Wildstar - Dyskusja ogólna

Cały czas piszę, że główne miasto jest puste, to nie wiem co Ty próbujesz tym pokazać. Przestań zniechęcać ludzi do pvp serwera chłopcze i daj grać ludziom, a nie ciągle ciągniesz to samo.

Nic nie ciagne , pokazalem i teraz wybor nalezy do kazdego.

Co do chlopca-oj grubo bys sie popmylil kolego ;)

Nic nie ciagne - co do chlopca-oj grubo bys sie popmylil kolego

To nie zachowuj się tak i daj już sobie spokój. Chcesz to graj na pve serwerze, ale przestań innym odradzać i psuć zabawę. Dziękuję, miłego grania.

Chyba nigdy mi tych 30 dni nie aktywują. Miał ktoś podobny problem?

Jak to u ciebie wygląda w opcjach konta? Powinno być mniej więcej tak:

d9875fd9248ec98b.png

Serwer PVP dość szybko zaczyna się zaludniać, im bliżej F2P tym będzie pełniejszy, ja osobiście jestem na PVE ale transfer już czeka, może jakiegoś alta sobie przeniosę

Czy Ty w ogóle myślisz zanim coś napiszesz? Następnym razem proponuję przeczytać 3x posta którego zamierzasz wysłać, a potem i tak tego nie robić bo pewnie znowu jakieś bzdury będą. Odniosłem się do niezadowolenia z tego jacy ludzie grają, a nie ile. I po wyjściu gry F2P będzie jeszcze gorzej, zawsze tak jest. Poziom graczy spadnie diametralnie, do tego pewnie jakieś boty i spam :>

Weź przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś i pomyśl sam. Odniosłeś się że ktoś tak niby płakał że mało osób, więc albo masz rozdwojenie jaźni albo jesteś po prostu głupi. Zresztą sam przeczytaj co napisałeś:

" Taki był płacz, że za mało graczy na serwerach. Chcieliście to macie, a po oficjalnym przejściu na F2P będzie tylko gorzej. Zresztą nie wiem jaki sens jest siedzieć na forum gry która Ci się nie podoba lub do której masz po prostu obiekcje. Wiemy że grasz w GW2 więc idź sobie tam na forum, nie rób osobistych wycieczek i skończmy ten offtop bo tutaj ludzie chcą po prostu grać ze sobą.

Optymalizacja jest tragiczna!
Dopiero na Ultra Low mam około 30-32 klatek gdzie gra wygląda tragicznie, wymuszona pikseloza niezależnie od rozdzielczości, nie da sie grać chyba że ktoś jest sadystą albo jest ślepy.
Dla porównania GTA 5 na średnich też 30-32 klatki a wygląda świetnie.

Ale zawsze gry single player mają lepszą optymalizację. Poza tym taki urok tego silnika. Chociaż z drugiej strony ja gram na medium a GTA 5 mi się nawet nie odpali na low więc nie wiem kompletnie od czego to zależy

Optymalizacja jest tragiczna!Dopiero na Ultra Low mam około 30-32 klatek gdzie gra wygląda tragicznie, wymuszona pikseloza niezależnie od rozdzielczości, nie da sie grać chyba że ktoś jest sadystą albo jest ślepy.Dla porównania GTA 5 na średnich też 30-32 klatki a wygląda świetnie.

Jak mozesz porownac single player z mmo ?..optymalziacja jest dobra jak na taka ilsoc rzeczy w swiecie ;) Przykre , ze masz slabego kompa.

PS. slaby troll z ciebie :)

Ja gram na medium/high (zależy co) i mam ściny tylko jak lece przez jakiś teran, a komputer jezt naprawdę stary, więc nie wiem o co chodzi

@blaumro

Subscription powinno być na "none"?

@up Subscription oznacza czy zakupiłeś subskrypcję. Jeśli podpinałeś kartę, albo wykupiłeś subskrypcję na parę miesięcy to będziesz miał tam datę do kiedy albo active w innym przypadku będzie none.

Jak już pisałem wcześniej Serwer PvP ma coraz więcej graczy więc nie rozumiem po co niektórzy w tym donek piszą, że nie warto tam grać. Jeśli ktoś lubi grać na PvP serwie to po co robić komuś wmawiać na siłę, że tam ma nie grać bo jest mało ludzi.. To jest tak jak z władzą w Polsce: "Głosujcie na nas bo my wam damy więcej" nosz k.... Im więcej ludzi zacznie grać na PvP tym szybciej się zaludni, proste prawda ? W ciągu kilku dni przybyło na prawdę sporo osób. Jednak ponawiam swoje pytanie czy ktoś gra na PvP po stronie Exile ? Bo na razie widzę, że dużo osób z forum gra po stronie Dominion.

@Oynoki

W przypadku 30 dni, które dostaje się razem z zakupem gry też powinno tam coś być?

@Najlepszy

Jaki masz sprzęt, skoro stwierdzasz, że optymalizacja tragiczna?

