejściu na F2P będzie tylko gorzej. Osoby które zapłaciły, żeby teraz zagrać jeszcze się zachowują, bo szanują na swój sposób kasę którą wydali na grę. Za te 2-3 miesiące będziecie mieli taki syf, że aż miło :>

No tak, bo w mmo lepiej nie mieć graczy niż ich dużą ilość.

No tak, bo w mmo lepiej nie mieć graczy niż ich dużą ilość.

Czy Ty w ogóle myślisz zanim coś napiszesz? Następnym razem proponuję przeczytać 3x posta którego zamierzasz wysłać, a potem i tak tego nie robić bo pewnie znowu jakieś bzdury będą. Odniosłem się do niezadowolenia z tego jacy ludzie grają, a nie ile. I po wyjściu gry F2P będzie jeszcze gorzej, zawsze tak jest. Poziom graczy spadnie diametralnie, do tego pewnie jakieś boty i spam :>

Czy ktoś z forum gra na PvP Servie po stronie Exile ?

WIe ktoś gdzie w Illium jest Enigma Chamber? Na necie nic nie mogłem znaleźć i też latam po mapie, trafić nie mogę.

-3460,-1053.

http://www.jabbithole.com/npcs/enigma-chamber-door-78

Witam

konto mam nieaktywne, kupić klucz na kolejne dni czy mogę jakoś użyć creeda którego posiadam na kącie ?

Prosze o to porownanie glownych miast SERVERA PVP i PVE mysle , ze mozemy zakonczyc dyskusje na temat , ktory server jest pelny i zyje a , ktory jak naarzie jest martwy.

https://youtu.be/wJxdiNjxZH8 - server PVP

https://youtu.be/ERJTUWCQSdM - server PVE

Przecież wszyscy wiedzą, że server PvP nie tętni życiem. Tylko chodzi o to, że będzie więcej ludzi jeśli ludzie będą tam grać ;p

Już też w grze ktoś mi pokazał gdzie jest Enigma Chamber. Dzięki.

Chyba nigdy mi tych 30 dni nie aktywują. Miał ktoś podobny problem?

Prosze o to porownanie glownych miast SERVERA PVP i PVE mysle , ze mozemy zakonczyc dyskusje na temat , ktory server jest pelny i zyje a , ktory jak naarzie jest martwy.https://youtu.be/wJxdiNjxZH8 - server PVPhttps://youtu.be/ERJTUWCQSdM - server PVE

Cały czas piszę, że główne miasto jest puste, to nie wiem co Ty próbujesz tym pokazać. Przestań zniechęcać ludzi do pvp serwera chłopcze i daj grać ludziom, a nie ciągle ciągniesz to samo.

Witamkonto mam nieaktywne, kupić klucz na kolejne dni czy mogę jakoś użyć creeda którego posiadam na kącie ?

Zaloguj się normalnie do gry w panelu postaci będziesz miał opcję kupna 30 dni za creeda jeśli go posiadasz