@DOWN

No to też tam nic nie mam. Dostałem godzinkę temu maila, że przyjrzą się dziś sprawie i coś postarają coś zrobić. Może coś z tego wyjdzie.

Optymalizacja jest tragiczna!Dopiero na Ultra Low mam około 30-32 klatek gdzie gra wygląda tragicznie, wymuszona pikseloza niezależnie od rozdzielczości, nie da sie grać chyba że ktoś jest sadystą albo jest ślepy.Dla porównania GTA 5 na średnich też 30-32 klatki a wygląda świetnie.

albo ktoś ma i5 8gb ramu i jakąś tam kartę 2gb, taki komputer powinien posiadać każdy kto chce sobie pograć w coraz to nowsze gry mmorpg

W przypadku 30 dni, które dostaje się razem z zakupem gry też powinno tam coś być?

Kubas subscription powinno być NONE chyba że podpiąłeś kartę by Ci zabierało co mieisąc z konta, czas gry masz podany wyżej, blaumro wrzucił Ci screena a TY dalej płaczesz, zalogowałeś się wogóle jak napisali ci z supportu że aktywują ręcznie ?

Kupiłem tą grę za ojrosa albo dolca, sam nawet nie wiem. Wcześniej nie grałem, bo wciągnięty byłem Guild Warsami 2 a potem już ludziki płakali, że hype opadł i Wildstar poszedł do niszy. Teraz w to gram trochę i mam wrażenie, że ta gra jest niewiele lepsza od takiego Allodsa, a jeszcze kazali sobie za to płacić. Uważam nawet, że taki Neverwinter Online jest fajniejszym mmo od Wildstara pod względem grywalności i funu. Więcej, miałem problemy z zalogowaniem do gry bowiem mam klienta eu Wildstara, a w grze przez pół dnia miałem komunikat , że mam wersje amerykańską i nie mam tam profilu, ale ten problem magicznie zaniknął po 24 godzinach, troche lipa z takim podejściem do gry.

Mam za soba dunga Ruins of Kel Voreth. Jeśli dla kogoś Protogames Academy było trudne to tu dopiero zobaczycie. To najcięższy dungeon jaki dotychczas robiłem na tak wczesnym lvlu. Mechanika bossów nadawałaby się równiedobrze na raid. Już nie mogę się doczekać co będzie dalej.

A to wciąż tylko Normal ;] Zobaczycie na Veteran, a co dopiero jak będziecie chcieli zrobić na Gold

Kupiłem tą grę za ojrosa albo dolca, sam nawet nie wiem. Wcześniej nie grałem, bo wciągnięty byłem Guild Warsami 2 a potem już ludziki płakali, że hype opadł i Wildstar poszedł do niszy. Teraz w to gram trochę i mam wrażenie, że ta gra jest niewiele lepsza od takiego Allodsa, a jeszcze kazali sobie za to płacić. Uważam nawet, że taki Neverwinter Online jest fajniejszym mmo od Wildstara pod względem grywalności i funu. Więcej, miałem problemy z zalogowaniem do gry bowiem mam klienta eu Wildstara, a w grze przez pół dnia miałem komunikat , że mam wersje amerykańską i nie mam tam profilu, ale ten problem magicznie zaniknął po 24 godzinach, troche lipa z takim podejściem do gry.

Mistrzu pewnie grasz na wersji US i sie dziwisz , ze ludzi nie ma w dzien , nie wiem jakim cudem to zrobiles bo wersja gry jest tylko jedna jedyne co to trzeba zmienic region w jakim sie jest i wybrac serevr , chcesz multum ludzi graj na pve EU.

Co do Dunga na 20 lvl przeciez to jest chore :D on jest trudniejszy niz TERY br hard....a to dopiero 20 lvk=l , tera przy tym to gra dla dzieci.

Osttaniego bossa tego co rzuca yy takie swiecace talerze dalej nie zrobilem z 3 party.

Mam za soba dunga Ruins of Kel Voreth. Jeśli dla kogoś Protogames Academy było trudne to tu dopiero zobaczycie. To najcięższy dungeon jaki dotychczas robiłem na tak wczesnym lvlu. Mechanika bossów nadawałaby się równiedobrze na raid. Już nie mogę się doczekać co będzie dalej.

Też to dziś robiłem, tylko że grałem z randomami... Bez zgranej drużyny nie ma co, po 6 wipe'ach i dotarciu zaledwie do połowy 1 bossa wyszliśmy :)

Ja go również robiłem z randomami. Prawie 2h :D 2x nam dwójka ludzi wyszła. W sumie od początku tylko z dwiema osobami byłem. Pewnie gdyby nie to, że tak długo trzeba szukać ludzi na LFP to szybciej by poszło.

PS Jeśli ktoś by się zdecydował pograć na PvP Dominion to zapraszamy. Machnęliśmy gildie, żeby łatwiej było się komunikować. Mamy na ten moment 4 osoby.